Programul gratuit de conducere preventivă Ford Driving Skills for Life ajunge la Iaşi în acest weekend
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

Comunicat de presă

Programul gratuit de conducere preventivă Ford Driving Skills for Life ajunge la Iaşi în acest weekend

GALERIE
DSFLDSFL2
  • DSFL
  • DSFL2
- +

Ford România demarează la Iaşi în acest weekend, programul gratuit de conducere preventivă Ford Driving Skills for Life.

Ford Driving Skills for Life a fost lansat anul trecut în Craiova şi Bucureşti, iar pe parcursul celor 5 zile de eveniment au fost instruiţi peste 1000 de tineri şoferi din cele două oraşe.

Programul Ford Driving Skills for Life este implementat în România prin intermediul echipei Napoca Rally Academy, condusă de binecunoscuţii piloţi de raliu Bogdan Marişca şi Marco Tempestini.

Ford Driving Skills for Life îi ajuta pe şoferi să conducă într-un mediu sigur şi în condiţii variate, astfel încât să constientizeze ce se poate întâmpla atunci cand la volan, lucrurile par a scăpa de sub control.  Programul ia în calcul patru zone cheie cum ar fi recunoaşterea pericolelor la volan, manevrarea vehiculului, gestionarea vitezei şi a spatiului, acestea fiind de altfel situatiile care determină peste 60% din accidentele rutiere”, a declarat Ana Maria Timiş, PR for Ford România.

În Europa, Ford a lansat acest program de conducere preventivă în 2013 şi până în prezent au participat peste 6000 de şoferi. Pentru 2015, Ford a anunţat o investiţie de  peste 2,6 milioane de euro, pentru a instrui alţi 5000 de şoferi.

"Napoca Rally Academy salută iniţiativa Ford de a continua să promoveze acest program în România, iar pentru noi este o bucurie să ajungem la Iaşi în acest weekend. Şoferii români de pretutindeni au nevoie de un astfel de program şi incercăm prin Ford Driving Skills for Life să-i responsabilizăm cât putem de mult şi să reducem, aşadar, rata accidentelor rutiere din ţara noastră”, a menţionat Bogdan Marişca, instructorul şef al Ford DSFL.

Evenimentul va avea loc în acest acest weekend ( 22-24 mai ) în parcarea Era Shopping Park din Iaşi, iar toţi cei interesaţi se pot inscrie pe www.drivingskillsforlife.ro.


Pentru a promova acest program şi a trage un semnal de alarmă cu privire la pericolele la care şoferii se expun atunci când scriu mesaje în timp ce conduc, ATI Motors Holding, dealerul Ford din Iaşi, a organizat astăzi o acţiune inedită în centrul oraşului.

“Echipa ATI Motors Holding a împărţit azi şoferilor ieşeni peste 500 de stickere pe care le-au lipit pe geamul maşinii, pentru a susţine programul Ford Driving Skills for Life şi pentru a-şi aminti la ce pericole se expun şi îi expun pe alţii, în timp ce scriu mesaje sau email-uri la volan”, a spus Marius Manolache, Director General Ford Iaşi - ATI Motors Holding.

Pe lângă România, Franţa, Belgia, Italia, Marea Britanie, Germania şi Rusia, programul se extinde anul acesta şi în Danemarca, Olanda şi Turcia.


 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

„Câtă populaţie din oraş poate să vorbească cu un robot?”

Cosmin PAȘCA

„Câtă populaţie din oraş poate să vorbească cu un robot?”

De la o vreme, nu există discurs public (de obicei, agramat) în care Chirica să nu folosească în sens peiorativ „progresul” şi „progresiştii”. Iar mesajul său prinde, pentru că cei mai mulţi ieşeni, care au înlocuit relativ de curând căruţa cu maşina, se simt inconfortabili cu traiul într-un oraş la început de secol 21.

Filmuletul zilei

opinii

Experimentalism

Codrin Liviu CUȚITARU

Experimentalism

„Am compulsia irepresibilă a ordinii perfecte, a alinierii simetrice a lucrurilor. Câtă vreme ea, obsesia, mă tulbura strict în zona domestică - pantaloni puşi la dungă, haine încadrate morbid de simetric în şifonier, tablouri aşezate perfect pe pereţi, mobilier rânduit milimetric-infinitezimal, precum soldaţii la paradele militare din Piaţa Roşie moscovită, şi alimente puse în frigider pe categorii şi sub-categorii draconic delimitate -, viaţa mea mai era cum mai era, dar, brusc, nebunia mi-a infectat şi munca de cercetare şi, mai ales, de scris academic.”

Farfuria care nu e niciodată fierbinte - Capcana Facebook (II)

Bogdan ILIESCU

Farfuria care nu e niciodată fierbinte - Capcana Facebook (II)

„The single biggest problem in communication is the illusion that it has taken place./ Cea mai mare problemă în comunicare este iluzia că a avut loc.” George Bernard Shaw

Reţeaua urbană a Moldovei între 1774 şi 1859 (ultima parte)

George ŢURCĂNAŞU

Reţeaua urbană a Moldovei între 1774 şi 1859 (ultima parte)

Repertoriul creării inegalităţilor e unul vast, atât timp cât fiecare structură teritorială se găseşte într-o situaţie particulară, dar dincolo de fiecare acţiune luată separat a ingineriei teritoriale la care a fost supusă Moldova, acumularea şi cronicizarea acestora a creat spaţiul marginal de astăzi, arhetipul teritoriilor interstiţiale.

pulspulspuls

Pod de lemne politice între Iaşi, Suceava şi Neamţ: iaca filiera!

Pod de lemne politice între Iaşi, Suceava şi Neamţ: iaca filiera!

Că tot încă mai avem salate beof prin frigidere unii dintre noi, iacătă ca să vedeţi cum se mai leagă câteodată maioneza asta nu numai în bucătăriile gospodinelor din Iaşi, dar şi prin laboratoarele politichiei de Bahlui sau din judeţele vecine, conectate la Iaşi! 

Caricatura zilei

Două măști

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.