Rafturile pentru sticle Brikston - un toast al rafinamentului
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 14.05.2021

Advertorial

Rafturile pentru sticle Brikston - un toast al rafinamentului

GALERIE
suport sticle vin Brikstonrafturi sticle Brikstonsuport vinuri Brikston
 • suport sticle vin Brikston
 • rafturi sticle Brikston
 • suport vinuri Brikston
- +

In vino veritas. Originea proverbului latin („În vin stă adevărul”) datează din Grecia Antică şi pune semnul egal între vin şi onestitate.


Deşi astăzi vinul nu mai este folosit pentru aflarea adevărului, continuă să fie un bun partener la o conversaţie între prieteni şi un însoţitor veritabil la o masă copioasă.

Mai mult, vinul este pentru romani un produs tradiţional, care ocupă un loc de cinste în inima şi pivniţele pasionaţilor pentru oinologie. De-a lungul timpului, acesta a devenit şi o îndeletnicire, întrucât România se află printre producătorii importanţi de produse de viticultura.

În semn de respect pentru preferinţele de consum ale romanilor, Brikston oferă soluţii pentru amenjarea cramelor şi depozitarea sticlelor de vin. Compania ieşeană comercializează o gamă diversificată de produse ceramice destinate construcţiei unei pivniţe. Cărămida plină, plinta sau cărămida CF 63 sunt doar câteva dintre exemplele de cărămizi recomandate pentru aplicaţiile speciale.
 

De asemenea, rafturile pentru sticle sunt deja consacrate ca fiind produse special destinate, care ajută la păstrarea vinului în condiţii excelente. Practice, elegante şi uşor de pus în operă, suportul sticle vin constituie o soluţie la îndemâna fiecărui pasionat şi profesionist al licorii zeilor.

E bine ştiut faptul că vinul, la fel ca omul, devine mai bun o dată cu trecerea timpului. De ce nu i-ai oferi o formă de conservare pe măsură? Suportul de vinuri de la Brikston ajută la conversarea vinului în condiţii optime şi permite depozitarea sticlelor în mod organizat. Sunt uşor de manevrat şi de amenajat, întrucât se pot stivui şi îmbina, pentru a ocupa un spaţiu cât mai redus.

Totodată, datorită formei ingenioase, în formă de fagure, sunt potrivite pentru o varietate de modele de sticlă, de la vin la şampanie, whisky şi chiar borcane mici.
Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că vinul este un simbol al rafinamentului si al statutului social, iar rafturile pentru sticle sunt perechea potrivita pentru orice sticlă de vin – un simbol de eleganţă şi bun gust în pivniţa unui iubitor de licori. Acestea îţi permit depozitarea sticlelor la vedere, păstrând eleganţa şi aspectul ordonat la încăperii.

Un detaliu important pentru iubitorii de frumos constă în faptul că suportul pentru sticle Brikston permite suprapunerea şi îmbinarea în moduri inedite, în rafturi extinse sau în bloc. Puteţi, aşadar, să creaţi o diversitate de modele geometrice. Imaginaţia e singura limită.
 

Aşadar, dacă textura caldă a ceramicii arse te-a cucerit şi eşti un fin cunoscător al licorii din struguri sau un împătimit al gusturilor desăvârşite, rafturile pentru sticle Brikston sunt o alegere înţeleaptă.

Versatile şi elegante, îşi vor găsi cu siguranţă locul în crama, pivniţa sau barul tău. Sau, cine ştie, poate i-ai pregătit deja un loc în sufragerie, lângă măsuţa la care depeni amintiri şi gânduri bune cu prietenii.
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Este nevoie de consultanţă din partea fostei soţii a lui Relu Fenechiu

Toni HRIŢAC

Este nevoie de consultanţă din partea fostei soţii a lui Relu Fenechiu

Când interesul privat este mare, iar responsabilitate aproape inexistentă, expertiza liberalilor urcă la cote ameţitoare. Când urgenţa publică cere însă sacrificiu, iniţiativa lor dispare. Reglementările devin sfinte. Lipsa de iniţiativă a autorităţilor în vremuri cu totul excepţionale ar intra mai degrabă la zădărnicirea combaterii bolilor decât nepurtarea măştilor.

Filmuletul zilei

opinii

„Viaţa mea e un roman”

Alexandru CĂLINESCU

„Viaţa mea e un roman”

Am expus aici o părere strict personală. Şi ca să nu existe nici o ambiguitate: nu ţin jurnal, nu-mi voi scrie memoriile, dar citesc cu plăcere şi cu interes - atunci când merită - jurnale şi memorii.

Lenin şi Ştefan cel Mare

Radu POPESCU

Lenin şi Ştefan cel Mare

Socialiştii şi medalia de AUR.

Complexul Cultural Ieşean

George PLEȘU

Complexul Cultural Ieşean

În timpul unei dezbaterii pe care am organizat-o anul trecut, intitulată „Cultura şi oraşul”, l-am întrebat pe Ştefan Teişanu, directorului Centrului Cultural Clujean, despre oportunitatea înfiinţării unei astfel de instituţii la Iaşi. Răspunsul primit a deranjat orgoliile unei părţi din publicul prezent, dar a atins un subiect sensibil, pe care rar avem curajul să-l abordăm pe plan local. Astfel, în glumă, a sugerat ca instituţia similară din Iaşi să fie numită „Complexul Cultural Ieşean”, cu referire la modul în care fosta capitală culturală a României se raportează la statutul demult pierdut.

pulspulspuls

Mr Ciorăpel de la Iaşi

Mr Ciorăpel de la Iaşi

Iacătă, dragilor, că nu degeaba îl remarcam aicea la rubricuţă în Postul Mare pe junele conţilier USR de 26 de ani în comiţia Cozetei, la ieşirea de la negocierile cu Chirica, pe viitorul acuzat de trădare Mr. Ciorăpel! 

Caricatura zilei

Fără amendă

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.