Comunicat de presă (P)

Proiect educativ la Colegiul Tehnic ”Ioan C. Ștefănescu” Iași – „O zi elev la Ștefănescu”

vineri, 21 februarie 2020, 02:50
1 MIN
 Proiect educativ la Colegiul Tehnic ”Ioan C. Ștefănescu” Iași – „O zi elev la Ștefănescu”

 La Colegiul Tehnic ”Ioan C. Ștefănescu” din Iași a debutat proiectul educativ "O zi elev la Ștefănescu", adresat elevilor din clasele a VIII-a, prin care se promovează învățământul profesional și tehnic, precum și meseriile pentru care se organizează pregătire de specialitate. Prin aceste activități dorim să aducem în atenția comunității ziua de 11 martie, Ziua națională a meseriilor, care promovează meseria ca vocație.

În cadrul proiectului, elevii din județul Iași pot vizita unitatea școlară, căminele, laboratoarele de specialitate, cantina, și pot participa la ateliere tematice alături de elevii noștri, aflând informații despre domeniile de activitate pe care le promovam : Estetica și Igiena Corpului Omenesc, Turism și Alimentație, Industrie Textilă și Pielărie, Electronică și Automatizări.

Cu această ocazie, vor fi organizate activități diverse: expoziții culinare, parade de modă și de coafură, vizionarea unui film tematic, demonstrații cu roboți realizați de elevi, prezentarea unor reviste școlare.

Activitățile au loc în această perioadă în fiecare joi, începând cu ora 9.30, și se vor desfășura în parteneriat cu școlile gimnaziale din județ.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii