anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

sambata, 25.06.2022

Comunicat de presă

Quartz Matrix anunta lansarea paginii web, www.norsit.ro, dedicata serviciilor in cloud oferite din propriul data center

GALERIE
norsit powered
 • norsit powered
- +

Quartz Matrix lanseaza website-ul dedicat serviciilor in cloud oferite din propriul data center, www.norsit.ro.

Prin www.norsit.ro companiile pot accesa facil aplicatii software de productivitate in cloud dezvoltate si adaptate la nevoile companiilor romanesti, servicii de infrastructura administrata si dezvoltare web. Folosindu-se de tehnologia cloud pusa la dispozitie de Quartz Matrix, companiile pot beneficia de aplicatii si servicii pe baza de abonament lunar cu o accesibilitate a acestora de oriunde exista o conexiune la internet si de pe orice dispozitiv.

Dezvoltarea serviciilor in cloud din propriul data center sub brandul Norsit are la baza evolutia fireasca a companiei Quartz Matrix, consacrata pe piata din Romania ca furnizor de tehnologie IT pentru companii de peste 20 de ani. Avand un department dedicat proiectarii si dezvoltarii de aplicatii software cu un grad ridicat de personalizare la nevoile specifice fiecarei afaceri, precum si resursele de a dezvolta propriul data center, a mai fost doar un pas catre oferirea de servicii in cloud.” Mihai Suchar – Director general Quartz Matrix
 

Aplicatii software de productivitate in cloud

Prin cloud-ul Norsit, Quartz Matrix pune la dispozitia clientilor un portofoliu solid de aplicatii software concepute si dezvoltate pe baza cerintelor specifice de eficientizare si optimizare a activitatilor din cadrul companiilor si de crestere a productivitatii: platforma e-learning si training la distanta, managementul activitatii de vanzare,  managementul documentelor, optimizarea proceselor de livrare si receptie marfa, inventariere si urmarire stocuri pe baza codurilor de bare, contorizarea fluxului de persoane, securitatea datelor – antivirus si spam firewall.

Fiind livrate in cloud, companiile pot utiliza aplicatiile imediat si la costuri reduse, pe baza de abonament lunar, fara investitii in infrastructura hardware si software. Compania Quartz Matrix ofera astfel din propriul data center aplicatii pentru afaceri, combinate cu o gama variata de servicii: consultanta, personalizarea aplicatiilor, training, administrare, mentenanta si suport tehnic 24/7.

Echipa tehnica de suport 24/7

    Intreg portofoliu de aplicatii si servicii Norsit este sustinut de echipa de specialisti IT care ofera suport 24/7 pentru livrarea si utilizarea serviciilor in conditii optime si adaptate nevoilor fiecarui client. Capabilitatile si profesionalismul echipei de suport sunt confirmate de certificarile obtinute pentru:  Microsoft, VMware, Bitdefender, Veeam, Barracuda.

Despre data center-ul Norsit

Acces fara limite la serviciile Norsit - Data center-ul Norsit asigura in proportie de 100% cerintele legate de tehnologia informatiilor si comunicatii, legaturi de voce si video, aplicatii de tip office, baze de date, e-mail, server web, aplicatii software.
Datele tale sunt in siguranta - Solutia de securitate implementata si creata special pentru centrele de date protejeaza datele gazduite contra programelor periculoase.

Afla mai multe despre data center-ul Norsit!
www.norsit.ro - Tehnologia ideilor tale

Contact
B-dul Carol I, nr. 5, Iasi, 700506
Tel. office: +(40)232-217.248
Fax: +(40)232-217.262
Mobil: +(40)726-767.890
E-mail: office@quartzmatrix.ro; office@norsit.ro
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ce urmează după David?

Nicolae GRECU

Ce urmează după David?

Va rămâne copilul minune din înotul românesc un star nemuritor, rece şi singur sau va fi pionul unei emulaţii atât de necesare în sportul autohton.

opinii

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (IV)

Eugen MUNTEANU

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (IV)

Ideile învăţaţilor ardeleni privitoare la originea romană a poporului român şi la caracterul latin al limbii române au fost receptate şi împărtăşite şi de păturile cultivate ale societăţii din Moldova şi Valahia, contribuind la accelerarea procesului de modernizare, în sensul occidentalizării.

Cât de eficiente sunt pieţele?

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Cât de eficiente sunt pieţele?

Titlul este extrem de îndrăzneţ deoarece dialectica privind eficienţa sau ineficienţa pieţelor se găseşte permanent într-un impas. Sistemele complexe nu pot fi înţelese dintr-o perspectivă simplistă. Interogaţia poate fi încadrată în ceea ce Andrei Pleşu numea întrebări „mari” sau „ruseşti”, ceea ce poate conduce spre un drum fără oprire. 

Franţa, în echilibru fragil

Alexandru CĂLINESCU

Franţa, în echilibru fragil

Dezavuarea lui Macron şi a politicii sale este fără echivoc. Partidul preşedintelui LREM (La République En Marche) a fost din capul locului o construcţie artificială, o ficţiune. LREM a canibalizat cele două mari partide tradiţionale de la dreapta şi de la stânga (...). Reformele pe care le promitea Macron au rămas, aproape toate, literă moartă. Preşedintele a preferat să apeleze la ceea ce se numeşte „democraţie directă”, organizând dezbateri naţionale (ineficiente) şi înfiinţând organisme artificiale („Convenţia cetăţenească pentru climat” - „cetăţenesc” este un cuvânt magic, sugerând racordarea la tradiţia republicană).

pulspulspuls

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Foială mare de câteva zile la poştalionul ieşean, stimaţi telespectatori. Motivul: nu vreo chestiune profesională sau vreun eveniment legat de instituţiune, ci cu totul altceva: faptul că şeful de la Iaşi, un locotenent de-al menajerului de oraş Grămadă, va candida la alegerile pemepiste din filiala judeţeană, alegeri care au loc chiar astăzi. 

Caricatura zilei

Tik Tok Yoga

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.