anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Proiect: Cum să demarezi o afacere

GALERIE
afacere
 • afacere
- +

Universitatea Tehnică „Gh. Asachi“ a demarat un proiect în valoare de peste 11 milioane de lei, ce vizează susţinerea mediului antreprenorial şi crearea de noi investiţii şi locuri de muncă. „SMARTER - Susţinerea Mediului Antreprenorial din România prin Tactici Economice Regionale“ este un proiect POCU (Programul Operaţional Capital Uman) cu finalizare în 2021. Valoarea totală eligibilă a proiectului este de 11.123.069 lei, din care 11.047.248 lei reprezintă finanţare nerambursabilă.

„În contextul în care Regiunea Nord-Est ocupă locul 6 la nivel naţional în ceea ce priveşte numărul de companii locale active, deţinând 10,66% din numărul total al unităţilor înregistrate la nivel naţional şi acest număr este un indicator care semnalează intensitatea spiritului antreprenorial dintr-un anumit teritoriu, proiectului «SMARTER - Susţinerea Mediului Antreprenorial din România prin Tactici Economice Regionale» vizează creşterea gradului de ocupare în Regiunea de Dezvoltare Nord - Est prin crearea de noi locuri de muncă în întreprinderi non-agricole din zone urbane, cu accent pe dezvoltarea competenţelor şi susţinerea iniţiativelor antreprenoriale“, prezintă reprezentaţii Universităţii Tehnice. Categoriile de grupuri ţintă vizate au fost stabilite prin aplicarea unui formular de identificare a nevoilor antreprenoriale. Prin urmare, proiectul iniţiat de TUIASI se adresează atât persoanelor cu statut de angajat, dar şi studenţilor, antreprenorilor, şomerilor şi persoanelor inactive. Proiectul are drept scop înfiinţarea a 47 de noi firme şi crearea a minimum 94 de noi locuri de muncă. 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

O reformă care nu se va face (I)

Cătălin ONOFREI

O reformă care nu se va face (I)

Ţărăniştii au vrut, dar n-au putut şi nici n-au ştiut.

opinii

Armată cu cai de lemn...

Florin CÎNTIC

Armată cu cai de lemn...

„Când am veni...iit în armată/ La costum şi la cravată/ Am urcat dealu alene/ -nregiment la Tata Ene!/ Ai, ai, auăleu... etc.!”

Parţialnaia imperialnaia moghilizaţia

Radu PĂRPĂUȚĂ

Parţialnaia imperialnaia moghilizaţia

„Mobilizaţia” rusă putiniană este, de fapt, o „moghilizaţia”, ironizează unii publicişti ruşi - „moghilizaţia” de la „moghila”, adică „mormânt”. Rusia lui Putin şi-a format o nouă ideologie, şi totuşi veche, de pe când bolşevismul, ba încă de pe vremea ţarismului, pe care o foloseşte ca temei pentru acţiuni militare neoimperiale: anexarea Crimeei în 2014, campania din Georgia în 2008, intervenţia în Siria în 2015, precum şi intervenţii mai mult sau mai puţin recunoscute în mai multe state africane. 

A fost odată și ar mai putea fi…

Alex VASILIU

A fost odată și ar mai putea fi…

Există personalități al căror nume a intrat în conștiința publică legat de domenii variate ale artei sunetelor. 

pulspulspuls

Despre un mare patron pe spinarea ieşenilor şi despre un parteneriat de pomină la Consiliul Judeţean

Despre un mare patron pe spinarea ieşenilor şi despre un parteneriat de pomină la Consiliul Judeţean

Iată în poza de mai jos figura unui individ pe care istoria locală îl va reţine în postura de mare strateg şi patron de echipă de handbal feminin, stimaţi telespecatori. 

Caricatura zilei

Monstrii...

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.