anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Comunicat de presa

Produse lactate corespunzatoare la Agrocom Strunga (P)

GALERIE
vaca
 • vaca
- +

Urmare a articolului de presa referitor la controlul tematic efectuat de D.S.V.S.A. la compania SC AGROCOM STRUNGA SRL, in perioada 29.07. – 04.08.2022, vizand respectarea normelor de igiena si siguranta alimentelor, facem urmatoarele precizari:

Compania noastra are o traditie indelungata in domeniul procesarii laptelui, unde activam de mai bine de 27 de ani, perioada in care am onorat calitatea la standardele cele mai inalte, fiind producator autohton de marca pe piata din Romania. Produsele noastre sunt certificate din punct de vedere calitativ si respecta norme sanitar-veterinare si de siguranta alimentara, conform legislatiei in vigoare.

Referitor la verificarile D.S.V.S.A., asiguram opinia publica de intreaga noastra transparenta si aratam ca in spatiul public au fost diseminate, intr-o maniera contrara legii, in scopul denigrarii si al cauzarii de prejudicii de imagine companiei noastre, informatii nereale si de natura celor ce nu sunt destinate publicitatii, interzis a fi dezvaluite presei, intrucat au fost preluate in exercitarea atributiilor de serviciu specifice, de catre functionari ai autoritatii de control, cu ocazia inspectiei efectuate. Aceste informatii nu au constituit punct de vedere oficial al institutiei de control – prin compartimentul de relatii cu publicul, in conditiile legii, insa au fundamentat articolul de presa denigrator, fiindu-ne provocat un prejudiciu de imagine cu directa complicitate a functionarilor publici responsabili, din cadrul autoritatii de control. Totodata, a fost asociata articolului denigrator, in mod artificial si tendentios, imaginea unei persoane ce nu are nici o legatura cu activitatea de inspectie efectuata, asociere ce este circumscrisa insa campaniei de linsaj mediatic la care este supusa compania noastra.

In conditiile in care verificarile D.S.V.S.A. nu au fost finalizate la data aparitiei in presa a informatiilor eronate, iar societatea noastra nu a fost notificata oficial cu privire la existenta unor incalcari si situatii de pericol privind siguranta alimentara, ne exprimam rezerva fata de informatiile tendentioase oferite cu rea credinta de surse de presa – asa-zisii ,,medici veterinari” ai D.S.V.S.A., anonimizati si ne rezervam dreptul de a declansa procedurile judiciare in vederea stoparii si sanctionarii unor astfel de practici de concurenta neloiala si pentru sanctionarea persoanelor responsabile de abuz din cadrul autoritatii de control.

La nivelul societatii, s-a realizat un control intern propriu, cu aceeasi tematica vizata si de inspectia D.S.V.S.A. Iasi, circumstante in care nu s-au constatat incalcari ale normelor de igiena si sanitar-veterinare, iar datele si informatiile denigratoare aparute in presa, sunt infirmate de rezultatele analizelor de laborator ce nu au relevat prezenta enterotoxinei stafilococice, acestea fiind negative la toate probele prelevate din produsele noastre.

Pentru corecta informare a opiniei publice, aratam ca D.S.V.S.A. Iasi a constatat cu Procesul Verbal nr.25/10.08.2022 ca, in urma analizelor de laborator a probelor prelevate cu ocazia controlului efectuat in Unitatea de procesare lapte apartinand SC AGROCOM STRUNGA SRL, s-a stabilit pentru produsele lactate - ,,rezultat corespunzator”, astfel cum consemneaza explicit buletinele de analiza BA nr.21174/10.08.2022 si BA nr.21175/07.08.2022. Pe aceasta cale, asiguram toti clientii si colaboratorii nostri ca produsele companiei corespund standardelor de calitate si siguranta alimentara, sunt conforme normelor de igienta si sanitar-veterinare, garantand, si pe viitor, profesionalismul cu care am obisnuit.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moscova taie punţile

Lucian DÎRDALA

Moscova taie punţile

Câtă vreme nu este decisiv învinsă pe câmpul de luptă, iar acest scenariu este greu de imaginat într-un război purtat doar cu Ucraina (fie ea şi înarmată de Occident), Rusia nu va negocia asupra „teritoriului naţional”. Ideea că angrenarea Rusiei într-un război de uzură, lipsit de victorii şi generator de costuri umane şi materiale, ar conduce la înmuierea Kremlinului în materie de teritorii era problematică dintru început - acum, ea nici nu mai poate fi luată în calcul.

opinii

Ego-grafii. Emil Brumaru (I)

Codrin Liviu CUȚITARU

Ego-grafii. Emil Brumaru (I)

Emil Brumaru era, în subsidiar, aidoma tuturor scriitorilor adevăraţi, fiinţa cea mai delicată cu putinţă - aproape fragilă, aş îndrăzni să observ - care-şi disimula, în identitatea (construită) de rebel al culturii, propriile temeri şi inhibiţii în faţa „infernului” din celălalt.

Viitorul memoriei

Bogdan ILIESCU

Viitorul memoriei

„Nothing is ever really lost to us as long as we remember it.” (Nimic nu e complet pierdut câtă vreme ni-l putem aminti.) L.M. Montgomery

Bogdan Bârleanu - poftire la un ospăţ al spiritului şi inefabilului

Grigore ILISEI

Bogdan Bârleanu - poftire la un ospăţ al spiritului şi inefabilului

Bogdan Bârleanu trăieşte timpul deplin al slujirii artei. Sigur, nu-i ceva nou în existenţa sa de artist. Rostirea în limbajul plasticii a fost şi este, în chipul cel mai firesc, raţiunea sa de a fi. Dar acum, mai mult poate decât oricând, viaţa lui Bogdan Bârleanu curge în albia picturii. 

pulspulspuls

Povestea pe scurt a doi imobiliari din Iaşi: unul are o jenă financiară, iar celălalt tocmai a luat o chelfăneală pe cinste

Povestea pe scurt a doi imobiliari din Iaşi: unul are o jenă financiară, iar celălalt tocmai a luat o chelfăneală pe cinste

Spun surse din târg, care stau cu urechea lipită de caldarâmuri rezidenţiale şi ascultă cu atenţie vuietul pieţei imobiliare, că este jale mare printre developerii din târg şi că unii dintre ei sunt pe marginea prăpastiei în timp ce alţii sunt pe tobogan la vale chiuind ca Pintea haiducul care se aruncă de pe stânci. 

Caricatura zilei

Monstrii...

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.