Proiect inedit la Curtea Berarilor Timişoreana Iaşi: fabrică de bere chiar în incinta localului!
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

ADVERTORIAL

Proiect inedit la Curtea Berarilor Timişoreana Iaşi: fabrică de bere chiar în incinta localului!

GALERIE
LOGO
  • LOGO
- +

Iniţiativa în premieră la nivelul României, face parte din investiţiile care au reuşit să transforme Curtea Berarilor Timişoreana Iaşi într-un local deosebit şi unic. Astfel, datorită investiţiilor considerabile, în cei şase ani de la inaugurare, Curtea Berarilor Timişoreana Iaşi s-a transformat într-un local aparte, cu un design deosebit, cu vestigii istorice conservate şi expuse spre vizionare clienţilor. Calitatea fiind în prim plan, la Curtea Berarilor Timişoreana Iaşi berea e mereu proaspătă, 100% naturală adusă direct de la fabrică. Iar mâncărurile gustoase sunt acompaniate de o servire civilizată, într-un local curat, deosebit, prietenos, plăcut, conceput după modelul berăriilor germane. Toate acestea sunt „asezonate” la sfârşit de săptămână de muzică, dans şi voie bună .

În cei aproape şase ani de când s-a înfiinţat, Curtea Berarilor Timişoreana Iaşi a devenit un local unic pentru Iaşi, cu personalitate şi un farmec aparte. Investiţiile considerabile au transformat un loc odată prost-famat, într-un local deosebit, cu un design unic şi personalizat. Nu vorbim doar de un simplu local, ci de o locaţie unde conducerea a investit dorind să ofere clienţilor un loc aparte de relaxare. Atmosfera de berărie germană, curată şi relaxantă, cu un barul cu un design deosebit, cu tancuri de inox din care este servită berea proaspătă, naturală, adusă direct de la fabrică, este completată cu o notă originală de vestigiile istorice din timpul domniei lui Alexandru cel Bun (1401). Aceste vestigii au fost “scoase” la lumină şi conservate de proprietari, investiţiile realizate permiţând expunerea vestigiilor chiar în interiorul localului. De subliniat că localul Curtea Berarilor va suferi în continuare transformări ce îi vor menţine renumele de local deosebit, cu farmec şi personalitate. “Vom continua investiţiile. Am despus actele necesare şi lucrările vor demara de îndată ce obţinem autorizaţiile de la Ministerul Culturii , proiectul fiind elaborat de o echipă de arhitecţi coordonaţi de dna Zup. Obiectul investiţiei viitoare este fabrica de bere pe care  dorim să o realizăm, chiar în incinta localului şi care va fi prima din România, la acest nivel”, a precizat Ioana Coman, managerul localului Curtea Berarilor Timişoreana Iaşi. De adăugat că nu vorbim doar de un local deosebit din punct de vedere al designului. Şi atmosfera de la Curtea Berarilor Timişoreana este unică pentru Iaşi.

GALERIE FOTO

„Cea mai mare bucurie a noastră este atunci când vedem cum clienţii noştri se relaxează, se simt bine şi pentru câteva ore problemele cotidiene parcă dispar!”

Relaxare, veselie, prietenie, tinereţe: dacă aceasta este atmosfera pe care o doriţi atunci când ieşiţi cu familia sau prietenii, atunci trebuie să vizitaţi Curtea Berarilor Timişoreana Iaşi. Aici puteţi savura oricând o bere proaspătă, nepasteurizată, naturală 100, adusă direct de la fabrică în tancuri de inox speciale. Cei care apreciază berea de calitate şi au vizitat Curtea Berarilor, au descoperit şi atmosfera unică a localului, atmosferă pe care nu o regăseşti în altă parte în Iaşi . „La noi oamenii pur şi simplu se simt bine. Un loc prietenos, deosebit amenajat. Aici, în orice moment al zilei, cei care doresc pot savura o bere naturală 100%, nepasteurizată, eventual alături de clasicii mititei sau de un grătar, toate proaspăt gătite. Iar o ieşire la sfârşit de săptămână La Curtea Berarilor, vinerea sau sâmbăta seara înseamnă să descoperi o atmosferă unică pentru Iaşi. Toată lumea glumeşte, dansează, cântă, oameni care nu se cunosc ciocnesc halbe de bere, se invită la dans. Cea mai mare bucurie a noastră este atunci când vedem cum clienţii noştri se relaxează, se simt bine şi pentru câteva ore problemele cotidiene parcă dispar. Nu mai există bariere de vârstă, tinerii şi cei trecuţi de prima tinereţe se invită reciproc la dans chiar dacă nu se cunosc. Studenţi sau familişti, cupluri, grupuri de prieteni sau colegi ştiu că la noi vor găsi acea atmosferă care înseamnă voie bună, veselie, dar nu vulgaritate, relaxare şi distracţie într-un cadru deosebit, nu rigid, oficial, ci prietenos şi deosebit”, punctează Ioana Coman, managerul localului Curtea Berarilor Timişoreana Iaşi.

Curtea Berarilor Timişoreana Iaşi – cel mai frumos local din lanţul de berării deschise în România după conceptul german

Situată chiar în centrul oraşului, pe Bulevardul ştefan cel Mare, la Cub, localul a fost înfiinţat în urmă cu şase ani sub umbrela „Timişoreana” şi face parte dintr-un lanţ de berării la nivel naţional care au adus în premieră în România conceptul de berărie germană. Curtea Berarilor Timişoreana Iaşi, al doilea local inaugurat din acest lanţ de berării la nivel naţional, este considerată ca fiind cea mai frumoasă locaţie din ţară. Cu un design unic şi deosebit, pe parcursul celor 6 ani de la deschidere, localul a devenit ceea ce s-a intenţionat la inaugurare: un loc de întâlnire pentru oamenii care doresc să se simtă bine, indiferent de vârstă, un loc unde oricând poţi savura o bere proaspătă şi o mâncare aleasă. Berea proaspătă, nepasteurizată, naturală 100%, este adusă direct din fabrică în tancuri de inox speciale. Poate fi servită la halbă, la metru, la roată; dacă doriţI, alături de berea rece vă puteţi delecta cu mâncăruri gustoase, din carne proaspătă: mici, grătar, ciolan, şniţele sau burgeri. Bineînţeles, pentru amatori nu lipsesc deserturile, chiar cele tradiţionale, cum ar fi papanaşii glazuraţi cu dulceţuri naturale, pregătite în bucătăria localului.

Vom aduce la Iaşi prima făbricuţă de bere iar clienţii vor putea servi bere proaspăt pregătită, chiar în localul nostru

„Oricând este prezent cineva din conducere şi încercăm să venim în întâmpinarea clienţilor, să găsim soluţii dacă apar probleme. Orice problemă ivită nu trece pe lângă noi. Şi pentru că mereu ne dorim să le oferim ceva deosebit clienţilor, anul acesta am avut şansa de a le arăta procedeul de preparare a berii Timişoreana. Am avut invitată o maestră berar care a explicat şi arătat clienţilor cum se ajunge la produsul final, berea Timişoreana fiind naturală 100%. Bineînţeles, avem şi planuri de viitor. Sperăm ca în următorul an să aducem la Curtea Berarilor Timişoreana Iaşi prima făbricuţă de bere. Iar clienţii noştri vor putea servi o bere proaspătă, nefiltrată, blondă sau neagră, produsă chiar la noi în local”, completează Ioana Coman.

În weekend, aici poţi găsi cea mai frumoasă „adunare” de oameni din Iaşi

Ieşenii care doresc să savureze bere proaspătă, naturală şi bucate alese într-un loc prietenos, cu un design deosebit sunt oricând aşteptaţi la Curtea Berarilor. De subliniat că barul localului are de asemenea un design cu totul deosebit, iar de la mese se pot vedea tancurile cu bere proaspătă, adusă direct de la fabrică. Mai mult, chiar în local pot fi văzute vestigii arheologice din perioada domniei lui Alexandru cel Bun. Toate acestea, alături de veselie şi voie bună, au făcut din Curtea Berarilor Timişoreana Iaşi un local cu totul aparte, cu personalitate, farmec şi poveste. „După atâţia ani în care am reuşit să transformăm Curtea Berarilor Iaşi în localul pe care ni l-am dorit, pot spune că în weekend ( vinerea şi sâmbăta), aici poţi găsi cea mai frumoasă „adunare” de oameni din Iaşi. Oamenii dansează, cântă, glumesc, ciocnesc halbe de bere. Se ascultă muzică din anii 80, dar şi ritmuri actuale sau muzică populară. Atmosferă este întreţinută de un Dj şi un MC şi pur şi simplu ni se umple inima de bucurie când vedem tinerii dansând alături de oameni trecuţi de prima tinereţe. Barierele de vârstă dispar şi atmosfera este plină de bucurie şi tinereţe”, încheie Ioana Coman.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Iaşul îşi merită echipa de fotbal

Cosmin PAȘCA

Iaşul îşi merită echipa de fotbal

Peste toate, lipsa unui proiect este asemănarea cea mai izbitoare dintre echipa din dealul Copoului şi cea din Podu Roş. Nu cunoaştem obiectivele Politehnicii peste cinci ani - o cerinţă banală pentru un club respectabil - la fel cum nu există o foaie de parcurs a Iaşului care să depăşească un singur ciclu electoral.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Impersonare

Codrin Liviu CUȚITARU

Impersonare

„M-a echipat ca pe beizadea (e drept că şi semănam puţin cu juniorul Ceauşeştilor). Mi-a aranjat părul şi mi-a oferit un costum asemănător cu ale Nicuşorului. Mi-a spus că trebuie doar să râd zgomotos, să înjur şi să beau whiskey la greu. Aşa am procedat, mai ales la masa festivă (care s-a organizat în restaurantul meu). Mă scuzaţi, am fost pupat în fund în ziua aia, de nu vă puteţi imagina!... Totul a mers strună până în clipa în care nu mai ştiu cine a cerut ca eu să o sun pe mama, pe tovarăşa Elena, pe loc, şi să solicit fonduri suplimentare în teritoriu.”

Reţeaua urbană a Moldovei între 1774 şi 1859 (III)

George ŢURCĂNAŞU

Reţeaua urbană a Moldovei între 1774 şi 1859 (III)

Replierea teritoriului politic moldovenesc a impus mutaţii substanţiale la nivelul morfologiei şi structurii sistemului de aşezări. Din perspectiva noastră, e importantă îndesirea reţelei de aşezări urbane şi reconfigurarea ariilor de influenţă a acestora. 

Insuportabila greutate a fiinţării

Bogdan ILIESCU

Insuportabila greutate a fiinţării

„The chicken is only an egg’s way for making another egg.” (Găina este doar modul prin care un ou face un alt ou) - Richard Dawkins

pulspulspuls

Iaca unde va ajunge senatoarea panaramă de Iaşi până la urmă!

Iaca unde va ajunge senatoarea panaramă de Iaşi până la urmă!

Una scurtă dar vioaie pe astăzi despre senatoarea panaramă aleasă de ieşeni, madam Şoşoacă, despre care mulţi cică se întreabă cam ce parcurs politic ar urma să aibă, acumă că şefii ei mai tineri, prin ordin de zi pe unitate primit de la cei cu stele în rezervă, au pus-o pe liber la partid. 

Caricatura zilei

Cum s-a petrecut accidentul

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.