Programe de recuperare medicală complexe și individualizate la Arcadia
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 06.12.2020

Advertorial

Programe de recuperare medicală complexe și individualizate la Arcadia

GALERIE
postare_recuperare_text
 • postare_recuperare_text
- +

Afecțiunile reumatismale, ortopedice, neurologice, obezitatea, dar și multe tipuri de sechele posttraumatice sunt în atenția medicilor din cadrul Centrului de Recuperare Medicală Arcadia. Scopul urmărit – prin programe de recuperare complexe și individualizate – este reducerea sau eliminarea durerii și recuperarea deficiențelor funcționale.
 

TotalActiv – Pachet de recuperare medicală, pentru minimum 13 zile – 79 lei/zi
Prin pachetul terapeutic TotalActiv standard, Arcadia oferă cure de tratament recuperator, cu internare de lungă durată (minimum 13 zile), pachetul incluzând tot ceea ce este necesar pentru diagnosticul și tratamentul pacientului:

 • Analize de laborator: hemoleucogramă, VSH, CRP, TGP, TGO, glicemie, uree, creatinină, acid uric, sumar urină, trigliceride, calciu total, HDL Col, LDL Col;
 • Radiografie: în funcție de recomandarea medicului;
 • Consultaţie de Cardiologie, ecocardiografie, electrocardiografie;
 • 2 servicii medicale (consultații și/sau ecografii) în specialitățile: Neurologie, Oftalmologie, Gastroenterologie, Medicină internă, Endocrinologie, ORL, la medicii angajați Arcadia. Serviciile medicale pot fi accesate pe perioada spitalizării, la recomandarea medicului sau la solicitarea pacientului.
 • Program de Recuperare: min. 12 şedinţe (1 şedinţă/zi), a câte 4 proceduri de fizioterapie, în funcţie de recomandarea medicului curant;
 • Tratament medicamentos – la recomandarea medicului și numai pentru afecțiunea reumatologică;
 • Evaluare și supraveghere medicală – permanentă oferită de medicul curant de Recuperare medicală;
 • Spitalizare completă pe timpul curei (timp de minimum 13 zile).
  Tarif pentru pachetul TotalActiv standard – 79 lei/zi*

  *Oferta este disponibilă în limita fondurilor CAS, numai pentru pacienţii asiguraţi, care prezintă la internare un bilet de trimitere CAS valabil, emis de medicul de familie către specialitatea Recuperare medicală. Pe durata internării, serviciile suplimentare solicitate de pacient sau indicate de medic pentru patologii asociate se achită separat. În funcţie de recomandarea medicului, pacientul poate beneficia şi de alte servicii medicale (kinetoterapie, băi galvanice, masaj 30 min), preţul pachetului modificându-se.

ActivPlus – Pachet complet de fizioterapie – GRATUIT**

Pachetul cuprinde 12 ședințe a câte 4 proceduri de kinetoterapie și/sau fizioterapie (din gamele electroterapie, laserterapie sau ultrasunete), la recomandarea medicului.

**Pachet gratuit pentru pacienții asigurați, pe baza unui bilet de trimitere CAS, emis de medicul de familie către specialitatea Recuperarea medicală. Pacienții pot beneficia de acest pachet în urma unei consultații la medicul de Recuperare medicală din cadrul Arcadia pentru stabilirea exactă a planului terapeutic individual.

Pentru a beneficia de aceste pachete, dar și pentru a obține mai multe informații, vă recomandăm să vă programați la un consult de specialitate – Call Center Arcadia: 0232 920. Centrul de Recuperare Medicală Arcadia are o echipă medicală cu experiență multidisciplinară, este dotat cu aparatură modernă și oferă cadrul terapeutic adecvat pentru reabilitarea pacienților.

www.arcadiamedical.ro
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Oaze de stabilitate

Nicolae GRECU

Oaze de stabilitate

Echipele româneşti n-au nevoie de antrenori din divizia a enşpea spaniolă sau de expiraţi din alte vremuri pentru a reuşi.

Filmuletul zilei

opinii

Portret de impostor: Teodosie Şpagoveanu

Eugen MUNTEANU

Portret de impostor: Teodosie Şpagoveanu

Întrerup seria foiletoanelor despre începuturile tradiţiei biblice româneşti, împins de durere şi indignare faţă de comportamentul incalificabil al cetăţeanului Teodosie Petrescu, Arhiepiscop de Tomis şi membru al Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române.

Pacient al spitalului numit „lume”

pr. Constantin STURZU

Pacient al spitalului numit „lume”

Căutând să pun în ordine textele scrise de-a lungul timpului, texte pe care le grupez în viitoare volume tematice, am dat peste un interviu acordat acum patru ani lui Gabriel Andronache - unul dintre cei mai talentaţi scriitori pe care-i cunosc. Întrucât unele dintre gândurile mele de atunci sunt de cea mai strictă actualitate, le reiau şi în rubrica mea săptămânală, cu o minimă adaptare şi cu intertitluri în loc de întrebări. Sunt patru teme diferite, însă au un acelaşi subiect: omul şi dorul său de Cerul văzut printr-o fereastră de „spital”.

Antonin Ciolan - muzicianul patriot

Alex VASILIU

Antonin Ciolan - muzicianul patriot

În preajma zilei naţionale a României, când se mai discută despre patriotism, trebuie evocată personalitatea dirijorului, profesorului, organizatorului de instituţii şi evenimente muzicale Antonin Ciolan. Mai ales astăzi, când s-au adunat exact cinci decenii de la dispariţia sa.

pulspulspuls

Ghici ce caută Mihai Chirica pe hartă?

Ghici ce caută Mihai Chirica pe hartă?

Ghici ce făcea premarele Mihai Chirica după prezentările PNRR şi a traseelor de autostradă din zona Moldovei de către liderii şi miniştrii PNL, stimaţi telespectatori? 

Caricatura zilei

Declarație vot

Editia PDF

Bancul zilei

O ambulanta goneste pe strazi si, la o intersectie rastoarna si accidenteaza un pieton. Soferul coboara imediat, ridica victima (...)

Linkuri

Alte ziare locale

  Intrebarea zilei

  Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.