Prof.univ.dr. Norina Consuela Forna realeasă pentru al doilea mandat de vicepreşedinte al Colegiului Medicilor din România
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Eveniment

Prof.univ.dr. Norina Consuela Forna realeasă pentru al doilea mandat de vicepreşedinte al Colegiului Medicilor din România

GALERIE
CMSR-logo-mic
  • CMSR-logo-mic
- +

Colegiul Medicilor Stomatologi din România prin Comisia Electorală Centrală a adoptat decizia nr.177 din 09.12.2019 CEC, prin care s-a comunicat validarea membrilor Biroului Executiv Național și al Departamentului Secretariat.

Astfel, prof.univ.dr.Norina Consuela Forna a fost realeasă pentru funcția de Vicepreședinte al Colegiului Medicilor Stomatologi din România. Totodată, Comisia Electorala Centrală a validat alegerea președintelui CMS Iași, prof.univ.dr. Norina Consuela Forna.

"Misiunea unui președinte de Colegiu Teritorial este de a organiza și de a comunica în cele mai ideale condiții cu membrii comunității locale, dar și de a realiza colaborări cu celelalte colegii teritoriale și cu cel național. În calitate de vicepreședinte consider că am datoria de a elabora programe strategice și proiecte de susținere a medicilor stomatologi, activitate ce vine în completarea misiunii locale, prin transpunerea directă în teritoriu a proiectelor elaborate și realizate la nivel national. Vreau să implementez proiecte noi la CMSR cu aplicabilitate imediată și beneficii suplimentare pentru pacienti și medici, și să aduc contribuții esențiale la modificările sau completările pachetului de legi coerente care să se înscrie în standardele europene în ceea ce privește examenul de rezidențiat, cât și îmbunătățirea sistemului sanitar din România. Încercăm prin activitatea noastră să contribuim în mod definitoriu la reabilitarea și în plan academic a întregului sistem pe baza nevoilor practicienilor", a declarat prof.univ.dr.Norina Consuela Forna, vicepreședintele Colegiului Medicilor Stomatologi din România.

Alegerile au fost organizate pe data de 07.12.2019 la sediul Colegiului Medicilor Stomatologi din România pentru mandatul 2019-2023. Conform deciziei, membrii Executivului Național își vor desfășura atribuțiiile conform prevederilor Titlului XIII din Legea nr.95/2006, ale Regulamentului de organizare și funcionare a Colegiului Medicilor Stomatologi din România , precum și a celorlalte decizii adoptate de organele de conducere ale Colegiului Medicilor Stomatologi din România.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Spre 2024

Cătălin ONOFREI

Spre 2024

Spion rus ori doar simplu mercenar român, Ponta s-a activat şi a apăsat deja butonul roşu!

Filmuletul zilei

opinii

Zona de confort

Briscan ZARA

Zona de confort

E o poziţie în care am putea sta la nesfârşit, pe care o căutăm în momentele grele, o regretăm când o pierdem, dar pe care de multe ori o şi urâm pentru că nu ne oferă nimic deosebit. Cu toţii căutăm şi găsim această stare, fără ea e greu de trăit. Pentru că vrem sa ne simţim confortabil, liniştiţi, relaxanţi. Ca orice pe lumea asta însă, foarte rar recunoaştem când suntem într-o asemenea stare şi o apreciem extrem de puţine ori.

Familia românească în lumina datelor statistico-demografice

Ciprian IFTIMOAEI

Familia românească în lumina datelor statistico-demografice

Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU) a stabilit ca pe data de 15 mai a fiecărui an să se aniverseze Ziua Internaţională a Familiei pentru a sublinia importanţa pe care comunitatea internaţională o acordă familiilor. La propunerea Institutului Român pentru Drepturile Omului şi a Patriarhiei Române, ziua de 15 mai a devenit zi de sărbătoare a familiei şi în România. Pentru anul 2021, Secretarul General al ONU, Antonio Guterres, a propus ca temă de reflecţie „Familiile şi noile tehnologii”.

Trilogia. Ultimul capitol

Mihai DORIN

Trilogia. Ultimul capitol

Drama universităţilor româneşti în primele decenii ale regimului comunist nu era un subiect lesne de acceptat la începutul anilor ’90 de comunitatea academică. Istoricul Dănuţ Doboş a constatat acest decalaj dintre subiectul istoric şi receptori, preferând, pentru început să se adreseze publicului larg.

pulspulspuls

De ai noştri fug toţi ca dreacul de tămâie

De ai noştri fug toţi ca dreacul de tămâie

Nu ştim dacă aţi observat în ultimele zile cam cât de tare a decăzut Iaşul, odată cu penaliada marilor cârmaci liberali, dar haideţi să vă atragem noi atenţia la un aspect care poate v-a scăpat. 

Caricatura zilei

Descoperire științifică

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.