PSD-ist către jurnalist: „Dacă știa biata Mamă-ta ce secătură aducea pe lume, sigur te avorta”
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

PSD-ist către jurnalist: „Dacă știa biata Mamă-ta ce secătură aducea pe lume, sigur te avorta”

GALERIE
cicerone lupu
  • cicerone lupu
- +

„Mă p.ș pe tine și nu numai, animalule”, acesta a fost unul dintre mesajele transmise de pesedistul gălățean Cicerone Lupu, vicepreședintele CA al companiei „Apă – Canal Galați”, jurnalistului Sorin Țiței.

Jurnalistul Sorin Țiței, de la publicația "Ne Pasă de Galați", este de ani de zile o voce critică la adresa autorităților locale. În 2018, a fost dat în judecată de Sinan Mustafa, în calitate de administrator special al companiei Electrocentrale, pentru că a atras atenția asupra problemelor cu care se confruntau gălățenii din cauza lipsei unei strategii de termoficare la nivelul municipiului Galați.

Un articol scris în aprilie 2017 atrăgea atenția asupra „incompetenței” primarul pesedist Ionuț Pucheanu, care recunoștea cu nonșalanță că nu are nici o strategie de termoficare orașului. Însă propunea ajutoare economice prin care gălățenii să își poată cumpăra centrale termice. Sinan Mustafa, în calitate de administratorul special al Electroncetrale Galați, compania care gestiona rețeau de termoficare, s-a opus planului măreț al pesedistului Pucheanu.

Administratorul special Sinan Mustafa a mai făcut ceva: l-a dat în judecată pe jurnalistul Sorin Țiței pentru că s-a simțit calomniat, insultat și ironizat de textul acestuia.

În paralel cu procesul, Sorin Țiței a fost luat la ochi de pesedistul gălățean Cicerone Lupu, vicepreședintele Consiliului de Administrație al companiei „Apă – Canal Galați”. Într-o postare pe Facebook, Cicerone Lupu a scris: „Sorin Țiței, hai sictir bețiv ordinar, șpăgar nenorocit, ziarist de căcat, ginere de… sper să mai știi cui, dacă nu ești sclerozat din cauza invocată adineaori, nulitate ordinară!”.

Apoi a continuat înjurăturile la adresa jurnalistului: „Sorin Țiței, adaug, cu scuzele de rigoare, pentru cei care mă urmăresc. Mă piș pe tine și nu numai, animalule! Mănânci căcat nemernicule, așa cum o faci de când ești. Dacă știa biata Mamă-ta ce secătură aducea pe lume, sigur te avorta. Bagă-ți nasul în cur… Nu de prost am scris Mamă-ta, boii nu pot avea parte de așa ceva”.

Aflați amănunte de pe newsweek.ro.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

CFR - scurtă istorie

Cătălin ONOFREI

CFR - scurtă istorie

Să fie un semn că Drulă e alesul?

Filmuletul zilei

opinii

Proaspăt inadaptaţi

Briscan ZARA

Proaspăt inadaptaţi

Există o teorie ciudată care spune că fără frică nu poate exista viaţă. Frica este un rău necesar, obligatoriu pentru supravieţuire, iar dacă acesta nu vine din exterior, ţi-l faci singur. Când pereţii casei te apară de toţi demonii externi reali, în carne şi oase, îi descoperi cu cea mai mare pasiune pe cei interni, imaginari, mult mai mulţi şi mai fioroşi…

O perspectivă statistică asupra maternităţii la mamele minore

Ciprian IFTIMOAEI

O perspectivă statistică asupra maternităţii la mamele minore

În România, vârsta majoratului este la 18 ani, fiind oarecum asimilată cu ieşirea din perioada adolescenţei şi începutul maturităţii (adultul tânăr). Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) se referă la adolescenţă ca fiind perioada de dezvoltare fizică şi psihică cuprinsă între 15 şi 19 ani. În articolul din această săptămână, ţinând cont de definiţia OMS, vom analiza din punct de vedere statistic problematica legată de maternitatea la mamele minore (maternitatea adolescentină).

Povestea de război a marii Regine (III)

Mihai DORIN

Povestea de război a marii Regine (III)

În emoţionanta sa scrisoare testamentară, intitulată „Ţării mele şi poporului meu”,  Regina Maria din anii senectuţii se dezvăluie cu aceeaşi sinceritate ca în cei ai tinereţii: „V-am iubit cu toată puterea inimii mele şi dragostea mea a fost puternică, plină de avânt; mai târziu a devenit răbdătoare, foarte răbdătoare. Mi-a fost dat să trăiesc cu tine, Poporul meu, vremuri de mare restrişte şi vremuri de mari împliniri. Pentru un timp, mi-a fost dat să-ţi fiu călăuză, să-ţi fiu inspiratoare, să fiu aceea care a păstrat flacăra vie, aceea care a devenit centrul de îndârjire în zilele cele mai negre. Aceasta ţi-o pot spune astăzi căci nu mai sunt în viaţă. În acele zile mi-ai dat un nume ce mi-a fost drag: m-ai numit «Mama tuturor» şi aşa vreau să rămân în amintirea ta, aceea care putea totdeauna să fie găsită în clipele de durere sau de pericol...”.

pulspulspuls

Bun, să zicem: iese Gigi. Ar putea bate cineva înapoi la uşile ferecate?

Bun, să zicem: iese Gigi. Ar putea bate cineva înapoi la uşile ferecate?

Multă lume auzim că a vibrat pozitiv zilele trecute, când s-a auzit că fostul premare Gigi a câştigat la Botoşani, în instanţă, pe cererea de eliberare condiţionată de la puşcărie unde stă din cauza mitei pretinse la semaforizarea inteligentă de la Iaşi. 

Caricatura zilei

Trenu

Editia PDF

Bancul zilei

Când ma întâlnesc în parc si vorbesc cu barbati casatoriti, am impresia ca toti traim cu aceeasi femeie! (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.