anunturi
grandchef
Mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Eveniment

Proiectul ”Paşi de copil în Iaşii marilor zidiri” la Colegiul Naţional ”Costache Negruzzi”

GALERIE
sigla negruzzi
 • sigla negruzzi
- +

Activitate cu caracter novativ prin amploarea desfăşurării, varietatea activităţilor şi multitudinea factorilor educaţionali implicaţi, proiectul „Paşi de copil în Iaşii marilor zidiri” iniţiat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi, are ca obiective, printre altele, valorizarea resurselor culturale ale oraşului, schimbul de bune practici educaţionale şi iniţierea unor strategii educaţionale complementare pentru elevii din mediul rural.


Sub aceste auspicii şi în virtutea unui parteneriat de tradiţie, Colegiul Naţional „Costache Negruzzi” Iaşi este gazda unui grup de elevi de la Şcoala „Iacob Negruzzi” Trifeşti, propunându-le acestora o serie de activităţi menite a completa educaţia culturală, artistică şi comportamentală a elevilor.

Astfel, marţi, 13 iunie a.c., echipa negruzzistă a fost întregită de alţi 15 elevi ai şcolii mai sus menţionate, pentru a participa la activităţi educative în cadrul colegiului (sesiuni experimentale, prezentări ale unor Proiecte ERASMUS+),  la  o vizită la Universitatea ”Al.I.Cuza”, la Muzeul Universităţii, precum şi la o plimbare în Parcul Copou. În partea a doua a zilei, elevii vor participa  la activităţi în aer liber în cadrul Complexului Palas.

Astfel, proiectul „Paşi de copil în Iaşii marilor zidiri” oferă elevilor oportunitatea de a vizita şi de a-şi completa cunoştinţele despre obiectivele culturale ale oraşului Iaşi, dar şi de a cunoaşte mai bine instituţiile şcolare ieşene, deschizând, totodată, orizonturi educaţionale şi comportamentale dincolo de spaţiul formal al sălilor de clasă.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea lui Iohannis (III)

Cătălin ONOFREI

Moştenirea lui Iohannis (III)

Din pricina lui Klaus şi a coaliţiei PSD-PNL-UDMR, anul electoral 2024 va găsi România într-o poziţie extrem de vulnerabilă, cu un AUR din ce în ce mai agresiv, ce-i va băga în sperieţi pe toţi cei săraci cu duhul. În frunte cu liberalii.

opinii

Meseriaşii viitorului

Briscan ZARA

Meseriaşii viitorului

Doar o simplă privire pe nomenclatorul de meserii de azi te face să iei creionul roşu şi să tai o mulţime dintre ele care mâine nu vor mai fi. Asta însemnând că acum e ultimul om care o mai prestează şi după ce el va muri, va lua şi meseria cu el.

Maternitatea, o alegere

Cristina DANILOV

Maternitatea, o alegere

Societatea încă mai crede că a avea copii este o condiție prealabilă pentru fericirea conjugală. Poate că dacă femeile fără copii ar vorbi mai mult despre motivele alegerii lor, ar ajuta societatea să scape de prejudecățile care o determină să le judece atât de aspru. La urma urmei, ar trebui să fim cu toții de acord că această alegere este exclusiv „afacerea” fiecărui cuplu și nu a celor din jur.

Războiul barbar şi pacea mizerabilă

Mihai DORIN

Războiul barbar şi pacea mizerabilă

Motto: „Chiar şi războiul e preferabil unei păci mizerabile.” (Tacitus, Annales)

pulspulspuls

Cum a descoperit un deputat PSD trenul şi cum s-a suit scroafa-n copac

Cum a descoperit un deputat PSD trenul şi cum s-a suit scroafa-n copac

Iată pe astăzi o postare a deputatului Silviu Macovei, la care ne-a făcut atent un amic de-al nostru de la CFR, care a fost aseara în tura de noapte. Rândurile alesului pesedist sunt din zilele de acum vreo două săptămâni, când nu au putut ateriza sau decola avioanele.

Caricatura zilei

Jucătorul argentinian Lautaro Martínez protestează

Editia PDF

Bancul zilei

Tata, tata! Avem lupi în bloc? Nu, puiule, vecinii îsi citesc facturile la curent si gaze!

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.