anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
TVR Iasi Telejurnal
anunturi

sambata, 25.03.2023

Proiect important pentru soarta a 792 de persoane

GALERIE
foto DAN LUCA - proiect fonduri europene-6002
 • foto DAN LUCA - proiect fonduri europene-6002
- +

Fundaţia Filocalia Iaşi lansează, în parteneriat cu Fundaţia Somerset, SIVECO România SA şi SC HR Specialists SRL, a proiectului “Ocuparea activă pe piaţa muncii!”. Programul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Proiectul îşi propune limitarea marginalizării sociale, a discriminării şi sărăciei persoanelor aparţinând grupurilor vulnerabile şi incluziunea socială a acestora la nivelul regiunilor Nord-Est şi Bucuresti - Ilfov. Implementarea proiectului vizează trei direcţii strategice. În primul rând este urmărită creşterea încrederii şi stimei de sine pentru 792 persoane aparţinând grupurilor vulnerabile, prin consiliere, în vederea facilitării rapide a accesului şi inserţiei pe piaţa muncii. În al doilea rând, beneficiarii proiectului vor desfăşura activităţi care să ducă la dezvoltarea abilităţilor şi competenţelor specifice, bazate pe instrumente teoretice şi practice (formare profesională – cursuri de calificare/recalificare de nivel 1), pentru cele 792 persoane aparţinând grupurilor vulnerabile care au ca scop integrarea sau reintegrarea acestora pe piaţa muncii. Ultimul obiectiv specific urmăreşte întărirea capacităţii administrative a instituţiilor abilitate prin facilitarea accesului la cursuri de instruire pentru 120 persoane ce lucrează în administraţia publică locală. În afară de funcţionarii publici, grupul ţintă pentru acest obiectiv include şi personal al organizaţiilor societăţii civile şi personal al agenţiilor publice/ private care furnizează servicii sociale şi de ocupare a grupurilor vulnerabile. Proiectul va fi implementat în perioada 20 mai 2014 - 20 noiembrie 2015.

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Revin tricolorii, oameni buni!

Nicolae GRECU

Revin tricolorii, oameni buni!

Cei care cred că naţionala nu mai poate câştiga nici măcar în Andorra, să nu citească acest text.

opinii

Eufemismele (IV)

Eugen MUNTEANU

Eufemismele (IV)

Discuția despre eufemisme continuă cu exemple comentate din diferite sfere de desemnare (anatomie umană, homosexualitate, însușiri umane, profesii și meserii).

Hitozukuri, eșecul statului nipon într-un proiect de inginerie socială

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Hitozukuri, eșecul statului nipon într-un proiect de inginerie socială

Utilizând exclusiv conceptul de religie în sens occidental, Japonia este percepută ca fiind o țară cu o populație nereligioasă, care adoptă ideea de mushukyo - lipsa unor convingeri religioase. 

Să ne bucurăm!

prof. dr. Gheorghe POPA

Să ne bucurăm!

Da, să ne bucurăm și să fim mulțumiți de reușita comunității ieșene pentru inaugurarea în municipiul nostru a primului Centru Cultural European din țară!

pulspulspuls

Premieră galactică la Iaşi, cu maşina lui dom’ premare în prim plan. Iacătă unde a pus-o!

Premieră galactică la Iaşi, cu maşina lui dom’ premare în prim plan. Iacătă unde a pus-o!

Pe astăzi, stimaţi participanţi la trafic, avem o premieră absolută pentru domniile voastre: pentru prima dată de când se ştie, dom’ premare Mihai Chirica şi-a parcat alaltăieri Dusterul (IS 14 DST) cu care circulă în parcarea din curtea interioară a instituţiunii, după cum se vede şi în imaginea de mai jos.

Caricatura zilei

Xi Jinping si Putin

Editia PDF

Bancul zilei

Doi prieteni se întâlnesc dupa multa vreme: - Ei, prietene, cum e viata de barbat însurat? - Excelenta! Am reu (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Credeti ca blocurile ridicate dupa anii 2000 in Iasi si in tara sunt sigure in cazul unui cutremur major?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.