PSD Iaşi şi-a lansat ieri candidaţii: Maricel Popa a vărsat tolba cu promisiuni

luni, 31 august 2020, 01:57
2 MIN
 PSD Iaşi şi-a lansat ieri candidaţii: Maricel Popa a vărsat tolba cu promisiuni

„Îmi doresc ca în 2024 să nu mai fie niciun drum judeţean neasfaltat şi nicio localitate să nu mai fie fără apă curentă şi în toate comunele să fie gaz metan“, a spus liderul filialei, candidat la funcţia de preşedintele CJ.

Social-democraţii şi-au lansat ieri candidaţii pentru Consiliul Judeţean (CJ) şi primăriile din judeţ. Evenimentul a avut loc la Teatrul de vară de la Palas, la manifestare fiind prezenţi şi mare parte dintre candidaţii la funcţia de primar din cele 98 de localităţi.

Candi­datul PSD la funcţia de pre­şedinte al CJ este actualul şef Maricel Popa. În alocu­ţiunea sa, Popa a vărsat tolba cu promisiuni. „Un miliard de euro pentru un milion de ieşeni nu este doar un slogan electoral, ci sunt fapte – bani palpabili care au fost aduşi în judeţ. Vom continua împreuna pentru a dezvolta judeţul şi municipiul Iaşi, spitalele, şcolile, drumurile judeţene, aducţiunile de apă şi cele de gaz. Îmi doresc ca în 2024 să nu mai fie niciun drum judeţean neasfaltat şi nicio localitate să nu mai fie fără apă curentă şi în toate comunele să fie gaz metan“, a declarat Maricel Popa.

Scurte discursuri au ţinut şi candidaţii la funcţia de primar din oraşe, precum Camelia Gavrilă (Iaşi), Dumitru Pantazi (Paşcani) sau Ionel Vatamanu (Târgu Frumos). Candidaţii PSD au fost prezentaţi de vicepreşe­dintele organizaţiei, Cristian Stanciu, el însuşi candidat pentru încă un mandat la Consiliul Judeţean, unde, acum, este lider de grup al consilierilor PSD. Social-democraţii au depus liste complete atât la consiliile locale, cât şi la CJ.

O lansare de candidaţi în weekend a avut şi PNL, dar liberalii nu au invitat presa la eveniment. Astăzi, va veni rândul alianţei USR-PLUS pentru a-şi prezenta candidaţii în faţa publicului larg.

Campania electorală a debutat vineri, iar alegerile locale vor avea loc pe 27 septembrie. În competiţia pentru funcţia de primar al Iaşului s-au înscris 14 candidaţi, iar pentru cea de preşedinte al CJ un număr de 14 candi­daţi.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii