Proiectarea in constructii - Cand esti mic ... visezi! Cand esti mare ... creezi!
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 16.05.2021

Advertorial (P)

Proiectarea în construcţii - Când eşti mic ... visezi, când eşti mare ... creezi!

GALERIE
poza articol 'Proiectarea in constructii - Cand esti mic...visezi, cand esti mare...creezi'
  • poza articol 'Proiectarea in constructii - Cand esti mic...visezi, cand esti mare...creezi'
- +

  Cladirile si potentialul lor enorm, sunt produsele, instrumentele si cadrul general al activitatilor noastre, in cadrul companiei CAD-ON.

Noi, proiectăm clădiri. În urmă cu mulţi ani, un arhitect spunea că „Forma urmează Funcţiunii”. La CAD-ON, aceasta este ideea de bază, pe care nu o uităm şi astfel ne diferenţiem,  pentru că ne dorim să ajutăm şi clienţii să aibă în gând această idee.

Construirea unei clădiri, fie de birouri, fie de apartamente, a unui hotel sau a unei clădiri industriale, se poate dovedi a fi o investiţie foarte profitabilă. Poate fi o afacere în sine, atât timp cât de la început nu se uită motivul pentru care se construieşte. Afacerile sunt ca operaţiile pe inimă.

Investiţiile le oferă cadrul vital în care se pot dezvolta. Daca programarea investiţiei este un eşec, investiţia în sine poate fi un eşec.

La CAD-ON, susţinem ideile, evaluăm riscurile, găsim soluţii arhitecturale şi inginereşti optime. În plus, ne cunoaştem bine limitele, ştim că puţine lucruri mai pot fi făcute fără colaborarea intensă între diverşi specialişti şi cei care iau deciziile.

Proiectăm cu responsabilitate, conștienți de faptul că în fiecare casă vor fi familii, copii, în fiecare birou vor fi angajaţi ce vor trebui să găsească tot confortul posibil, dar mai presus de toate certitudinea că trăiesc într-un loc sigur.

De la idee până la construcţia finală, suntem pas cu pas alături de clienţii noştri, astfel încât rezultatul să fie cel dorit. Specialiştii noştri oferă  clienţilor posibilitatea de a alege dintre nenumărate modele de clădiri civile sau industriale, oferindu-le consultanţă tehnică de care au nevoie.

La CAD-ON, vă sprijinim să faceti toți pașii necesari nevoilor voastre, fie că este vorba de o construcție nouă, de o consolidare, o modificare sau de o reconfigurare. Căutam aceeaşi deschidere şi din partea clienţilor noştri, pentru că împreună suntem performanţi.

Voi sunteţi pregătiţi?

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Principiul lui Peter şi sportul

Nicolae GRECU

Principiul lui Peter şi sportul

Cei care nu izbutesc să treacă trec graniţa dintre competenţă şi incompetenţă se consideră insultaţi de către cei care observă aceasta.

Filmuletul zilei

opinii

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VII)

Eugen MUNTEANU

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VII)

În ultimul foileton al acestei serii sunt analizate două „contribuţii“ recente ale unor autori români, marcate de manipularea de tip protocronist a unor documente de istorie medievală europeană.

Nu poţi fi misogin când vorbeşti despre mironosiţe

pr. Constantin STURZU

Nu poţi fi misogin când vorbeşti despre mironosiţe

Ziua de mâine, a treia duminică a Paştilor, este consacrată femeilor mironosiţe (purtătoare de miruri la mormântul Domnului). Un bun prilej pentru a vorbi despre condiţia femeii în creştinism.

Este morala creştină compatibilă cu etosul capitalismului?

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Este morala creştină compatibilă cu etosul capitalismului?

Azi doresc să vă provoc la reflecţie, fără să mă implic impunând vreun punct de vedere personal care să mă înregimenteze într-o tabără pro sau contra. E un subiect incitant, argumentele variate ale apărătorilor şi acuzatorilor nefiind deloc futile în a decela un răspuns definitiv.

pulspulspuls

Senatoarea de la Iaşi a dat iar iama-n pălării

PULS

Senatoarea de la Iaşi a dat iar iama-n pălării

Nu ştim alţii cum sunt, dar noi, numai când vedem o nouă pălărie a madamei senator PNL de Iaşi Scântei, parcă ne tresaltă inima de ce procopseală pe capul nostru s-a ales încât să avem şansa unei aşa reprezentări în Parlament. Nu, nu vă gândiţi că e la Iaşi madama, căci auzim că pe-aici n-a mai dat de la alegeri încoace, ci undeva pe la Arad, de ziua Regelui, ştiţi voi pasiunea veche.

Caricatura zilei

WC spațial

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.