anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Proiect important pentru şomerii ieşeni

GALERIE
someri cu miile
 • someri cu miile
- +

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Iaşi a organizat, ieri, Conferinţa judeţeană a proiectului “Sistem inovativ de servicii bazat pe limbajul competenţelor - SILCO”, finanţat din fonduri europene.

 

 La eveniment au participat angajaţi ai Agenţiei, agenţi economici şi persoane aflate în căutarea unui loc de muncă. Proiectul este unul strategic, implementat de către Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, la nivel naţional, în toate agenţiile teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă. „Obiectivul general al proiectului îl reprezintă testarea, modelarea şi experimentarea unui pachet inovativ de servicii integrate de politici active de muncă bazat pe limbajul competenţelor, aliniat la recomandările Uniunii Europene. Contribuţia la obiectivul general al POSDRU se realizează prin îmbunătăţrea capacităţii ANOFM de a oferi clienţilor săi, prin intermediul pachetului inovativ de servicii integrate bazate pe dezvoltarea competenţelor, oportunităţi sporite pentru participarea viitoare pe piaţa muncii”, potrivit unui comunicat remis presei de AJOFM. Proiectul este implementat în parteneriat cu Istituto per lo Sviluppo della Formazione Professionale dei Lavoratori (ISFOL), Provincia di Perugia, IF Italia Forma SRL, Sistemi Formativi Confindustria Umbria Soc., ITER Innovazione Terziario S.C. A.R.L. Grupul ţintă este format din circa 300 de persoane angajate ale ANOFM în 42 de structuri teritoriale şi cel puţin 400 de beneficiari, şomeri şi agenţi economici, pe care va fi testat pachetul de servicii. Durata proiectului este de trei ani şi are o valoare de circa 20,8 milioane lei.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Liga a doua, la restart

Nicolae GRECU

Liga a doua, la restart

Va fi Politehnica Iaşi una dintre protagonistele luptei pentru promovarea pe prima scenă?

opinii

(Re)denumiri anapoda ale unor instituții de învățământ (V)

Eugen MUNTEANU

(Re)denumiri anapoda ale unor instituții de învățământ (V)

Nu este exclus ca timpul și uzul să valideze și să impună aceste formule denominative noi, dar, deocamdată, cel puțin pentru persoanele cu o educație umanistă solidă, impresia de improvizație și oportunism persistă.

Uimitorul concurs de arhitectură (3)

arh. Ionel OANCEA

Uimitorul concurs de arhitectură (3)

Nu a trecut multă vreme de la stabilirea echipei câştigătoare a concursului internaţional de arhitectură din proximitatea pieţei Palatului Culturii. Interesul pentru soluţiile realizate s-a stins. Probabil, echipa câştigătoare UNStudio lucrează deja la proiect, la documentaţiile pentru avizare, aprobare, autorizare. Discuţii mai mult sau mai puţin constructive vor mai fi, mai ales în momentele de consultare publică a planului urbanistic zonal ce va fi realizat cu această ocazie.

Călătorie în centrul oraşului

Alexandru CĂLINESCU

Călătorie în centrul oraşului

Dacă iau ca punct de reper locuinţa din Şefan cel Mare şi trasez un arc de cerc ce are drept limite Anastasie Panu şi Pojărnicie, casa din Păcurari e cumva pandantul celei din Ştefan cel Mare. Iar această legătură e, poate, şi o chestiune de destin.

pulspulspuls

Cum au fost arvunite locurile AUR de la Iaşi pentru viitoarea legislatură a Parlamentului

Cum au fost arvunite locurile AUR de la Iaşi pentru viitoarea legislatură a Parlamentului

Discuţiile de la Şcoala politică de vară de pe Bahlui, care s-a ţinut în aceste zile pe terasa unei berării boeme din târg, ar fi continuat la nesfârşit pe tema imposibilei şi, totuşi, foarte probabilei, coaliţii dintre liberali şi userişti, dacă cineva nu ar fi adus în discuţie, nu se ştie cu ce intenţii, problema vizitei în oraşul nostru a lui George Simion, liderul partidului AUR. 

Caricatura zilei

Vreme de neplajă

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.