Prof.univ.dr. Norina Consuela Forna realeasă pentru al doilea mandat de vicepreşedinte al Colegiului Medicilor din România
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 26.02.2021

Eveniment

Prof.univ.dr. Norina Consuela Forna realeasă pentru al doilea mandat de vicepreşedinte al Colegiului Medicilor din România

GALERIE
CMSR-logo-mic
  • CMSR-logo-mic
- +

Colegiul Medicilor Stomatologi din România prin Comisia Electorală Centrală a adoptat decizia nr.177 din 09.12.2019 CEC, prin care s-a comunicat validarea membrilor Biroului Executiv Național și al Departamentului Secretariat.

Astfel, prof.univ.dr.Norina Consuela Forna a fost realeasă pentru funcția de Vicepreședinte al Colegiului Medicilor Stomatologi din România. Totodată, Comisia Electorala Centrală a validat alegerea președintelui CMS Iași, prof.univ.dr. Norina Consuela Forna.

"Misiunea unui președinte de Colegiu Teritorial este de a organiza și de a comunica în cele mai ideale condiții cu membrii comunității locale, dar și de a realiza colaborări cu celelalte colegii teritoriale și cu cel național. În calitate de vicepreședinte consider că am datoria de a elabora programe strategice și proiecte de susținere a medicilor stomatologi, activitate ce vine în completarea misiunii locale, prin transpunerea directă în teritoriu a proiectelor elaborate și realizate la nivel national. Vreau să implementez proiecte noi la CMSR cu aplicabilitate imediată și beneficii suplimentare pentru pacienti și medici, și să aduc contribuții esențiale la modificările sau completările pachetului de legi coerente care să se înscrie în standardele europene în ceea ce privește examenul de rezidențiat, cât și îmbunătățirea sistemului sanitar din România. Încercăm prin activitatea noastră să contribuim în mod definitoriu la reabilitarea și în plan academic a întregului sistem pe baza nevoilor practicienilor", a declarat prof.univ.dr.Norina Consuela Forna, vicepreședintele Colegiului Medicilor Stomatologi din România.

Alegerile au fost organizate pe data de 07.12.2019 la sediul Colegiului Medicilor Stomatologi din România pentru mandatul 2019-2023. Conform deciziei, membrii Executivului Național își vor desfășura atribuțiiile conform prevederilor Titlului XIII din Legea nr.95/2006, ale Regulamentului de organizare și funcionare a Colegiului Medicilor Stomatologi din România , precum și a celorlalte decizii adoptate de organele de conducere ale Colegiului Medicilor Stomatologi din România.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Politicienii ieşeni faţă în faţă cu adevăraţii băieţi deştepţi

Dan CONSTANTIN

Politicienii ieşeni faţă în faţă cu adevăraţii băieţi deştepţi

Este un domeniu care cere mai ales creativitate, înţelegerea modului de business şi o conexiune bună la internet.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Mituri şi inerţii

Alexandru CĂLINESCU

Mituri şi inerţii

În ura faţă de „trădătorul” Pacepa acţionează două mituri: mitul Securităţii „patriotice”, care ne-a apărat de duşmani (mai ales de sovietici) şi mitul lui Ceauşescu mare patriot, omul care a făcut o sumedenie de lucruri bune şi care a schimbat faţa României. Aceste două mituri sunt de o deconcertantă tenacitate şi e uşor să ne convingem dând o simplă „raită” pe Facebook.

Cel mai modest dintre pământeni (III)

Neculai SEGHEDIN

Cel mai modest dintre pământeni (III)

La 32 de ani Armstrong îşi trăieşte tragedia vieţii: pierderea fiicei sale, Karen, în vârstă de doi ani, în urma unei tumori la creier. El nu va mai vorbi cu nimeni despre acest fapt, nici măcar cu soţia sa, Janet. Momentul este redat în filmul „First man/ Primul om”, realizat în 2018, la şase ani după moartea astronautului.

„Deşoşocizarea” AUR

Nicolae CREŢU

„Deşoşocizarea” AUR

La cum merg treburile în politichia românească, perspectivele de „spectacol” public al tupeului şi imposturii, din păcate, sunt din ce în ce mai… înfloritoare.

pulspulspuls

Cum de a apărut scandalul cu şpaga onorabilului Mugurel care bea Ciuc

Cum de a apărut scandalul cu şpaga onorabilului Mugurel care bea Ciuc

Multă lumea ne-a sunat să ne întrebe ce se întâmplă cu ultima acţiune a procurorilor de anticorupţie, cea care îl vizează pe Mugurel care bea Ciuc, viteazul penelist care a păstorit cândva şi pe plaiurile noastre. 

Caricatura zilei

Bloc lângă vilă

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.