PSD Iaşi porneşte ofensiva electorală şi în mediul online cu multe inadvertențe

marți, 18 martie 2014, 02:50
2 MIN
 PSD Iaşi porneşte ofensiva electorală şi în mediul online cu multe inadvertențe

Proaspăt relansat, site-ul oficial al organizaţiei PSD Iaşi conţine deja câ­teva greşeli. La secţiunea organizare, consilierul local Marius Osta­ficiuc figurează în continuare drept vice­preşedinte în Comitetul Exe­cutiv Municipal Iaşi, deşi acestuia i s-au retras funcţiile din partid încă din octombrie anul trecut. Ostaficiuc a rămas fără funcţii după aşa-numi­tul „scandal al stenogramelor“, în care acesta ar fi încercat să saboteze protestele împotriva tăierii teilor.

Chiar şi în aceste condiţii, echipa de comunicare de la PSD Iaşi care a creat noul site l-a „reînvestit“ pe Marius Ostaficiuc cu funcţii, acesta figurând ca fiind al treilea om în organizaţia municipală, după Mihai Chirica şi Ioan Nani. Site-ul principal, www.psdiasi.ro, a fost „rebranduit“ zilele trecute şi lansat într-o formă diferită. „Organizaţia jude­ţeană Iaşi a PSD anunţă relansarea campaniei de comunicare directă în mediul online. Un prim palier al acestei campanii constă într-o nouă platformă online ca website oficial al filialei partidului: www.psdiasi. ro. Utilizând un template modern şi orientat către utilizator, noul site al PSD Iaşi îşi propune să devină o modalitate directă, rapidă şi eficientă de comunicare cu opinia publică“, au transmis cei din PSD Iaşi. Noul site conţine informaţii cu privire la iniţiative şi proiecte, declaraţii politice, organizarea filialei de la Iaşi, precum şi reprezentanţii PSD din judeţ.

Pagina de internet conţine şi linkuri către politicieni sau instituţii. Printre acestea figurează şi pagina pri­marului Gheorghe Nichita, care a fost creată acum doi ani, cu ocazia campaniei electorale pentru Pri­mărie. În prim plan apare însă şi Crin Antonescu, care, alături de preşedintele PSD, Victor Ponta, transmite un mesaj de susţinere pentru Nichita. Preşedintele liberalilor vorbeşte despre alianţa dintre PSD şi PNL ca fiind „echipa câştigătoare pentru Iaşi“. „Împreună, ca o echipă de profesionişti, primarul de Iaşi Gheorghe Nichita şi preşedintele CJ Cristian Adomniţei pot transforma dorinţele ieşenilor în realitate!“, este mesajul lui Anto­nescu de pe pagina www.nichita.ro. Conţinutul site-ului nu a mai fost actualizat din iunie 2012, în schimb este promovat intens.

Odată cu relansarea site-ului www.psdiasi.ro, social-democraţii au creat şi o pagină pe reţeaua de socializare Facebook, unde se regăsesc informaţii şi declaraţii politice ale membrilor organizaţiei de la Iaşi.
 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii