Protejează-ți casa și familia de incendiile accidentale, cu noile coșuri de fum ceramice HOCH (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Advertorial

Protejează-ți casa și familia de incendiile accidentale, cu noile coșuri de fum ceramice HOCH (P)

GALERIE
art5_alego_1
  • art5_alego_1
- +

Din nefericire, foarte puțină lume conștientizează cu adevărat faptul că, unul dintre cele mai importante elemente din sistemul de încălzire al casei de care depind într-o foarte mare măsură, integritatea casei și sănătatea familiei, este un coș de fum potrivit. De aceea, pentru a te putea bucura în siguranță de soba sau șemineul tău pe lemne, în deplină siguranță și confort, specialiștii sibieni de la PEFOC, ne recomandă montajul unui cos de fum ceramic cu șamotă interioară, învelită în izolație de vată bazaltică și mantale din beton. 

În acest fel, vei înțelege că un coș de fum cu adevărat profesionist, pe lângă aspectul estetic, trebuie să fie extrem de rezistent și să fie în stare să corespundă corect criteriilor de evacuare ale fumului în condiții de maximă siguranță pentru tine, familia și căminul tău. De aceea, îți prezentăm cu căldură un sistem de coș de fum “made in Germany”, performant, inovativ și modern, care acoperă cele mai stricte cerințe de evacuare de pe piața termică de astăzi. Este vorba despre coșul de fum ceramic HOCH Universal.

Ridicându-se la exigențele Institutului German pentru Tehnologia Construcțiilor, coșurile de fum ceramice Hoch sunt disponibile într-o gamă variată de forme și dimensiuni, coșuri simple sau duble, cu câte 2 canale de evacuare ale fumului. Acestea oferă un plus de siguranță în utilizare, eliminând riscurile incendiilor care apar de la coșurile de fum defecte sau a intoxicațiilor cu monoxid de carbon provocate de coșuri de fum etanșate precar sau montate greșit de la o sobă sau de la un semineu lemne.

Construcția și montajul coșului se face rapid și simplu, la costuri mai reduse, datorită elementelor prefabricate (beton semi-ușor, componente modulare, accesorii incluse în kit, instrucțiuni de montaj, etc.) Elementele modulare care compun kitul se bucură de o precizie superioară și greutate redusă, montajul și zidirea acestora devenind astfel, o muncă ușoară pentru meșteri. 

Sistemele de coș de fum ceramice marca Hoch sunt realizate în Germania de peste 300 de ani, excelând la capitolul sisteme moderne de coșuri, în fabricarea cărora sunt utilizate conducte ceramice testate TÜV. Hoch Industrial este un sistem de coșuri cu 3 straturi speciale, adaptat nevoilor industriei ce se bazează pe calitate și durabilitate. Coșurile din ceramică nu ruginesc, sunt absolut rezistente la coroziune sau chiar și la vaporii solvenților care conțin clor, prin urmare, au o viață extrem de lungă. 

Practic, sistemul de coș de fum ceramic HOCH este alternativa perfectă la coșurile de fum tradiționale, zidite din cărămidă sau piatră. Este un upgrade imens din punct de vedere tehnologic și o soluție modernă, deoarece sunt utilizate elemente prefabricate pentru construcție, instalarea lor devenind în același timp rapidă și economică.

Montarea unui coș de fum este o operațiune complexă, care are nevoie de asistență specializată și mâna unui profesionist cu multe lucrări la activ, dar și de materiale de calitate superioară. De aceea, montajul coșului de fum, precum și racordarea acestuia la șemineul, soba sau centrala ta pe lemne, trebuie realizată de meseriași pregătiți, autorizați și cu experiență vastă în domeniu.

Dacă te-am convins că este momentul pentru a investi în calitate și îți dorești un focar semineu performant cu coș de fum din gama premium Hoch sau servicii profesionale de curățare și întreținere ori sfaturi în privința celei mai potrivite soluții de evacuare termică pentru casa ta, precum și alte accesorii sau soluții de racordare pentru horn, nu ezita să contactezi chiar astăzi, echipa sibienilor cu peste 20 de ani de experiență în acest domeniu de la Pefoc.ro!

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Pandemos

Cătălin ONOFREI

Pandemos

Profitorii şi (de)mobilizaţii.

Filmuletul zilei

opinii

Răul învinge

Briscan ZARA

Răul învinge

Răul învinge aproape de fiecare dată pentru că noi, oamenii, îl supraestimăm. Victoria binelui poate fi cel mult de moment, dar pe termen lung se dovedeşte mereu că răul îşi revendică izbânda înzecit. Şi asta numai din cauza reacţiei noastre, a oamenilor, la spaimă.

Câţi (mai) suntem?

Ciprian IFTIMOAEI

Câţi (mai) suntem?

Un răspuns din perspectiva statisticii oficiale.

Cearta cu istoria. Cazul Octavian Goga

Mihai DORIN

Cearta cu istoria. Cazul Octavian Goga

Mai bine mai târziu decât niciodată, s-a dezvelit la Iaşi, în contextul Centenarului Marii Uniri, un bust al lui Octavian Goga. Corifeii revizionismului progresist au reacţionat nervos. Nu mai este loc pentru ctitorii Marii Uniri şi ai ideii naţionale, dacă nu corespund grilei lor de lectură. Câteva generaţii de români au crescut cu versurile, ideile şi idealurile lui O. Goga, crezând în România şi datorită geniului poetului „patimii noastre”. A venit se pare vremea să curmăm această tradiţie periculoasă şi să-l sacrificăm din nou pe Goga. Comuniştii nu au procedat altfel.

pulspulspuls

Are sau nu Iaşul om ca să-l ungă ministru plin? Madam, aveţi legătura!

Are sau nu Iaşul om ca să-l ungă ministru plin? Madam, aveţi legătura!

Auzim că s-a discutat la vârf în coaliţie, mai ales ieri, ca ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, să fie schimbat din funcţie în urma gafelor, chiar dacă discutabile, din ultima perioadă. 

Caricatura zilei

Mutare

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.