anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Proiect pentru dezvoltarea abilităţilor de predare digitală

GALERIE
proiect, digitalizare, erasmus
 • proiect, digitalizare, erasmus
- +

Proiectul „Digitalizarea conţinuturilor instruirii pentru învăţământul gimnazial”, îşi propune dezvoltarea resurselor educaţionale digitale pentru a promova calitatea învăţării şi a îmbunătăţi abilităţile şi competenţele didactice digitale ale profesorilor.

Proiectul este un parteneriat strategic Erasmus^ care se adresează atât profesorilor, cât şi elevilor. Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi este partener, alături de alte 7 instituţii din 5 ţări: The Governorship of Istanbul – Turcia, Center for Educational Initiatives – Bulgaria, Instituto Para El Fomento Del Desarrollo Y la Formacion – Spania, Innoquality System Limited – Irlanda, Advanced Technology System – România, Bogazici Universitesi – Turcia, Istanbul Milli Egitim Mudurlugu – Turcia. Acesta va dezvolta abilităţile de predare digitală şi de mentorat ale cadrelor didactice care predau ştiinţe, matematică şi limbă engleză elevilor de gimnaziu, oferindu-le spre aplicare instrumente de predare şi evaluare digitale. În cadrul proiectului a avut loc cea de-a treia reuniune transnaţională a proiectului european „Digitools” („Digitalization of Training Contents for Middle Schools” - „Digitalizarea conţinuturilor instruirii pentru învăţământul gimnazial”). Evenimentul a avut loc în Dublin, Irlanda.

Agenda întrunirii din Dublin a vizat evaluarea stadiului dezvoltării produselor intelectuale ale proiectului (My Digital Class, Assessmentand EvaluationCompass, Teachers as MentorsGuidebook), precum şi stabilirea de noi repere de calitate şi temporale în implementarea activităţilor specifice. La finalul proiectului, partenerii implicaţi vor pune la dispoziţia elevilor de gimnaziu o platformă educaţională intitulată https://digitoolsplatform.eu/. Prin intermediul acestei platforme, tinerii vor avea posibilitatea de a învăţa mai eficient, mai uşor, fără limitare de timp şi spaţiu, într-un mod atractiv şi interactiv, primind un feedback rapid, pe baza abilităţilor digitale care vor fi dezvoltate şi puse în valoare. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

De ce a produs atâta nervozitate la Bruxelles succesul Giorgiei Meloni în Italia? (I)

Alexandru LĂZESCU

De ce a produs atâta nervozitate la Bruxelles succesul Giorgiei Meloni în Italia? (I)

Alegerile din Italia accentuează tendinţa de a aduce valorile culturale şi chestiunea raporturile dintre Comisia Europeană şi statele membre în centrul disputelor electorale viitoare din UE.

opinii

Un internet al tuturor lucrurilor din univers

Nichita DANILOV

Un internet al tuturor lucrurilor din univers

Nu cred că trăim în interiorul unui univers cumva asemănător cu peştera închipuită de Platon, în care materia devine o simplă proiecţie a umbrei spiritului sau cam aşa ceva. Dar suntem pe cale de-a crea un astfel de univers, care să acapareze (să înghită) propriul nostru univers. Trăim într-un timp în care lumea reală începe să fie dominată de spaţiul virtual.

Georgia Meloni: antielitism european, populism şi suveranism

Ciprian IFTIMOAEI

Georgia Meloni: antielitism european, populism şi suveranism

Are toate şansele să câştige postul de premier şi să devină prima femeie din istoria Italiei care exercită cea mai importantă funcţie politică, ţinând cont că preşedintele acestei ţări europene are un rol de reprezentare, decorativ, fără influenţă prea mare în politica internă şi internaţională. Este vorba de Georgia Meloni, noua stea a politicii italiene, care a câştigat alegerile ca preşedinte al partidului Fraţii Italiei (FdI) şi care a făcut să tresară establishment-ul politico-birocratic de la Bruxelles, îngrijorat pe bună dreptate de ascensiunea extremei drepte italiene.

Javroave putiniste

Michael ASTNER

Javroave putiniste

Deci, avem aşa: un stat mai mare decât China, întins pe două continente, care nu-şi mai încape în piele şi invadează fără niciun motiv un stat vecin (încălcând toate normele internaţionale şi Carta ONU), unde bombardează cartiere rezidenţiale, spitale, şcoli şi grădiniţe, pune la pământ oraşe-ntregi (Mariupol!!!), fură grâne şi curent şi, în general, comite crime de război pe bandă rulantă. 

pulspulspuls

City managerul oraşului, domnul Petru Movilă, a patentat o aplicaţie prin care poţi câştiga 50 de ron pe oră în timpul somnului

City managerul oraşului, domnul Petru Movilă, a patentat o aplicaţie prin care poţi câştiga 50 de ron pe oră în timpul somnului

Chiar aşa stimaţi telespectatori, iată câteva ipostaze de la o abordare revoluţionară a felului în care se pot face afaceri. În prima fotografie, city managerul Petru Movilă lucrează în timpul somnului la o întâlnire de tip conferinţă a pompierilor ieşeni. 

Caricatura zilei

Scăpări de gaze #NordStream5

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.