anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

vineri, 30.09.2022

Advertorial

Programe de recuperare medicală complexe și individualizate la Arcadia

GALERIE
postare_recuperare_text
 • postare_recuperare_text
- +

Afecțiunile reumatismale, ortopedice, neurologice, obezitatea, dar și multe tipuri de sechele posttraumatice sunt în atenția medicilor din cadrul Centrului de Recuperare Medicală Arcadia. Scopul urmărit – prin programe de recuperare complexe și individualizate – este reducerea sau eliminarea durerii și recuperarea deficiențelor funcționale.
 

TotalActiv – Pachet de recuperare medicală, pentru minimum 13 zile – 79 lei/zi
Prin pachetul terapeutic TotalActiv standard, Arcadia oferă cure de tratament recuperator, cu internare de lungă durată (minimum 13 zile), pachetul incluzând tot ceea ce este necesar pentru diagnosticul și tratamentul pacientului:

 • Analize de laborator: hemoleucogramă, VSH, CRP, TGP, TGO, glicemie, uree, creatinină, acid uric, sumar urină, trigliceride, calciu total, HDL Col, LDL Col;
 • Radiografie: în funcție de recomandarea medicului;
 • Consultaţie de Cardiologie, ecocardiografie, electrocardiografie;
 • 2 servicii medicale (consultații și/sau ecografii) în specialitățile: Neurologie, Oftalmologie, Gastroenterologie, Medicină internă, Endocrinologie, ORL, la medicii angajați Arcadia. Serviciile medicale pot fi accesate pe perioada spitalizării, la recomandarea medicului sau la solicitarea pacientului.
 • Program de Recuperare: min. 12 şedinţe (1 şedinţă/zi), a câte 4 proceduri de fizioterapie, în funcţie de recomandarea medicului curant;
 • Tratament medicamentos – la recomandarea medicului și numai pentru afecțiunea reumatologică;
 • Evaluare și supraveghere medicală – permanentă oferită de medicul curant de Recuperare medicală;
 • Spitalizare completă pe timpul curei (timp de minimum 13 zile).
  Tarif pentru pachetul TotalActiv standard – 79 lei/zi*

  *Oferta este disponibilă în limita fondurilor CAS, numai pentru pacienţii asiguraţi, care prezintă la internare un bilet de trimitere CAS valabil, emis de medicul de familie către specialitatea Recuperare medicală. Pe durata internării, serviciile suplimentare solicitate de pacient sau indicate de medic pentru patologii asociate se achită separat. În funcţie de recomandarea medicului, pacientul poate beneficia şi de alte servicii medicale (kinetoterapie, băi galvanice, masaj 30 min), preţul pachetului modificându-se.

ActivPlus – Pachet complet de fizioterapie – GRATUIT**

Pachetul cuprinde 12 ședințe a câte 4 proceduri de kinetoterapie și/sau fizioterapie (din gamele electroterapie, laserterapie sau ultrasunete), la recomandarea medicului.

**Pachet gratuit pentru pacienții asigurați, pe baza unui bilet de trimitere CAS, emis de medicul de familie către specialitatea Recuperarea medicală. Pacienții pot beneficia de acest pachet în urma unei consultații la medicul de Recuperare medicală din cadrul Arcadia pentru stabilirea exactă a planului terapeutic individual.

Pentru a beneficia de aceste pachete, dar și pentru a obține mai multe informații, vă recomandăm să vă programați la un consult de specialitate – Call Center Arcadia: 0232 920. Centrul de Recuperare Medicală Arcadia are o echipă medicală cu experiență multidisciplinară, este dotat cu aparatură modernă și oferă cadrul terapeutic adecvat pentru reabilitarea pacienților.

www.arcadiamedical.ro
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moscova taie punţile

Lucian DÎRDALA

Moscova taie punţile

Câtă vreme nu este decisiv învinsă pe câmpul de luptă, iar acest scenariu este greu de imaginat într-un război purtat doar cu Ucraina (fie ea şi înarmată de Occident), Rusia nu va negocia asupra „teritoriului naţional”. Ideea că angrenarea Rusiei într-un război de uzură, lipsit de victorii şi generator de costuri umane şi materiale, ar conduce la înmuierea Kremlinului în materie de teritorii era problematică dintru început - acum, ea nici nu mai poate fi luată în calcul.

opinii

Ego-grafii. Emil Brumaru (I)

Codrin Liviu CUȚITARU

Ego-grafii. Emil Brumaru (I)

Emil Brumaru era, în subsidiar, aidoma tuturor scriitorilor adevăraţi, fiinţa cea mai delicată cu putinţă - aproape fragilă, aş îndrăzni să observ - care-şi disimula, în identitatea (construită) de rebel al culturii, propriile temeri şi inhibiţii în faţa „infernului” din celălalt.

Viitorul memoriei

Bogdan ILIESCU

Viitorul memoriei

„Nothing is ever really lost to us as long as we remember it.” (Nimic nu e complet pierdut câtă vreme ni-l putem aminti.) L.M. Montgomery

Bogdan Bârleanu - poftire la un ospăţ al spiritului şi inefabilului

Grigore ILISEI

Bogdan Bârleanu - poftire la un ospăţ al spiritului şi inefabilului

Bogdan Bârleanu trăieşte timpul deplin al slujirii artei. Sigur, nu-i ceva nou în existenţa sa de artist. Rostirea în limbajul plasticii a fost şi este, în chipul cel mai firesc, raţiunea sa de a fi. Dar acum, mai mult poate decât oricând, viaţa lui Bogdan Bârleanu curge în albia picturii. 

pulspulspuls

Povestea pe scurt a doi imobiliari din Iaşi: unul are o jenă financiară, iar celălalt tocmai a luat o chelfăneală pe cinste

Povestea pe scurt a doi imobiliari din Iaşi: unul are o jenă financiară, iar celălalt tocmai a luat o chelfăneală pe cinste

Spun surse din târg, care stau cu urechea lipită de caldarâmuri rezidenţiale şi ascultă cu atenţie vuietul pieţei imobiliare, că este jale mare printre developerii din târg şi că unii dintre ei sunt pe marginea prăpastiei în timp ce alţii sunt pe tobogan la vale chiuind ca Pintea haiducul care se aruncă de pe stânci. 

Caricatura zilei

Zbor anulat

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.