Profesorii pot candida iar la Experti in Management
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

sambata, 27.02.2021

Profesorii pot candida iar la Experti in Management

GALERIE
profesori1
  • profesori1
- +

Ministerul Educa]iei a demarat o nou\ etap\ de selec]ie a cadrelor didactice pentru Corpul Na]ional de Exper]i `n Management Educa]ional. Cei interesa]i s\ participe trebuie s\ completeze mai `nt=i un formular de selec]ie online, disponibil pe site-ul cneme.edu.ro, p=n\ pe 27 februarie.

Profesorii care vor trece de aceast\ prim\ selec]ie vor trebui s\ depun\ un dosar cu documentele men]ionate `n metodologie, la sediul Insepctoratului {colar Jude]ean, `n perioada 28 februarie - 1 martie. Dosarul trebuie s\ cuprind\: cerere de `nscriere, CV, copii legalizate dup\ actele de studii, certificatul de na[tere, certificatul de c\s\torie (dac\ este cazul), actul de titularizare `n `nv\]\m=nt, certificate de acordare a gradelor didactice sau a titlului [tiin]ific de doctor, documentul echivalent carnetului de munc\, adeverin]\ `n original cu calificativele din ultimii 4 ani, cazierul judiciar `n original [i o declara]ie pe propria r\spundere care s\ confirme c\ documentele ata[ate `i apar]in candidatului. ~n dosar trebuie s\ se reg\seasc\, de asemenea, un portofoliu personal cu acte care s\ dovedeasc\ absolvirea unor programe acreditate de formare `n domeniul managementului educa]ional, experien]a managerial\ dob=ndit\, performan]e deosebite `n inovare didactic\ sau managerial\ [i participarea la proiecte. Dosarele candida]iilor vor fi evaluate de comisiile constituite la nivelul Inspectoratului {colar [i al Ministerului Educa]iei `ntre 6 [i 14 martie. Ordinul ministerial privind `nscrierea candida]ilor promova]i `n Corpul Na]ional de Exper]i `n Management Educa]ional va fi emis pe 1 aprilie.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Volei, handbal, rugby

Nicolae GRECU

Volei, handbal, rugby

Dacă ar fi de ales trei jocuri sportive pentru a le sprijini, tradiţia  ar obliga guvernanţii să se opreasă la cele trei.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Monumenta linguae Dacoromanorum. Scurt istoric al unui proiect filologic major (III)

Eugen MUNTEANU

Monumenta linguae Dacoromanorum. Scurt istoric al unui proiect filologic major (III)

În episodul de faţă sunt menţionate numele tuturor cercetătorilor care au contribuit la finalizarea proiectului.

Însemnări pentru predica de mâine

pr. Constantin STURZU

Însemnări pentru predica de mâine

Pilda întoarcerii fiului risipitor este considerată de scriitorul Charles Dickens cel "mai măreţ pasaj din literatura universală". Nu cred că este inimă care să nu vibreze la citirea ei. 

Forma oraşului

arh. Ionel OANCEA

Forma oraşului

O ştire surprinzătoare, învelită în trecut, revelatoare pentru ieşeni, vine tocmai de la începutul secolului nouăsprezece. Oraşul avea pe atunci aproximativ zece mii de suflete în structură cosmopolită, cum stă bine unei capitale de ţară, moldoveni, evrei, greci, armeni, albanezi, ruşi şi mulţi alţii în procente mai mici. 

pulspulspuls

Aventurile lui Peni Hill la un ziar din capitală

Aventurile lui Peni Hill la un ziar din capitală

S-a dus Peni Hill deunăzi şi a dat interviu la un ziar din capitală, ca să mai scoată capul în lume după problemele cu justiţia. 

Caricatura zilei

Bloc lângă vilă

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.