Proiectul THOR : trei posturi de poliţie refăcute şi extinse cu bani europeni
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Proiectul THOR : trei posturi de poliţie refăcute şi extinse cu bani europeni

GALERIE
refacere, posturi, politie, thor
  • refacere, posturi, politie, thor
- +

Inspectoratul de Poliţie Judeţean va extinde sediile a trei posturi de poliţie din judeţ. Este vorba de cele din Trifeşti, Popricani şi Comarna (Osoi). Procedura de licitaţie a fost lansată de la o valoare totală estimată de 2,18 milioane de lei. 

Banii provin din fonduri europene şi sunt alocaţi prin Programului Operaţional Comun România-Moldova, în cadrul Proiectul THOR – „Cooperare regională pentru prevenirea şi combaterea criminalităţii transfrontaliere România-Moldova”. Ofertele pot fi depuse până pe 7 iunie, iar câştigătorii vor fi anunţaţi cel mai târziu pe 7 septembrie. Lansat în septembrie 2019, proiectul THOR are principal obiectiv creşterea cooperării regionale pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor transfrontaliere la graniţa cu Moldova. Printre altele, va fi creată o platformă IT pentru asigurarea schimbului de date şi informaţii. Beneficiarii finanţării în valoare de 12,56 milioane de euro sunt Inspectoratele de Poliţie Botoşani, Iaşi, Vaslui şi Galaţi, Inspectoratul General şi cel Teritorial Iaşi al Poliţiei de Frontieră şi Inspectoratele Generale omonime din Republica Moldova. Proiectul se va încheia pe 29 iunie anul viitor.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Italia sau Finlanda?

Nicolae GRECU

Italia sau Finlanda?

Ce cale se va alege pentru naţionala României în urma Euro2020?

Filmuletul zilei

opinii

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (2)

Eugen MUNTEANU

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (2)

Autorul serialului rememorează în continuare cu emoţie şi descrie amănunţit primele lecţii de pe parcursul iniţierii sale în umila sectă a pescuitorilor cu undiţa de la Dunăre.

Îndemnuri de la Maica Siluana

pr. Constantin STURZU

Îndemnuri de la Maica Siluana

Tot cu gândul la Maica Siluana (1944-2021). Şi la ceea ce ne-a învăţat. Nu atât din cărţi, cât din cele trăite, experiate. Deschid un volum al său care-mi este foarte aproape de inimă: "Uimiri, rostiri, pecetluiri". Cuprinde o sută de "capete de învăţătură", de folos celui ce caută ieşirea din starea de păcat şi intrarea în bucuria lui Dumnezeu. Împărtăşesc cu voi câteva sclipiri din îndemnurile şi încredinţările sale.

Perspectivă inversă

arh. Ionel OANCEA

Perspectivă inversă

O dată cu realizarea primului plan urbanistic general al Iaşului în anii 1996-1998, managerul de atunci al proiectului a propus informatizarea regulamentelor de urbanism aferente zonelor funcţionale şi situaţiei juridice ale terenurilor astfel încât acestea să poată fi extrase automat la întocmirea certificatelor de urbanism. 

pulspulspuls

Ce are firma de lactate a soacrei cu relaţiile de biznis ale lui dom’ premare? Ehe: are, şi încă foarte multe...

Ce are firma de lactate a soacrei cu relaţiile de biznis ale lui dom’ premare? Ehe: are, şi încă foarte multe...

Dacă tot auzim că unii cetitori se plictisesc în casă de la atâta ploaie pe afară, am zic că numai bine pe azi să vă servim la lectură ceva fain, uşurel, fără colesterol şi, evident, cu multă coenzima Q10, ca să meargă şi chircit la birou, dar şi lăfăit în fotoliu. 

Caricatura zilei

Asta zebră!

Editia PDF

Bancul zilei

De acum, la internarea în spital pacientii sunt obligati sa aiba: extinctor, trusa de prim ajutor si lanterna (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.