Profesori şi elevi leşinaţi de groază în timpul şcolii on-line!
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

duminica, 09.05.2021

Bomba-Text umoristic

Profesori şi elevi leşinaţi de groază în timpul şcolii on-line!

GALERIE
catonline
  • catonline
- +

Şcoala pe ecrane de laptop, tabletă sau telefon nu este şcoală, după părerea unora, fiindcă lipseşte contactul dintre elevi şi profesori; 

Cu toate astea, e mai sănătoasă la vreme de molimă şi prezintă avantaje pe partea economică: nu se mai irosesc bani pe transportul zilnic ori pe haine şi telefoane la modă (de lăudat în pauze) - plus că, după atâtea ore de holbat ochii la profesorii de pe ecran, şcolarii se satură de jocuri video şi preferă să iasă în natură. Cursurile on-line au făcut totuşi mii de victime:

                                                        *         *         *

* Domnul profesor Aurel Cerneală a căzut de pe scaun văzând pe ecran, în timp ce îl asculta pe micuţul Tiberiu Praştie, aflat la el acasă, un monstru cu colţi enormi şi cu o limbă imensă, care părea că vrea să-l înghită. Din fericire, bunicuţa lui Tiberiu a venit şi şi-a recuperat pechinezul, pe Pufiţă, care tocmai lingea obiectivul camerei video de la laptopul nepoţelului, mânjit cu cremă de ciocolată.

* Toţi elevii din clasa a VI-a B a Şcolii Gimnaziale din cartierul Bugetari au zbierat în timpul orei de geografie, iar fetiţele mai slabe de înger şi-au acoperit ochii cu mâinile. De-abia târziu doamna s-a prins că păianjenul rotofei şi păros, care îşi făcuse pânză în harta pe care a întins-o peste tablă, s-a refugiat pe obiectivul camerei web, unde a început să ronţăie de zor o muscă.

* Doamna Magnolia Cretă predă istoria de pe laptop la clasa a V-a D din cadrul Şcolii Generale "Ion Vodcă cel Cumplit", inclusiv micuţului Rareş Ciupercă, şi chiar are grijă să-i vadă pe toţi elevii săi ce fac în timpul orelor. Alaltăieri, doamna tocmai încerca să-i înveţe despre Egiptul Antic când nu s-a mai putut abţine şi a urlat "Mumiaaa! S-a trezit mumiaaa!". Micul Rareş s-a scuzat şi a explicat că aia, care s-a văzut pe ecran, nu era mumia, ci mamaia, bunica sa, care ieşise de la duş şi îşi căuta halatul sau un prosop. Vom reveni cu noi informaţii!

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Obsesiile microbiştilor români

Nicolae GRECU

Obsesiile microbiştilor români

„Ne-a furat arbitrul” şi „jucătorul X ne-a vândut la pariuri” sunt unele dintre acestea.

Filmuletul zilei

opinii

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VI)

Eugen MUNTEANU

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VI)

Episodul de azi, penultimul din această serie, conţine o succintă prezentare a confuziei medievale dintre denumirile istorice Dacia versus Danemarca, respectiv Dacus versus Danus, confuzie pe baza căreia autori contemporani construiesc ipoteze aberante, cu motivaţie „patriotică”, dar cu un puternic iz protocronist.

După Înviere

pr. Constantin STURZU

După Înviere

Cea mai importantă predică a Domnului a fost una fără cuvinte. A început în Ghetsimani, cu sudoarea Lui, care "s-a făcut ca picături de sânge" (Luca 22, 44) şi a continuat pe Cruce, până la gestul de a-Şi da duhul de bunăvoie, nu pentru că fusese biruit de moarte. 

Dezastru de sărbători

Alexandru CĂLINESCU

Dezastru de sărbători

Să nu ne amăgim cu gândul că lumea, în special tinerii, nu se mai uită la televizor. România TV are audienţă la un segment deloc neglijabil din populaţie, sensibil la „patriotism” şi la grija pentru „nevoile românilor”. Direct sau insidios, postul exercită o influenţă nefastă, cu consecinţe pe termen lung.

pulspulspuls

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Un amic cetitor atent atent ne-a pus ieri la dispoziţie această faină poză de campanie, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Bravo autorităților locale care au ținut gol Spitalul Mobil de la Lețcani!

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.