anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Advertorial

Proiectul imobiliar de peste 100 milioane de euro dezvoltat de EVERGENT Investments a primit aprobarea pentru Planul Urbanistic Zonal(P)

GALERIE
everland 1Everland 2Everland 3Everland 4
 • everland 1
 • Everland 2
 • Everland 3
 • Everland 4
- +

EVERGENT Investments, companie de investiții financiare care administrează active de peste 2,55 miliarde lei, continuă dezvoltarea de proiecte private equity prin  investiții în sectorul real estate în Iași.

Ieri, 28 februarie 2022, a fost aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru proiectul depus de Grupul EVERGENT care și-a propus o investiție majoră în centrul Iașului.

Indicatorii urbanistici în faza PUZ pentru zona M1 sunt următorii: POT max 45%, CUT max 4 şi Rh max S/Ds+P+20E, iar pentru zona M2 sunt POT max 45%, CUT max 2,5 şi Rhmax S/Ds +P+16E, cu suprafaţă desfăşurată de 83.800 mp, din care 16.765 mp birouri, 62.870 mp suprafaţă pentru locuit cu 850 apartamente, 4.191 mp pentru serviciile complementare, 6.000 mp spaţii verzi şi  locuri de parcare aferente preponderent subterane.

Până la faza de autorizaţie de construire, înălţimile şi suprafeţele finale pot fi optimizate pentru cea mai bună utilizare.

Dezvoltat prin EVERLAND SA, proiectul din Bd. Primăverii nr. 2 este situat în imediata vecinătate a unui magazin Dedeman și a unui supermarket Lidl, pe un teren  cu suprafața de 2,56 ha. Un ansamblu multifuncțional, rezidențial și birouri, cu funcțiuni comerciale care va avea o suprafață desfășurată de 83.827 mp, din care 16.765 mp birouri, 62.870 mp suprafață pentru locuit cu 850 apartamente, 4.191 mp pentru serviciile complementare, 6.000 mp spații verzi, și  locuri de parcare aferente preponderent subterane.

Ansamblul EVERLAND este un proiect major de reconversie urbană, dintr-o fostă zonă industrială neutilizată, către cel mai nou pol urban central în Iași. Astfel, va revitaliza și dezvolta zona ridicând standardele de locuire prin includerea facilităților necesare unui stil de viață modern cu accent pe spațiile verzi, spații pietonale ample, mobilitate smart, piste de biciclete, locuri de joacă pentru copii, spații pentru animalele de companie, centru de fitness, grădiniță, locuri de parcare.

Ansamblul EVERLAND este situat în inelul central al orașului, bine conectat cu puncte de interes majore în Iași, cum ar fi Palatul Culturii și Palas Mall, Complexul Tudor Vladimirescu, zona facultăților de pe Splai Bahlui și Iulius Mall, la câteva minute cu transport auto.

De asemenea, situarea EVERLAND între trei mari artere de circulație, Bd. Primaveri, Calea Chișinăului și Bd. Socola asigură accesibiliate imediată spre zona industrială și ieșirea din oraș.

Segmentul office al proiectului aduce valoare comunității de afaceri, acoperind nevoile de dezvoltare și expansiune ale mediului de business și ale tinerilor angajați, dar și ale unui oraș în plină ascensiune economică.

Ansamblul mixed-use EVERLAND va asigura necesitățile unui oraș vibrant ca Iașul, în care oamenii vor realiza diferite activități în spațiile aceluiași ansamblu în orice moment al zilei.

EVERGENT Investments mulțumește autorităților pentru sprijinul acordat în aprobarea proiectului.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Un vis de vară după Bacalaureat

Ioan Alexandru TOFAN

Un vis de vară după Bacalaureat

Nimeni nu s-a gândit, probabil, că elevul nu se stresează decât atunci când se întâlneşte cu absurdul unui sistem de învăţământ centrat pe el şi nu când i se cere să fie creativ, să gândească şi să ia în piept marile probleme ale culturii.

opinii

O lume a celorlalţi

Codrin Liviu CUȚITARU

O lume a celorlalţi

Personajele lui Ondaatje stau, prin urmare, sub semnul „dublei critici”, adică, în limbajul postcolonial, sub semnul „dublei identităţi”. De aici rezultă tipologii maleabile, dar şi, paradoxal, neconcesive.

Cinşpe regiuni de inspiraţie sovietică… (III)

George ŢURCĂNAŞU

Cinşpe regiuni de inspiraţie sovietică… (III)

În orice societate, sistemul administrativ este conceput în scopul eficientizării gestiunii resurselor umane şi naturale ale unui teritoriu. E necesar ca acest sistem să fie flexibil şi să articuleze într-o manieră echilibrată şi funcţională necesităţile fiecărui nivel de organizare (local, judeţean, regional etc.), conform principiului subsidiarităţii.

Conu’ Leonida faţă cu o lume a ielelor

Bogdan ILIESCU

Conu’ Leonida faţă cu o lume a ielelor

„My advice to other disabled people would be, concentrate on things your disability doesn't prevent you doing well, and don't regret the things it interferes with. Don't be disabled in spirit as well as physically.” (Sfatul meu pentru alte persoane cu dizabilităţi ar fi să vă concentraţi asupra lucrurilor pe care dizabilitatea dvs. nu vă împiedică să le faceţi bine şi să nu regretaţi lucrurile cu care interferează. Nu fiţi dezabilitaţi spiritual, aşa cum sunteti fizic.) Stephen Hawking

pulspulspuls

Întâlnire secretă a aurarului Georgică cu baza de la Iaşi, în toiul nopţii: se caută oameni noi

Întâlnire secretă a aurarului Georgică cu baza de la Iaşi, în toiul nopţii: se caută oameni noi

Rămaşi orfani la capitolul vizibilitate după ce mamaia Omida Şoşo a fost dată afară din partid şi, implicit, şi din filiala de Iaşi, în care a fost aleasă senatoare, cică ieşenii din acest partid au o mare problemă în ultima vreme: nu prea există în spaţiul public. 

Caricatura zilei

Rusia și-a amintit de Alaska

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.