Programul Ateneului: debut cu Dl Goe, „Făt Frumos din Lacrimă” sau „Harap Alb”
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 18.04.2021

Programul Ateneului: debut cu Dl Goe, „Făt Frumos din Lacrimă” sau „Harap Alb”

GALERIE
ateneu iasi
  • ateneu iasi
- +

Ateneul ieşean a pregătit o serie de speactacole în aer liber pentru prima săptămână de început de an şcolar. Printre spectacolele pe care ieşenii le pot urmări se numără „Aventuri cu... Dl. Goe”, „Făt Frumos din Lacrimă” sau „Harap Alb”. 

Spectacolele vor avea loc în Grădina de Vară a Ateneului, la Amfiteatrul Palas, pe Terasa Acoperiş a instituţiei, la Casa Callimachi sau la Centrul de Evenimente Agora. Astăzi, de la ora 10, la Palas, va putea fi urmărită piesa „Harap Alb”, în regia Ericăi Moldovan, şi tot astăzi, în acelaşi spaţiu teatral, de la ora 19, va fi jucată piesa „Take, Ianke şi Cadîr”, în regia lui Ion Sapdaru. Marţi, tot la Amfiteatrul Palas, de la ora 10, va fi jucată piesa „Aventuri cu... Dl. Goe”, în regia lui Iulian Sandu, iar de la ora 19 este programat spectacolul „Comedie cu olteni”, în regia lui Ovidiu Cuncea. A doua zi, pe 16 septembrie, Centrul de Evenimente Agora va fi gazda spectacolului „Făt Frumos din lacrimă”, regizat de Erica Moldovan, spectacol care se va juca de la ora 18.00, urmând ca joi, de la ora 19.00, în acelaşi spaţiu teatral, să fie jucat spectacolul „Dineu cu proşti”, regizat de Sebastian Bădărău.

Reprezentaţiile vor fi reluate sâmbătă, 19 septembrie, de la ora 10.00, în Grădina de Vară a Ateneului, când va fi jucat „Laboratorul fermecat”, pregătit de Teatro Blu, în aceeaşi zi şi în acelaşi spaţiu, de la ora 19.00, putând fi urmărită reprezentaţia „Să facem haz de necaz”, în regia lui Ionuţ Gînju. Duminică, de la ora 10.00, în Grădina de Vară a Ateneului, va fi jucat spectacolul „Prinţesa şi broscoiul”, pregătit de Marionnette Show, iar seara, de la ora 19.00, pe aceaşi scenă, va fi prezentată reprezentaţia „Preşul”, în regia Denisei Cernat. Biletele pentru spectacole pot fi achiziţionate de pe www.ateneuiasi.ro, de la casa de bilete a Ateneului sau cu o oră înainte de începerea spectacolului. Preţul unui bilet este de 15 lei la spectacolele pentru copii şi 20 de lei la cele pentru adulţi. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

De la Koudela la Schär, via Şovre

Nicolae GRECU

De la Koudela la Schär, via Şovre

Corectitudinea politică în sport începe să însemne respectarea ad litteram a unor reguli, indiferent cât de stupide ar fi.

Filmuletul zilei

opinii

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (IV)

Eugen MUNTEANU

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (IV)

În acest episod, autorul serialului se referă critic la încercările unui cunoscut etnolog contemporan de a impune ideea existenţei unui „mit fondator” românesc, bazat pe figura împăratului roman Traian, cuceritor al Daciei.

Iar şi iar despre pocăinţă

pr. Constantin STURZU

Iar şi iar despre pocăinţă

Pocăinţă nu se poate face decât în timp. Când se termină timpul, omul nepocăit "se încremeneşte în moleşeala sufletului şi în nesimţire". Există şi atunci un soi de pocăinţă, dar "pocăinţa lui de acolo este un regret pentru viaţa lui greşit trăită, dar unit cu neputinţa de a se mişca din ea" (Părintele Dumitru Stăniloae). 

Cum a devenit Europa un model civilizaţional?

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Cum a devenit Europa un model civilizaţional?

Ideile vehiculate în rubrica de azi, aparţinând marelui filozof francez Rémi Brague (1947-), deşi par străine de tărâmul economiei, au un rol important în înţelegerea modului cum s-au născut şi consolidat valorile şi instituţiile occidentale care caracterizează azi o naţiune civilizată, inclusiv sub raport economic.

pulspulspuls

Un deştept Grămadă

Un deştept Grămadă

Până mai ieri, indiferent de guvern, PSD sau PNL, fostul dipotat local PMP Grămadă avea numai cuvinte de laudă despre orice ministru al Sănătăţii.

Caricatura zilei

Cu telefonu pe trecere

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.