anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM

ADVERTORIAL

Programul Rabla a început. Descoperă promoțiile Dacia!

GALERIE
rabla 2018 dacia
 • rabla 2018 dacia
- +

Dacia a anunțat de la inceputul lunii martie ofertele pentru Programul Rabla din acest an. Cel mai accesibil model este Logan Serie Limitată Plus, cu un preț de pornire de 6.480 euro (TVA inclus)* iar cel mai scump este Noul Duster Essential 1.5 dCi 110 CP 2WD cu un preț de 12.650 € (TVA inclus)*. Trebuie remarcat faptul că toate modelele Dacia din program beneficiază de o GARANȚIE** de 5 ani.

Programul Rabla pe anul 2018 a fost lansat oficial la jumătatea lunii martie. Românii care își doresc reducerea oferită de stat prin programul Rabla 2018, trebuie să se prezinte cu mașina veche la un centru autorizat de colectare și casare. De îndată ce mașina va fi casată, colectorul va elibera certificatul de distrugere a autovehiculului uzat, precum și tichetul electronic în valoare de 6.500 lei.

Proprietarul autovehiculului casat trebuie să obțină copii legalizate ale certificatului de înmatriculare și ale certificatului de distrugere, ce vor fi utilizate ulterior în vederea radierii autoturismului din evidență circulației.

Proprietarul autovehiculului casat (sau deținătorul tichetelor valorice) se poate înscrie apoi la un dealer sau producător autorizat în vederea cumpararii unuia autoturism nou, pe baza unui dosar ce va conține.

 • actul de indentitate al proprietarului, în copie și în original;
 • tichetul valoric în original;
 • certificatul de distrugere a autovehiculului uzat, în copie legalizată;
 • certificatul de radiere din evidența circulației a autovehiculului vechi, în original;
 • în cazul contractelor de leasing, este necesară și declarația pe proprie răspundere, în formă autentificată de notarul public, prin care proprietarul își exprimă în mod explicit opțiunea de a achiziționa autovehiculul nou la finalul perioadei de leasing.

În factura emisă de producător sau dealer se va evidenția prețul autovehiculului nou, precum și diferența de plată aferentă reducerii oferite de stat prin prima de casare.

Ministerul Mediului a anunţat că anul acesta bugetul va fi de 253 de milioane de lei. Din bugetul total alocat pentru cele două secţiuni ale programului guvernamental, 133 de milioane lei merg către Rabla Clasic, iar 120 de milioane de lei către Rabla Plus.

Dacia Logan SL Plus 1.0 SCe 73CP

6480 EURO (TVA inclus) + 5 ani GARANȚIE,  prin Programul Rabla

Toate călătoriile pe care nu le-ai făcut, toate drumurile pe care nu le-ai explorat și toate locurile la care doar ai visat sunt acum accesibile pentru tine. Acum ai Noul Logan Serie Limitată Plus, cu motorizare 1.0 SCe 73CP, prin Programul Rabla, la 6.480 € (TVA inclus)*.

Echipamente standard

 • Aer condiţionat cu reglare manuală;
 • Proiectoare de ceaţă;
 • Închidere centralizată cu telecomandă pe cheie;
 • Geamuri electrice față cu impuls pe partea șoferului;
 • Radio 2DIN 2x15W MP3 cu satelit de comandă pe volan, priză Jack, USB, Bluetooth®, audio streaming;
 • Hill Start Assist.

Sandero Seria Limitată Plus 1.0 SCe 73CP

6690 EURO (TVA inclus) + 5 ani GARANȚIE, prin Programul Rabla

Te bucuri de noul design, de tehnologie, de spiritul ei tânăr și de o reducere atractivă pentru Noul Sandero! Acum ai Noul Sandero Serie Limitată Plus, cu motorizare 1.0 SCe 73CP, prin Programul Rabla, la 6.690 € (TVA inclus)*.

Echipamente standard

 • Aer condiționat cu reglare manuală;
 • Proiectoare de ceață;
 • Hill Start Assist;
 • Radio 2DIN 2x15W MP3 cu satelit de comandă pe volan, priză Jack, USB, Bluetooth®, audio streaming;
 • Închidere centralizată cu telecomandă pe cheie;
 • Geamuri electrice față cu impuls pe partea șoferului.

Logan MCV Plus 1.0 SCe 73 CP

7.450 € (TVA inclus) + 5 ani GARANȚIE, prin Programul Rabla

Cu un design modern și interior generos, Logan MCV îți va depăși toate așteptările. Profită de numeroasele avantaje la achiziția unui vehicul nou și beneficiezi de o reducere atractivă, la achiziția Logan MCV. Acum ai Logan MCV Serie Limitată Plus, cu motorizare 1.0 SCe 73 CP, prin Programul Rabla, la 7.450 € (TVA inclus)*.

Echipamente standard

 • Aer condiționat;
 • Proiectoare de ceață;
 • Hill Start Assist;
 • Închidere centralizată cu telecomandă pe cheie;
 • Geamuri electrice față cu impuls pe partea șoferului;
 • Radio 2DIN 2x15W MP3 cu satelit de comandă pe volan, priză Jack, USB, Bluetooth®, audio streaming.

Noul Duster Essential 1.5 dCi 110 CP 2WD

12.650 € (TVA inclus) + 5 ani GARANȚIE, prin Programul Rabla

Mai modern, Duster își reafirmă stilul de SUV veritabil, capabil să depășească orice obstacol, în plus beneficiezi de o reducere atractivă! Acum ai Dacia Duster Essential, cu motorizare 1.5 dCi 110 CP 2WD, prin Programul Rabla, la 12.650 € (TVA inclus)*.

Echipamente standard

 • ESP + ASR;
 • Limitator de viteză;
 • Computer de bord;
 • Hill Start Assist - asistenta la urcarea in panta;
 • Sistem de monitorizare a presiunii în pneuri;
 • Senzor de lumină,

Sandero Stepway Stepway 0.9 TCe 90CP

9.380 € (TVA inclus) + 5 ani GARANȚIE, prin Programul Rabla

Te bucuri de noul design, de tehnologie, de spiritul ei tânăr și de o reducere atractivă pentru Noul Sandero Stepway! Acum ai Noul Sandero Stepway Stepway, cu motorizare 0.9 TCe 90CP, prin Programul Rabla, la 9.380 € (TVA inclus)*.

Echipamente standard

 • Media Nav: sistem de navigație și multimedia cu ecran tactil 7'', priză USB, Bluetooth;
 • Cruise Control;
 • Asistență la parcarea cu spatele (senzori acustici);
 • Tehnologie Stop&Start și funcție Eco-Mode;
 • Oglinzi laterale cu reglaj electric și încălzite;
 • Computer de bord.

CLICK AICI pentru a descoperi și celelalte oferte!

Detalii referitoare la Programul RABLA 2018 sunt disponibile la Casa Auto – agent autorizat Dacia, din Iași, Valea Lupului 10, DN 28, la telefon 0723.108.218 și pe www.casaauto-valealupului.ro. Sună ACUM, fondurile sunt limitate!

*Oferte destinate persoanelor fizice, prin PSIPAN, derulat de administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru mediu, aplicabile de la 15 martie 2018, dar nu mai tarziu de 31 martie 2018, în limita stocului disponibil. Prețurile sunt obținute prin scăderea din prețul standard a contravalorii primei de casare, calculate în Euro (1 euroâ4,6429 lei) și a reducerilor comerciale oferite de Renault Commercial Roumanie, în valoare de 500 euro (TVA inclus) pentru Sandero Stepway 0.9 TCe, 500 euro (TVA inclus) pentru Duster Essential 1.5 dCi 110 CP 2WD, 500 euro (TVA inclus) pentru Lodgy Ambiance 1.5 dCi 90 CP 7 locuri. Prețurile nu conțin valoarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale.

**Perioada de garanţie acoperă 3 ani de garanţie sau 100.000 km parcurşi conform documentelor de întreţinere şi garanţie şi 2 ani de garanţie conform serviciului Dacia Extenso 24 luni dar nu mai mult de 100 .000 km parcurşi.

Masinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

NATO în faţa unei noi extinderi

Lucian DÎRDALA

NATO în faţa unei noi extinderi

Pentru Alianţă, cererile de aderare ale Suediei şi Finlandei sunt uşor de gestionat din perspectiva compatibilităţii. Există însă unele presiuni şi constrângeri de cu totul altă natură.  

opinii

Metamorfozele lui Eugenides

Codrin Liviu CUȚITARU

Metamorfozele lui Eugenides

Deşi unii comentatori vorbesc despre o „moarte” a postmodernismului american - prin revenirea romanului recent la epic, la poveste -, în realitate nu asistăm acum decît la remodelarea vechilor structuri moştenite de la Barth sau Hassan şi la reconsiderarea funcţiilor esenţiale ale ficţiunii. Reabilitarea instrumentarului epic reprezintă contribuţia estetică a „generaţiei următoare”, în interiorul căreia strălucesc deja Jeffrey Eugenides (laureat al Premiului Pulitzer în 2003) şi Jonathan Franzen (distins cu National Book Award în 2001). 

Politica monetară şi inflaţia

Alin ANDRIEȘ

Politica monetară şi inflaţia

În ultima perioadă se discută foarte mult despre creşterea preţurilor şi reducerea puterii de cumpărare, dar mai puţin despre soluţii şi măsurile ce ar trebui adoptate de autorităţi. Preţurile de consum au crescut în România şîn aprilie?ţ cu 3,7% comparativ cu luna martie 2022, astfel rata anuală a inflaţiei în luna aprilie 2022 comparativ cu luna aprilie 2021 a atins nivelul de 13,8% cel mai ridicat din 2004 când rata inflaţiei a fost 11,9%ş1ţ. 

Dacă nu au profesorii pâine, să mănânce cozonac!

Mircea MORARIU

Dacă nu au profesorii pâine, să mănânce cozonac!

Nu trebuie să fii un observator din cale afară de atent al vieţii politice interne pentru a băga de seamă că dl. prof.dr. Sorin Cîmpeanu este unul dintre cei mai activi miniştri din guvernul Ciucă. Apare aproape zilnic la câte un post de televiziune cu acoperire naţională (şi, slavă Domnului!avem multe), face mereu anunţuri legate de schimbări în sistemul de învăţământ, în procedurile de evaluare,vrea să se renunţe la teze, schimbă pe nepusă masă structura anului şcolar, cheamă pe neaşteptate studenţii din online în sălile de curs, anunţă că profesorilor le va fi prin lege interzis să îşi mediteze propriii elevi. 

pulspulspuls

Cum vorbeşti în dodii când te plesneşte statul cu leafă de 20.000/lună

PULS

Cum vorbeşti în dodii când te plesneşte statul cu leafă de 20.000/lună

Pentru că tot am adus ieri vorba de postări lugubre, pomenind-o pe aia a conţilierului premarelui Chirica, musiu fost vice Botez, care făcea apologia rublei ruseşti, iacătă că unii cetitori mai atenţi ca noi ne-au şi probozit olecuţă, pe motiv că nu vedem şi pe alţii, mai importanţi, care bat câmpii prin bălăriile cu ciulini ale facebook-ului cu şi mai multă graţie.

Caricatura zilei

Cireșe, nu ruble

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.