Proiect inedit de prezentare online a birourilor de IT
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

vineri, 07.05.2021

Proiect inedit de prezentare online a birourilor de IT

GALERIE
endava-birouri_4
  • endava-birouri_4
- +

Vor fi promovate firmele din industria IT care se preocupă cel mai mult de resursele umane.

 

Consultantul imobiliar Dan Zaharia a lansat un proiect online inedit ce are drept scop promovarea celor mai frumoase spaţii de lucru din industria IT din nord-estul României. Proiectul Birouri Vii – „Spaţii pentru oameni’ este un program care îşi propune să aducă în centrul atenţiei comunitatea din industria IT & Outsourcing printr-o serie de video-interviuri realizate în birourile companiilor, cu oameni pasionaţi de ceea ce fac şi manageri care oferă atenţie sporită în crearea unui mediu de lucru prietenos şi relaxant pentru angajaţi. În materialele respective se va pune accent „mai mult pe oameni decât pe metri pătraţi”, pe viziunea pe termen lung a companiilor din acest domeniu, „şi nu despre câte tone de fructe tropicale au consumat anul trecut”, potrivit unui comunicat al iniţiatorului proiectului.

Prin acest proiect se doreşte aducerea în faţă a unor companii pentru care oamenii sunt cea mai importantă resursă, iar marea provocare va fi aceea în care spaţiul de lucru să îi ajute pe aceştia să fie mai comunicativi, mai productivi. Prin urmare, amenajarea birourilor este privită ca o investiţie pe termen mediu, şi nu doar ca o cheltuială în plus. Dacă acum 10 ani de zile, stocul de birouri moderne al Iaşului era cvasi-inexistent, cu doar câteva clădiri modernizate, astăzi putem vorbi de peste 150.000 mp de spaţii pentru birouri, iar cererea de clădiri şi parcuri tehnologice este în creştere, ţinând cont de faptul că întreaga zonă de Nord-Est a ţării reprezintă «epicentrul» unui proces continuu de investiţii externe”, a declarat Dan Zaharia, fondatorul birourivii.ro. Prima companie prezentată pe platformă este Thinslices, al cărei sediu a primit anul trecut premiul pentru cel mai bun proiect de amenajare interioară din regiunea Moldovei din partea Ordinului Arhitecţilor.

Denumit „Muzeul Elefanţilor”, pentru că cei 64 de angajaţi se autointitulează „elefanţi”, proiectul de amenajare a sediului situat într-o clădire monument istoric de pe strada Vasile Alecsandri a fost realizat de echipa de arhitecţi MIOLK, care au trebuit „surprindă atmosfera de muzeu, într-un spaţiu contemporan şi unic”. „Spaţiile pentru birouri sunt locurile de muncă indispensabile oricărei activităţi, într-o mică proporţie sau în integralitatea ei. Transformările au început în România de la activităţi şi afaceri care au pornit din spaţiile disponibile ale locuinţelor, dar în anii care au trecut acestea s-au mutat tot mai mult în spaţii special destinate, care au sporit confortul şi atractivitatea. Recent, putem constata faptul că cele mai avansate construcţii din punct de vedere al sustenabilităţii, eficienţei energetice şi înglobării de sisteme avansate de management, sunt cele destinate birourilor”, a explicat Şerban Ţigănaş, preşedintele Ordinului Arhitecţilor din România. Potrivit fondatorului Dan Zaharia, deşi proiectul a demarat doar la nivel regional, pentru următorii doi ani se urmăreşte extinderea şi în alte oraşe. Reportajele ce vor dezvălui poveştile din spatele pereţilor de sticlă vor fi realizate de Raluca Munteanu, creative director la „Make Up Your Business”.  

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cu primarul Mihai Chirica la Zoiosu’

Toni HRIŢAC

Cu primarul Mihai Chirica la Zoiosu’

Primarul foloseşte resursele patrimoniale şi juridice ale primăriei ca să-şi gestioneze destinul politic.

Filmuletul zilei

opinii

Dezastru de sărbători

Alexandru CĂLINESCU

Dezastru de sărbători

Să nu ne amăgim cu gândul că lumea, în special tinerii, nu se mai uită la televizor. România TV are audienţă la un segment deloc neglijabil din populaţie, sensibil la „patriotism” şi la grija pentru „nevoile românilor”. Direct sau insidios, postul exercită o influenţă nefastă, cu consecinţe pe termen lung.

Marte

Neculai SEGHEDIN

Marte

Aşa cum românii au aşteptat în zadar sosirea americanilor (au venit, ce-i drept, dar cam târziu!), aşa şi pământenii au aşteptat invazia marţienilor până când s-au plictisit şi atunci au trimis ei diverşi emisari către planeta vecină.

De ce romanul? (I)

Nicolae CREŢU

De ce romanul? (I)

A trecut de mult vremea întrebării simptomatic reluate pe atunci „De ce nu avem roman?”. În zilele noastre mai că-ţi vine să (te) întrebi, în faţa producţiei de titluri, altceva: dar oare chiar avem atât de mulţi romancieri? Asta, înainte de a-i citi? După lectură, schimbând ceea ce e de schimbat: oare cum s-o fi explicând iluzia atâtor „romancieri” despre ceea ce scriu ai? Pentru că, la drept vorbind, proporţia de autentice romane din „avalanşa” editorială readuce percepţia realităţii la adevărata şi onesta ei măsură.

pulspulspuls

Mărirea şi decăderea lui Mihăiţă vodă Chirica: cine i-a tras scatoalca ce l-a dat jos de pe cal?

Mărirea şi decăderea lui Mihăiţă vodă Chirica: cine i-a tras scatoalca ce l-a dat jos de pe cal?

Una bucăţică de analiză politico-mondenă de Bahlui pe ziua de azi, stimaţi telespectatori, dacă tot e ziua Izvorului Tămăduirii, sărbătoare cu cruce roşie.

Caricatura zilei

Două măști

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.