anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
anunturi

vineri, 03.02.2023

Advertorial

Promoţie la Centrul “OchiDoc” Iaşi: 45 de lei pentru fişa medicală auto! (P)

GALERIE
ochidoc fisa auto 45 ron
 • ochidoc fisa auto 45 ron
- +
 • Beneficiază persoanele care nu au mai avut permis de conducere, dar şi cele care doresc să obţină o categorie auto nouă
 • Formularul este imprimat digital cu datele personale, fiind redus foarte mult timpul de completare a fişei
 • Datorită unui sistem unic de întreţinere a calităţii aerului, examinările medicale au loc în deplină siguranţă sanitară
Clinica “OchiDoc” vine în sprijinul tuturor celor care doresc să obţină permisul de conducere, indiferent de vârsta pe care o au, aplicând un tarif promotional de 45 de lei pentru fişa medicală auto. Şoferii care se prezintă pentru fişa medicală în vederea preschimbării permisului achită 55 de lei, acesta fiind, de asemenea, cel mai mic preţ din oraş.
 
Din respect pentru timpul fiecărui solicitant, “OchiDoc” a introdus un sistem unic de reducere a presiunii birocratice, prin completarea computerizată a fişelor auto. Aşa a rezolvat şi problema aglomeraţiei, pentru că, odată introdusă procedura de scanare a actului de identitate, nimeni nu a mai rămas pe holuri minute-n şir pentru scrierea de mână a formularului.  Odată intrat la examinările medicale specifice completării fişei medicale, întreaga procedură s-a redus la maximum 30 de minute, după cum au constatat cei care deja au beneficiat de noul sistem. Sunt prevăzute examinări la 6 cabinete de specialitate pentru obţinerea permisului categoriile A, B, BE şi, în plus, la pneumologie dacă solicitarea este pentru segmentul de şoferi profesionişti C, CE, D, DE, Tr, Tv). 
 
Pe tot parcursul programului de lucru, calitatea aerului din incinta clinicii “OchiDoc” este atent monitorizată şi întreţinută la parametri optimi cu ajutorul unei reţele moderne de sterilizare temporizată, cu ultraviolete. Această metodă de securizare sanitară unică în regiune constă în activarea simultană, temporizată, a unor lămpi cu ultraviolete amplasate în toate spaţiile tranzitate.
 
Pentru optimizarea timpilor de procesare, alţi solicitanţi au ales posibilitatea accesării şi completării formularului de fişă medicală auto direct pe site-ul “OchiDoc”. Datele personale stocate sunt listate pe fişă în momentul prezentării în triaj după ce persoana în cauză a prezentat buletinul pentru identificare. Precompletarea formularului pe site nu este echivalentul unei programări şi conţine strict informaţiile personale din buletin, solicitantul urmând să se supună examinărilor medicale de specialitate prevăzute de lege pentru înscrierea la şcoala de şoferi. Aceste fişe nu pot fi descărcate de pe internet, pentru că sunt personalizate cu antetul “OchiDoc”.
 
După ce a parcurs controalele specificate în formular, solicitantul revine în triaj pentru obţinerea vizei finale. Fişa sa este introdusă într-un scanner, iar datorită codului de bare atribuit nominal, copia scanată rămâne înregistrată într-un fişier virtual creat automat în baza noastră de date. Pot apărea situaţii de pierdere a documentului medical, şi atunci poate fi listat un duplicat. Completarea formularelor la calculator este net superioară scrierii de mână, fapt care conferă un plus de valoare sistemului introdus de “OchiDoc”.
 
De 15 ani clinica oferă servicii de calitate, la preţuri accesibile, în aceeaşi locaţie din Iaşi, pe str. Hatman Şendrea, nr. 2, lângă Spitalul de Recuperare. 
 
OCHIDOC – CENTRU MEDICAL IAȘI
0725 060 606
Strada Hatman Șendrea, nr. 2 700613 Iași

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Viaţa publică românească în derivă

Alexandru CĂLINESCU

Viaţa publică românească în derivă

Au trecut doar câţiva ani de la marile demonstraţii de protest împotriva unor legi care urmăreau exonerarea unor infractori sus-puşi; astăzi, miile, zecile de mii de protestatari de odinioară par complet apatici, deşi ar avea nu o dată motive să iasă în stradă. Blazare? Resemnare? Indiferenţă? Evident că această lipsă de reacţie le dă guvernanţilor sentimentul impunităţii, ceea ce nu anulează însă teama că s-ar putea confrunta cu mişcări de protest.

opinii

Amfiteatrul Emil Brumaru la Colegiul Naţional

George PLEȘU

Amfiteatrul Emil Brumaru la Colegiul Naţional

Ar fi păcat ca cel mai iubit poet specializat în îngeri, întâmplător absolvent al liceului, să nu fie omagiat în spaţiul care marchează atât de multe momente importante din viaţa fiecărui adolescent care are privilegiul de a-i trece pragul. Măcar pentru următorii 75 de ani.

Iată de ce a fost Mitropolitul pe scenă

pr. Constantin STURZU

Iată de ce a fost Mitropolitul pe scenă

La recenta aniversare, pe 24 ianuarie 2023, a Unirii Principatelor Române, s-au trezit (în deja „buna” tradiţie woke!) unii să pună sub semnul întrebării prezenţa Părintelui Mitropolit Teofan al Moldovei şi Bucovinei pe scena din Piaţa Unirii, la momentul discursurilor festive. Motivul? „Biserica Ortodoxă s-a opus Unirii Principatelor”. 

În contra direcției noii legi a învățământului

Lucia-Gabriela MUNTEANU

În contra direcției noii legi a învățământului

Actuala variantă a proiectului de lege a învățământului prevede desființarea specializării învățătoare/ învățător din statutul de funcționare a liceelor și colegiilor pedagogice, școli din domeniul vocațional. Am afirmat argumentat în repetate rânduri, în spațiul public, ca profesoară de patru decenii la Școala Normală „Vasile Lupuˮ din Iași, că ar fi o greșeală, o nedreptate, o discriminare în raport cu celelalte tipuri de licee vocaționale, o lipsă de viziune în politica educațională, o intervenție brutală și lipsită de beneficii în continuarea unei tradiții educaționale vii și nu moarte, tradiția normalistă, în stare să slujească cea mai stringentă modernitate.

pulspulspuls

Săriţi, oameni buni: nea Măricel i-a şterpelit lui dom’ Costel marfa electorală de sub nas!

Săriţi, oameni buni: nea Măricel i-a şterpelit lui dom’ Costel marfa electorală de sub nas!

Chiar aşa s-a întâmplat, dragi telespectatori: nea Măricel, şeful de la partidoiul ieşean, a profitat se pare de faptul că menistrul Sănătăţii e pe tarlaua lui la Bucureşti şi i-a şterpelit lui dom’ Costel, şeful liberalilor ieşeni, o marfa electorală toată numai macră, bună de chiftele în campanie, chiar de sub nas!

Caricatura zilei

Pițuțurlică

Editia PDF

Bancul zilei

Doi prieteni se întâlnesc dupa multa vreme: - Ei, prietene, cum e viata de barbat însurat? - Excelenta! Am reu (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Un raport al Universitatii “Babes Bolyai” din Cluj Napoca a stabilit ca teza de doctorat a ministrului de Interne este plagiata. Credeti ca Lucian Bode sa demisioneze?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.