Programe de recuperare medicală complexe și individualizate la Arcadia
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 26.09.2021

Advertorial

Programe de recuperare medicală complexe și individualizate la Arcadia

GALERIE
postare_recuperare_text
 • postare_recuperare_text
- +

Afecțiunile reumatismale, ortopedice, neurologice, obezitatea, dar și multe tipuri de sechele posttraumatice sunt în atenția medicilor din cadrul Centrului de Recuperare Medicală Arcadia. Scopul urmărit – prin programe de recuperare complexe și individualizate – este reducerea sau eliminarea durerii și recuperarea deficiențelor funcționale.
 

TotalActiv – Pachet de recuperare medicală, pentru minimum 13 zile – 79 lei/zi
Prin pachetul terapeutic TotalActiv standard, Arcadia oferă cure de tratament recuperator, cu internare de lungă durată (minimum 13 zile), pachetul incluzând tot ceea ce este necesar pentru diagnosticul și tratamentul pacientului:

 • Analize de laborator: hemoleucogramă, VSH, CRP, TGP, TGO, glicemie, uree, creatinină, acid uric, sumar urină, trigliceride, calciu total, HDL Col, LDL Col;
 • Radiografie: în funcție de recomandarea medicului;
 • Consultaţie de Cardiologie, ecocardiografie, electrocardiografie;
 • 2 servicii medicale (consultații și/sau ecografii) în specialitățile: Neurologie, Oftalmologie, Gastroenterologie, Medicină internă, Endocrinologie, ORL, la medicii angajați Arcadia. Serviciile medicale pot fi accesate pe perioada spitalizării, la recomandarea medicului sau la solicitarea pacientului.
 • Program de Recuperare: min. 12 şedinţe (1 şedinţă/zi), a câte 4 proceduri de fizioterapie, în funcţie de recomandarea medicului curant;
 • Tratament medicamentos – la recomandarea medicului și numai pentru afecțiunea reumatologică;
 • Evaluare și supraveghere medicală – permanentă oferită de medicul curant de Recuperare medicală;
 • Spitalizare completă pe timpul curei (timp de minimum 13 zile).
  Tarif pentru pachetul TotalActiv standard – 79 lei/zi*

  *Oferta este disponibilă în limita fondurilor CAS, numai pentru pacienţii asiguraţi, care prezintă la internare un bilet de trimitere CAS valabil, emis de medicul de familie către specialitatea Recuperare medicală. Pe durata internării, serviciile suplimentare solicitate de pacient sau indicate de medic pentru patologii asociate se achită separat. În funcţie de recomandarea medicului, pacientul poate beneficia şi de alte servicii medicale (kinetoterapie, băi galvanice, masaj 30 min), preţul pachetului modificându-se.

ActivPlus – Pachet complet de fizioterapie – GRATUIT**

Pachetul cuprinde 12 ședințe a câte 4 proceduri de kinetoterapie și/sau fizioterapie (din gamele electroterapie, laserterapie sau ultrasunete), la recomandarea medicului.

**Pachet gratuit pentru pacienții asigurați, pe baza unui bilet de trimitere CAS, emis de medicul de familie către specialitatea Recuperarea medicală. Pacienții pot beneficia de acest pachet în urma unei consultații la medicul de Recuperare medicală din cadrul Arcadia pentru stabilirea exactă a planului terapeutic individual.

Pentru a beneficia de aceste pachete, dar și pentru a obține mai multe informații, vă recomandăm să vă programați la un consult de specialitate – Call Center Arcadia: 0232 920. Centrul de Recuperare Medicală Arcadia are o echipă medicală cu experiență multidisciplinară, este dotat cu aparatură modernă și oferă cadrul terapeutic adecvat pentru reabilitarea pacienților.

www.arcadiamedical.ro
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Fascinaţia şi corvoada Cupei

Nicolae GRECU

Fascinaţia şi corvoada Cupei

Competiţia KO are farmecul ei, dar cu rezerve aduse de pe alte coclauri ori tineri crescuţi prin rizibilul „mentoring” e greu să te baţi chiar şi cu Văsălie de la Baia Mare.

Filmuletul zilei

opinii

Etimologicale pescăreşti (V)

Eugen MUNTEANU

Etimologicale pescăreşti (V)

Speculaţiile etimologico-istorice continuă cu o discuţie despre denumirile vaselor moderne.

Metallica. Dar ce fel de monstru? (I)

pr. Constantin STURZU

Metallica. Dar ce fel de monstru? (I)

Kim Ung-Yong, supranumit "copilul-minune" şi "omul cu cel mai ridicat coeficient de inteligenţă de pe pământ", fost cercetător la NASA, a ales să se retragă, încă tânăr fiind, în ţara sa natală, Coreea de Sud, la o facultate din provincie, ca profesor. 

La plimbare pe axa culturală (1)

arh. Ionel OANCEA

La plimbare pe axa culturală (1)

Dacă parcurgi Iaşul de la Palatul Culturii până la ultimul rond al bulevardului Carol, intrat definitiv în memoria colectivă cu numele de Copou, oricât nerv critic ar avea cineva din partea locului sau de oriunde, trebuie să recunoască, să accepte, să admire personalitatea, duhul specific, farmecul oraşului. Axa aceasta nu este perfectă. În urbanism, indiferent unde în lume, nu există perfecţiune. Dar este vie, variată, dinamică. Este o poveste care se lipeşte de sufletul iubitor de oraş. Dacă reuşim să întregim povestea, să-i adâncim semnificaţiile, ea poate deveni un spaţiu cultural cu forţă de seducţie universală.

pulspulspuls

Iaca un partid şi pentru Gigi!

Iaca un partid şi pentru Gigi!

Pentru că tot e uichend şi, aşa cum am mai zis, nu vrem să vă mai amărâm pandemia cu acreala din politica actuală, am zis că, iată, să vă mai prezentăm şi fate ancorate în sinergia trecutului. 

Caricatura zilei

Victorie Cîțu

Editia PDF

Bancul zilei

- Ioane, ce tot strâmbi din nas la sarmalele mele? Nu sunt bune? - Ba da, Marie, sunt bune, dar toti ceilalti din sala de (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.