Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Produse pentru protecția personală și a celor din jur! (P)

GALERIE
cromatique Sanito.ro 2
  • cromatique Sanito.ro 2
- +

Igiena personală nu se mai rezumă la simplul spălat pe mâini, ci la o serie de acțiuni care trebuie luate pentru a fi siguri că nu ne contaminăm cu virușii de pe diverse suprafețe.

Magazinul furnizorului Sanito.o oferă o gamă vastă de produse precum mănuși nitril, măști chirurgicale, acoperitori par, acoperitori pantofi, dezinfectant medical, echipament protecție, halate medicale sterile, combinezon la prețuri excelente cu livrare imediată.

De ce să purtăm mănuși latex?

Pielea secretă uleiuri și deșeuri metabolice, inclusiv diverse săruri și uree, iar acestea reacționează agresiv cu unele materiale provocând daune ireversibile. De exemplu, amprentele digitale pot provoca coroziune pe metal.

Pentru a proteja obiectele de aceste secreții, trebuie purtate mănuși la manipularea majorității obiectelor. Este disponibilă o gamă de mănuși, iar tipul de mănuși alese vă depinde de tipul de obiect manipulat (și de preferințele personale).

Mănușile de unica folosință din vinil, nitril sau latex sunt neabsorbante, ceea ce le face bune pentru obiectele prăfuite sau murdare, care au o suprafață aspra (care s-ar putea prinde pe fibrele de bumbac) sau care au o suprafață foarte netedă (care ar putea fi alunecoasă). Unele organizații nu folosesc manusi latex, deoarece unele persoane sunt alergice la ele.

Latexul este un material natural extras din Hevea brasiliensis sau „copac de cauciuc”. Elasticitatea pe care o oferă latexul de cauciuc natural (NRL) îl face ideal pentru utilizare într-o gamă largă de aplicații. Latexul a fost folosit pentru prima dată în mănușile de latex la sfârșitul anilor 1800, dar astăzi se găsește într-o mare varietate de produse de uz casnic și industrial. Acestea includ mănuși, anvelope, prezervative, echipamente chirurgicale și multe altele. De la primele lor utilizări, produsele din latex au fost fabricate pentru a fi mai subțiri, mai flexibile și mai versatile.

Mănușile din latex sunt încă una dintre cele mai populare soiuri de mănuși disponibile pe piață, în ciuda altor opțiuni excelente, cum ar fi vinilul și nitrilul, în special în aplicațiile comerciale și industriale. Proprietățile fizice ale latexului din cauciuc natural fac mănușile de latex de unică folosință extrem de elastice și rezistente la rupere, oferind în același timp protecție împotrivă unei serii de pericole, inclusiv a pericolelor biologice, cum ar fi agenții patogeni (inclusiv bacteriile și virușii) și anumite substanțe chimice.

Mulți utilizatori consideră că mănușile de unică folosință din latex sunt cel mai confortabil material de mănușa de unică folosință disponibil și, datorită potrivirii lor confortabile și a senzației de „a doua piele”, permit utilizatorilor să efectueze sarcini complexe care necesită un grad ridicat de sensibilitate la atingere. Deoarece sunt fabricate dintr-un material natural, mănușile din latex sunt, de asemenea, mai ușor biodegradabile decât omologii lor sintetici pentru mănuși, ceea ce le face a fi o alegere preferata pentru unii utilizatori. Acești factori înseamnă că mănușile de unică folosință din latex sunt extrem de versatile și pot fi utilizate într-o gamă largă de aplicații în mai multe industrii.

Fie că algem să cumpărăm dezinfectant mâini sau un combinezon omologat, Sanito.ro este furnizorul care ne ajută să nu dăm greș!

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri