anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

miercuri, 05.10.2022

Advertorial

Raiffeisen Bank oferă finanțare rapidă, de până la 50.000 de euro,afacerilor care contribuie la combaterea efectelor pandemiei (P)

GALERIE
unu
 • unu
- +

Situația actuală a afectat foarte mult mediul de afaceri din România, iar IMM-urile au avut cel mai mult de suferit. Raiffeisen Bank a adaptat programul de creditare factory și vine în sprijinul antreprenorilor cu idei de bine.

Până pe 18 mai ei pot aplica pentru un credit de până la 50.000 euro, care vine la pachet cu mai multe beneficii, financiare și non-financiare. Persoanele care accesează acest tip de finanțare se pot bucura de condiții preferențiale de costuri și garantii, dar și de îndrumare pentru înscrierea în program, analiză gratuită a planului de afaceri și șansa ca ideile lor să fie validate de experți. Mai mult, antreprenorii vor avea posibilitatea să interacționeze cu specialiști în business, să câștige sesiuni de mentorat și să aibă parte de îndrumare gratuită post-finanțare.

Programul factory by RAIFFEISEN BANK se desfășoară anual, sub forma unui concurs online de proiecte.

Ce pași trebuie să urmeze antreprenorii pentru înscrierea în concurs? În primul rând, trebuie să aibă un plan de afaceri pentru ideea lor de business și să își facă un cont pe www.raiffeisenfactory.ro, după ce au parcurs regulamentul. Mai apoi, își înscriu ideea, completând formularul disponibil în secțiunea dedicată. Dacă oferă soluții sau produse necesare în lupta împotriva efectelor pandemiei, trebuie să completeze chestionarul COVID-19, disponibil în aceeași secțiune - informațiile notate aici vor permite proiectului să fie evaluat cu prioritate.  

Etapele desfășurării programului factory by RAIFFEISEN BANK sunt următoarele:

•    etapa 1 (înscrierea proiectelor) - până pe 18 mai 2020;

•    etapa 2 (evaluarea proiectelor) - până pe 22 mai 2020;

•    etapa 3 (interviuri pentru susţinerea proiectelor înscrise) - până pe 24 iulie 2020, prioritare fiind interviurile online cu antreprenorii care au completat chestionarul COVID – 19

Cine poate aplica pentru creditarea rapidă?

Pentru creditarea rapidă pot aplica atât startup-urile, cât și IMM-urile ale căror business-uri contribuie la bunăstarea comunității. Concret, aceste afaceri trebuie să fie active în unul dintre următoarele domenii:

-    producția de accesorii medicale de protecție (măști de unică folosință, halate de unică folosință, mănuși etc.);

-    producția dispozitivelor de izolare/protecție medicală (izolete, corturi medicale etc);

-    producția de substanțe pentru curățare/igienizare;

-    producția bunurilor alimentare și nealimentare de bază, inclusiv produse agricole;

-    servicii de transport/livrare pentru produse alimentare și non-alimentare;

-    servicii de curățenie/dezinfecție;

-    cursuri online, sau servicii IT care să permită prestarea muncii la distanță, ori aplicații mobile care să ajute în contextul actual;

-    farmacii și fitofarmacii;

Raiffeisen Bank a avut, în această perioadă, o comunicare strânsă și cu antreprenorii din comunitatea factory, respectiv cu cei peste 100 de finaliști ai edițiilor anterioare. Pentru aceștia, echipa factory a organizat webinar-ii în cadrul cărora le-au oferit sfaturi și recomandări privind adaptarea la situația actuală. Totodată, banca a desfășurat și o serie de acțiuni de promovare, pentru a crește notorietatea micilor afaceri în comunitățile din care fac parte.

Mai multe detalii despre condițiile de creditare rapidă sunt disponibile în ghidul creditului prioritar și în regulamentul concursului de pe platforma raiffeisenfactory.ro.  

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

O reformă care nu se va face (II)

Cătălin ONOFREI

O reformă care nu se va face (II)

Poveste cu doi înecaţi.

opinii

Mahalaua digitală

Florin CÎNTIC

Mahalaua digitală

Deşi nu prea îmi pierd timpul cu comentariile sterile de pe social media, nu încetez să mă minunez de ticăloşia, prostia delirantă şi reaua credinţă care parazitează până la sufocare opiniile articulate, chiar dacă uneori provocatoare din bula mea, ale lui Dan Alexe, Sorin Ioniţă sau Mădălin Hodor. Când scriam acest text, în urmă cu foarte mulţi ani, credeam că se va atenua în timp cotcodăceala otrăvită a smintiţilor care intervin obraznic şi contondent pe internet. După cum vedem azi, maladia s-a agravat.

A plecat ministrul. Ce ne facem?

Ioan Alexandru TOFAN

A plecat ministrul. Ce ne facem?

Aşadar, o lege scurtă şi clară (150 de pagini sau chiar 120 este deja prea mult), generală şi fără elanuri civilizatoare, împreună cu o responsabilitate mare acordată celor care predau şi învaţă. Nu ştiu dacă este soluţia potrivită. Dar măcar ne putem gândi la ea, ca alternativă la începuturile care nu se mai termină ale reformelor din educaţie şi la legile care vor să fie săpate în piatră cu mina de la pix.

Despre copilărie (I)

Radu PĂRPĂUȚĂ

Despre copilărie (I)

Copilăria mea a coincis cu primii ani ai deschiderii „domniei” lui Ceauşescu, când se instaurase o efervescenţă în societatea românească. M-am gândit să povestesc despre perioada aceea, fiindcă este bine să nu uităm învăţămintele de atunci. 

pulspulspuls

Amantele dezvoltatorilor imobiliari din târg. Scurt ghid erotic pentru developeri

Amantele dezvoltatorilor imobiliari din târg. Scurt ghid erotic pentru developeri

Astăzi vom trece în revistă câte ceva din comportamentul hormonal de vârsta aproape septuagenară a unor dezvoltatori imobiliari din târgul nostru, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Tractorul

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.