Promoţii de 10 de la Caretta
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Advertorial

Promoţii de 10 de la Caretta

GALERIE
CARETTA_ZECE
  • CARETTA_ZECE
- +

Sub semnul cifrei 10 producătorul de acoperişuri din ţiglă metalică Caretta doreşte să ofere clienţiilor locali o campanie dedicată de promoţii.


Firma serbează 10 ani de experienţă, prilej cu care în luna 10 din an, doreşte să-şi recompenseze clienţii.

Managerul firmei Ciprian Marcu ne-a declarat: “Anul acesta am reuşit să oferim cu succes clienţilor noştrii 2 modele de tiglă metalică unice ca formă şi caracteristici în Romania şi cu o calitate de nota 10: Mediteran şi Mediteran PLUS. Deoarece aceste modele s-au dovedit a fi extrem de apreciate de către clienţii nostrii am gândit în această lună o campanie de promoţii şi premii prin care să le recompensăm aprecierea. Campania se adreseză doar clienţilor din Iaşi. Chiar dacă sistemul nostru flexibil de producţie şi de livrare rapidă în toată ţara, în maxim 48 de ore, ne-au propulsat în topul producătorilor naţionali, noi suntem recunoscători în primul rând ieşenilor, care ne-au creditat constant cu încredere în ultimii 10 ani.

Promoţia se va desfăşura pe tot parcursul lunii octombrie, va viza cele 2 noi modele de succes ale firmei, Mediteran si Mediteran PLUS si se va intitula “EŞTI client de 10!

În cadrul promoţiei, ambele modele de tiglă metalică vor beneficia de o reducere a preţului de vânzare pe metru pătrat cu 10% pentru toţi clienţii care cumpără sau comandă un sistem complet de acoperiş în luna octombrie.

Detalii despre promoţie se pot găsi pe site-ul firmei www.caretta.ro sau se pot obţine la numărul de telefon   0735 000 555.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Despre importanţa îndoielii în ştiinţă şi falimentul calităţii în educaţie

Alexandru LĂZESCU

Despre importanţa îndoielii în ştiinţă şi falimentul calităţii în educaţie

Îndoiala şi spiritul critic nu mai sunt la modă. Un curent dominant în mass media şi pe reţelele sociale cultivă intoleranţa faţă de punctele de vedere care se abat de la cele considerate acceptabile, „corecte”, adesea, în mod ironic, „în numele ştiinţei”.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Liviu Suhar

Nichita DANILOV

Liviu Suhar

Senzaţia pe care o încearcă spectatorul privindu-i tablourile e una stranie. Cufundate într-o tăcere ce trece dincolo de cotidian, proiectându-şi umbra lăuntrică în spaţiul ancestral, obiectele par să comunice între ele într-un limbaj mut, prin intermediul ultrasunetelor transpuse într-o partitură muzicală. Tăcerea lor e înşelătoare.

Raportul dintre public şi privat, din perspectivă feministă

Dana ȚABREA

Raportul dintre public şi privat, din perspectivă feministă

Aparent, dacă e să-l avem în vedere pe Richard Rorty, distincţia dintre sferele publică şi privată sunt separate în măsura în care problemele care cad sub incidenţa fiecăreia dintre ele sunt diferite şi, desigur, întrebările adresate sunt altele. Cu privire la individul uman, cineva ar putea fi deopotrivă liberal şi ironist, ceea ce conduce la posibilitatea ca cele două sfere să nu prezinte o opoziţie ireconciliabilă. Dimpotrivă. Cele două sfere converg. Să luăm ca exemplu familia: prin definiţie familia presupune spaţiul privat şi discreţia, cu toate acestea familia este reglementată prin reguli şi norme care ţin de sfera publică.

O întâlnire nici măcar de gradul 7 şi o mică incursiune onomatologică

Michael ASTNER

O întâlnire nici măcar de gradul 7 şi o mică incursiune onomatologică

Acum trei ani, la început de martie - eram în drum spre Bucureşti (cu trenul) - m-am trezit cu un mesaj de la o persoană necunoscută, dar cu acelaşi nume de familie. Am avut o conversaţie ciudăţică pe messenger cu femeia în cauză, apoi am uitat de discuţie. 

pulspulspuls

Suferinţele discrete ale madamei

Suferinţele discrete ale madamei

Una mai molcuţă, de uichend, pe azi, dacă tot e sâmbătă şi e aşa frig afară. Şi ce ar putea fi mai moale şi mai pufos decât opera lirică, stimaţi telespectatori, şi mai ales graniţa penală a acesteia cu politichia mâloasă de Bahlui? 

Caricatura zilei

De citit

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.