PROIECT: Platforme mari în Iași pentru expoziții în aer liber destinate în special fermierilor
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

PROIECT: Platforme mari în Iași pentru expoziții în aer liber destinate în special fermierilor

GALERIE
teren iasi
  • teren iasi
- +

Un proiect interesant a fost depus de Consiliul Județean la Centrul Național de Investiții (CNI) în vederea obținerii unei surse alternative de finanțare. Este vorba despre ”Centrul Regional de Transfer Tehnologic în Agricultură și Zootehnie”.

Conform proiectului, va fi construită o platformă cu o suprafață de 5 hectare, unde vor fi organizate expoziții în aer liber și evenimente pentru fermieri și una de 4 hectare destinată expozițiilor de animale.Tot aici vor exista spații pentru descărcarea, trierea, igienizarea animalelor și pentru carantină.

Viitorul centru va avea și o linie de sortare, procesare și ambalare a legumelor și fructelor, dar și un poligon pentru testarea utilajelor și echipamentelor agricole.

În plus, pentru elevii de la liceele de specialitate din județ vor fi organizate cursuri de mecanică.

Centrul Regional de Transfer Tehnologic în Agricultură și Zootehnie va dispune și de o parcare cu o suprafață de 2 hectare.

Valoarea estimată a proiectului este de 3 milioane de euro, acesta urmând a fi depus în vederea obținerii finanțării și în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, Axa Prioritară 1- Promovarea transferului tehnologic.

Facebook

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Raport

Cătălin ONOFREI

Raport

Un secol de împliniri măreţe!

Filmuletul zilei

opinii

„Securiti”

Briscan ZARA

„Securiti”

Bogaţii sunt nişte oameni terifiaţi de lume, înspăimântaţi de accidente, de boli, de moarte, de imprevizibil, necunoscut. Lor nu trebuie să li se întâmple nimic atâta timp cât au banii necesari pentru a-şi construi protecţie şi a reduce la minimum posibilitatea ca un rău să li se întâmple. Nimic nu poate fi lăsat la voia întâmplării, totul trebuie asigurat, prevăzut. Cu cât eşti mai bogat, cu atât riscul este eliminat, de orice fel ar fi el. La fel şi libertatea…

Recensământul General Agricol-runda 2020

Ciprian IFTIMOAEI

Recensământul General Agricol-runda 2020

Un diagnostic al agriculturii şi dezvoltării rurale în România.

Acolo unde America s-a născut

Mihai DORIN

Acolo unde America s-a născut

Un loc de neevitat în orice sejur american este Philadelphia. Istoria Lumii Noi începe cu Columb, însă istoria libertăţii americane începe în acest oraş providenţial. Aici s-a pus piatra de temelie a unei mari naţiuni, ce avea să înalţe idealul libertăţii la rangul de politică universală. Până la 4 iulie 1776, coloniile americane acceptaseră statutul de copii ascultători ai metropolei londoneze. 

pulspulspuls

Bugetul Iaşului, problemă de famiglie în cazul unui ales pesede

Bugetul Iaşului, problemă de famiglie în cazul unui ales pesede

Apropo de haloimisul politic de Bahlui al negocierilor şi votării bugetului local de ieri, haideţi să vă povestim pe astăzi şi o micuţă picanterie de famiglie, dacă tot s-a înfierbântat lumea pe tema asta! 

Caricatura zilei

Etaju 3

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.