anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

duminica, 26.06.2022

Profilul proprietarului care apelează la firma de izolații exterioare Isoterm (P)

GALERIE
echiament-protectie-spuma1
 • echiament-protectie-spuma1
- +

Isoterm este o firmă de izolații din București deseori solicitată inclusiv în afara Capitalei, datorită izolațiilor cu spumă în care este specializată și pe care le aplică. Cum arată profilul proprietarului de casă care contactează această firmă pentru acest tip de lucrări? Cine se încadrează în cele enumerate?

Isoterm este o firmă de izolații din București deseori solicitată inclusiv în afara Capitalei, datorită izolațiilor cu spumă în care este specializată și pe care le aplică. Cum arată profilul proprietarului de casă care contactează această firmă pentru acest tip de lucrări? Cine se încadrează în cele enumerate?

3 cazuri în care este nevoie de izolații exterioare

Trei sunt cazurile în care un proprietar are nevoie de izolații exterioare: atunci când își construiește casa, atunci când o renovează și înlocuiește izolația existentă cu una dintr-un material mai bun sau atunci când apar neplăcerile cauzate de izolarea necorespunzătoare sau de calitatea slabă a izolației.

3 moduri în care se procedează cu izolațiile termice

Tot trei sunt și modurile în care proprietarii procedează în legătură cu izolațiile termice: fie își izolează singuri casa, fie apelează la o firmă de construcții, fie apelează la o firmă de izolații exterioare. Să ne concentrăm atenția asupra apelării la serviciile unei firme specializate.

Indiferent de caz, cine ia decizia să cheme în ajutor o firmă de specialitate are în vedere să se aleagă cu o lucrare de calitate. Nu încape îndoială – calitatea costă, manopera fiind încadrată în prețul total, dar Isoterm este acea firmă de izolații din București care se caracterizează prin prețuri bune, accesibile și celor care nu au venituri de București, ci mai modeste, precum în Moldova, poate la Iași.

Specificul Isoterm? Spuma, prețul bun și calitatea înaltă

De ținut cont că firma Isoterm garantează izolații spumă poliuretanică la preț bun, cu toate că spuma poliuretanică (în varianta ei superdensă) costă mai mult decât vata minerală ori polistirenul. Izolațiile cu spumă sunt superioare din punct de vedere calitativ, apreciate la scară largă în Occident și din ce în ce mai populare și în România, unde spuma a fost denumită încă din prima un material-minune datorită eficienței și avantajelor sale.

După ce că este formată din oameni specializați în izolații termice, este și firma care operează exclusiv cu un asemenea material izolator de calitate. Și mai asigură și prețuri bune (astfel formând un raport calitate-preț excepțional).

3 argumente naționale pentru firma bucureșteană Isoterm

Sunt trei motive pentru care cei din afara Bucureștiului solicită Isoterm: fie pentru că vor să meargă la sigur contractând serviciile unei firme specializate, chiar și din București (sau mai ales din București), fie fiindcă știu despre spuma poliuretanică, o preferă și știu că poate fi pusă în valoare numai de către profesioniști experimentați, dotați cu aparat bun de pulverizare și care obțin compușii de la cei mai buni producători globali. Meseriași pe care totuși nu trebuie să îi plătească cu o mică avere, această firmă aplicând izolații din spumă poliuretanică la preț bun.

Iată lucrurile prin care se caracterizează clienții firmei Isoterm

În concluzie, care este profilul clientului Isoterm care locuiește (sau va locui) în afara Bucureștiului? Sumarizând cele trei cazuri și cele trei motive expuse mai sus și înglobând și specificul acestei companii, se poate spune că profilul este cel al proprietarului pe care îl interesează calitatea și modernitatea obținută la prețuri bune indiferent de situația în care se află.

Pe cale de consecință caută exact acel mijloc prin care să le obțină pe toate pentru confortul termic de acasă, atât propriu cât și al familiei, atât în sezonul cald, cu vârfuri de caniculă, cât și în sezonul rece, cu ger. Și asta nu pentru un an sau doi, ci pentru zeci de ani. Practic, pe viață.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ce urmează după David?

Nicolae GRECU

Ce urmează după David?

Va rămâne copilul minune din înotul românesc un star nemuritor, rece şi singur sau va fi pionul unei emulaţii atât de necesare în sportul autohton?

opinii

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (IV)

Eugen MUNTEANU

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (IV)

Ideile învăţaţilor ardeleni privitoare la originea romană a poporului român şi la caracterul latin al limbii române au fost receptate şi împărtăşite şi de păturile cultivate ale societăţii din Moldova şi Valahia, contribuind la accelerarea procesului de modernizare, în sensul occidentalizării.

Cât de eficiente sunt pieţele?

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Cât de eficiente sunt pieţele?

Titlul este extrem de îndrăzneţ deoarece dialectica privind eficienţa sau ineficienţa pieţelor se găseşte permanent într-un impas. Sistemele complexe nu pot fi înţelese dintr-o perspectivă simplistă. Interogaţia poate fi încadrată în ceea ce Andrei Pleşu numea întrebări „mari” sau „ruseşti”, ceea ce poate conduce spre un drum fără oprire. 

Franţa, în echilibru fragil

Alexandru CĂLINESCU

Franţa, în echilibru fragil

Dezavuarea lui Macron şi a politicii sale este fără echivoc. Partidul preşedintelui LREM (La République En Marche) a fost din capul locului o construcţie artificială, o ficţiune. LREM a canibalizat cele două mari partide tradiţionale de la dreapta şi de la stânga (...). Reformele pe care le promitea Macron au rămas, aproape toate, literă moartă. Preşedintele a preferat să apeleze la ceea ce se numeşte „democraţie directă”, organizând dezbateri naţionale (ineficiente) şi înfiinţând organisme artificiale („Convenţia cetăţenească pentru climat” - „cetăţenesc” este un cuvânt magic, sugerând racordarea la tradiţia republicană).

pulspulspuls

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Foială mare de câteva zile la poştalionul ieşean, stimaţi telespectatori. Motivul: nu vreo chestiune profesională sau vreun eveniment legat de instituţiune, ci cu totul altceva: faptul că şeful de la Iaşi, un locotenent de-al menajerului de oraş Grămadă, va candida la alegerile pemepiste din filiala judeţeană, alegeri care au loc chiar astăzi. 

Caricatura zilei

Tik Tok Yoga

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.