anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

miercuri, 25.05.2022

ADVERTORIAL

Proiect inedit la Curtea Berarilor Timişoreana Iaşi: fabrică de bere chiar în incinta localului!

GALERIE
LOGO
 • LOGO
- +

Iniţiativa în premieră la nivelul României, face parte din investiţiile care au reuşit să transforme Curtea Berarilor Timişoreana Iaşi într-un local deosebit şi unic. Astfel, datorită investiţiilor considerabile, în cei şase ani de la inaugurare, Curtea Berarilor Timişoreana Iaşi s-a transformat într-un local aparte, cu un design deosebit, cu vestigii istorice conservate şi expuse spre vizionare clienţilor. Calitatea fiind în prim plan, la Curtea Berarilor Timişoreana Iaşi berea e mereu proaspătă, 100% naturală adusă direct de la fabrică. Iar mâncărurile gustoase sunt acompaniate de o servire civilizată, într-un local curat, deosebit, prietenos, plăcut, conceput după modelul berăriilor germane. Toate acestea sunt „asezonate” la sfârşit de săptămână de muzică, dans şi voie bună .

În cei aproape şase ani de când s-a înfiinţat, Curtea Berarilor Timişoreana Iaşi a devenit un local unic pentru Iaşi, cu personalitate şi un farmec aparte. Investiţiile considerabile au transformat un loc odată prost-famat, într-un local deosebit, cu un design unic şi personalizat. Nu vorbim doar de un simplu local, ci de o locaţie unde conducerea a investit dorind să ofere clienţilor un loc aparte de relaxare. Atmosfera de berărie germană, curată şi relaxantă, cu un barul cu un design deosebit, cu tancuri de inox din care este servită berea proaspătă, naturală, adusă direct de la fabrică, este completată cu o notă originală de vestigiile istorice din timpul domniei lui Alexandru cel Bun (1401). Aceste vestigii au fost “scoase” la lumină şi conservate de proprietari, investiţiile realizate permiţând expunerea vestigiilor chiar în interiorul localului. De subliniat că localul Curtea Berarilor va suferi în continuare transformări ce îi vor menţine renumele de local deosebit, cu farmec şi personalitate. “Vom continua investiţiile. Am despus actele necesare şi lucrările vor demara de îndată ce obţinem autorizaţiile de la Ministerul Culturii , proiectul fiind elaborat de o echipă de arhitecţi coordonaţi de dna Zup. Obiectul investiţiei viitoare este fabrica de bere pe care  dorim să o realizăm, chiar în incinta localului şi care va fi prima din România, la acest nivel”, a precizat Ioana Coman, managerul localului Curtea Berarilor Timişoreana Iaşi. De adăugat că nu vorbim doar de un local deosebit din punct de vedere al designului. Şi atmosfera de la Curtea Berarilor Timişoreana este unică pentru Iaşi.

GALERIE FOTO

„Cea mai mare bucurie a noastră este atunci când vedem cum clienţii noştri se relaxează, se simt bine şi pentru câteva ore problemele cotidiene parcă dispar!”

Relaxare, veselie, prietenie, tinereţe: dacă aceasta este atmosfera pe care o doriţi atunci când ieşiţi cu familia sau prietenii, atunci trebuie să vizitaţi Curtea Berarilor Timişoreana Iaşi. Aici puteţi savura oricând o bere proaspătă, nepasteurizată, naturală 100, adusă direct de la fabrică în tancuri de inox speciale. Cei care apreciază berea de calitate şi au vizitat Curtea Berarilor, au descoperit şi atmosfera unică a localului, atmosferă pe care nu o regăseşti în altă parte în Iaşi . „La noi oamenii pur şi simplu se simt bine. Un loc prietenos, deosebit amenajat. Aici, în orice moment al zilei, cei care doresc pot savura o bere naturală 100%, nepasteurizată, eventual alături de clasicii mititei sau de un grătar, toate proaspăt gătite. Iar o ieşire la sfârşit de săptămână La Curtea Berarilor, vinerea sau sâmbăta seara înseamnă să descoperi o atmosferă unică pentru Iaşi. Toată lumea glumeşte, dansează, cântă, oameni care nu se cunosc ciocnesc halbe de bere, se invită la dans. Cea mai mare bucurie a noastră este atunci când vedem cum clienţii noştri se relaxează, se simt bine şi pentru câteva ore problemele cotidiene parcă dispar. Nu mai există bariere de vârstă, tinerii şi cei trecuţi de prima tinereţe se invită reciproc la dans chiar dacă nu se cunosc. Studenţi sau familişti, cupluri, grupuri de prieteni sau colegi ştiu că la noi vor găsi acea atmosferă care înseamnă voie bună, veselie, dar nu vulgaritate, relaxare şi distracţie într-un cadru deosebit, nu rigid, oficial, ci prietenos şi deosebit”, punctează Ioana Coman, managerul localului Curtea Berarilor Timişoreana Iaşi.

Curtea Berarilor Timişoreana Iaşi – cel mai frumos local din lanţul de berării deschise în România după conceptul german

Situată chiar în centrul oraşului, pe Bulevardul ştefan cel Mare, la Cub, localul a fost înfiinţat în urmă cu şase ani sub umbrela „Timişoreana” şi face parte dintr-un lanţ de berării la nivel naţional care au adus în premieră în România conceptul de berărie germană. Curtea Berarilor Timişoreana Iaşi, al doilea local inaugurat din acest lanţ de berării la nivel naţional, este considerată ca fiind cea mai frumoasă locaţie din ţară. Cu un design unic şi deosebit, pe parcursul celor 6 ani de la deschidere, localul a devenit ceea ce s-a intenţionat la inaugurare: un loc de întâlnire pentru oamenii care doresc să se simtă bine, indiferent de vârstă, un loc unde oricând poţi savura o bere proaspătă şi o mâncare aleasă. Berea proaspătă, nepasteurizată, naturală 100%, este adusă direct din fabrică în tancuri de inox speciale. Poate fi servită la halbă, la metru, la roată; dacă doriţI, alături de berea rece vă puteţi delecta cu mâncăruri gustoase, din carne proaspătă: mici, grătar, ciolan, şniţele sau burgeri. Bineînţeles, pentru amatori nu lipsesc deserturile, chiar cele tradiţionale, cum ar fi papanaşii glazuraţi cu dulceţuri naturale, pregătite în bucătăria localului.

Vom aduce la Iaşi prima făbricuţă de bere iar clienţii vor putea servi bere proaspăt pregătită, chiar în localul nostru

„Oricând este prezent cineva din conducere şi încercăm să venim în întâmpinarea clienţilor, să găsim soluţii dacă apar probleme. Orice problemă ivită nu trece pe lângă noi. Şi pentru că mereu ne dorim să le oferim ceva deosebit clienţilor, anul acesta am avut şansa de a le arăta procedeul de preparare a berii Timişoreana. Am avut invitată o maestră berar care a explicat şi arătat clienţilor cum se ajunge la produsul final, berea Timişoreana fiind naturală 100%. Bineînţeles, avem şi planuri de viitor. Sperăm ca în următorul an să aducem la Curtea Berarilor Timişoreana Iaşi prima făbricuţă de bere. Iar clienţii noştri vor putea servi o bere proaspătă, nefiltrată, blondă sau neagră, produsă chiar la noi în local”, completează Ioana Coman.

În weekend, aici poţi găsi cea mai frumoasă „adunare” de oameni din Iaşi

Ieşenii care doresc să savureze bere proaspătă, naturală şi bucate alese într-un loc prietenos, cu un design deosebit sunt oricând aşteptaţi la Curtea Berarilor. De subliniat că barul localului are de asemenea un design cu totul deosebit, iar de la mese se pot vedea tancurile cu bere proaspătă, adusă direct de la fabrică. Mai mult, chiar în local pot fi văzute vestigii arheologice din perioada domniei lui Alexandru cel Bun. Toate acestea, alături de veselie şi voie bună, au făcut din Curtea Berarilor Timişoreana Iaşi un local cu totul aparte, cu personalitate, farmec şi poveste. „După atâţia ani în care am reuşit să transformăm Curtea Berarilor Iaşi în localul pe care ni l-am dorit, pot spune că în weekend ( vinerea şi sâmbăta), aici poţi găsi cea mai frumoasă „adunare” de oameni din Iaşi. Oamenii dansează, cântă, glumesc, ciocnesc halbe de bere. Se ascultă muzică din anii 80, dar şi ritmuri actuale sau muzică populară. Atmosferă este întreţinută de un Dj şi un MC şi pur şi simplu ni se umple inima de bucurie când vedem tinerii dansând alături de oameni trecuţi de prima tinereţe. Barierele de vârstă dispar şi atmosfera este plină de bucurie şi tinereţe”, încheie Ioana Coman.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Vârful adversităţii

Lucian DÎRDALA

Vârful adversităţii

Aşa cum o sugerează semnale venite în ultima vreme din multe ţări, inclusiv din Australia, ofensiva chineză pe frontul comerţului şi investiţiilor este extrem de intensă. Şi, din câte se pare, Beijingul se aşteaptă la o contraofensivă de acelaşi calibru: elementul politico-militar este fundamental, dar singurul front deschis în prezent este cel economic.

opinii

Liţă Chiţălău şi lupta pentru pace

Florin CÎNTIC

Liţă Chiţălău şi lupta pentru pace

Eram în clasa a XII-a de liceu, în 1980, când a ajuns la noi, pe filierele dirijate de Securitate - care tocmai se antrena pentru societatea de consum controlată de ea - cel mai recent album Pink Floyd. Era o operă rock, care ducea la cel mai înalt nivel compoziţiile „cu mesaj” şi geniul interpretativ al uneia dintre cele mai mari trupe de rock progresiv din istoria genului. Mai ales că vorbea despre libertate!

Epoca lui „Davai ceas, davai palton”

Radu PĂRPĂUȚĂ

Epoca lui „Davai ceas, davai palton”

Vorba asta este ştiută şi răsştiută de români, până şi de ultimul ţăran semianalfabet, căruia rusnacii i-au jefuit totul din casă şi i-au violat fetele. Cine se face că nu ştie de politica de rapt rusă, acum după atâţia ani, şi nu e convins de asta, să am iertare - e un ticălos. Şi, în forme diverse, şi alte popoare au cunoscut acestea, căci nu numai românii n-au putut evita „Sfânta Rusie” ticăloasă (apropo, nici o ţară din lume nu se mai autointitulează „sfântă”, sfânt e un atribut al Divinităţii) şi ceatlăul rusesc. Iar acum, în anul de graţie 2022, agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei a pus capac la toate - sfidează toate ţările, Uniunea Europeană... însă vom reveni la asta.

Mariana Cioromila: Du-te, tinere, până atingi limita potenţialului tău

Alex VASILIU

Mariana Cioromila: Du-te, tinere, până atingi limita potenţialului tău

Întrerup însemnările despre interviurile lui George Enescu pentru a schiţa portretul artistului de teatru liric Mariana Cioromila, înălţată în Zborul Înalt la 18 mai.

pulspulspuls

Managerul şmardoi Grămadă, pus să lucreze la darea de seamă

Managerul şmardoi Grămadă, pus să lucreze la darea de seamă

Au luat-o băieţii în derâdere la început, dar auzim că, după olecuţă de reflecţie caldă la o berică rece, peste uichend, le-a mai venit mintea la cap. 

Caricatura zilei

Cireșe, nu ruble

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.