Raiffeisen Bank oferă finanțare rapidă, de până la 50.000 de euro,afacerilor care contribuie la combaterea efectelor pandemiei (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

Advertorial

Raiffeisen Bank oferă finanțare rapidă, de până la 50.000 de euro,afacerilor care contribuie la combaterea efectelor pandemiei (P)

GALERIE
unu
 • unu
- +

Situația actuală a afectat foarte mult mediul de afaceri din România, iar IMM-urile au avut cel mai mult de suferit. Raiffeisen Bank a adaptat programul de creditare factory și vine în sprijinul antreprenorilor cu idei de bine.

Până pe 18 mai ei pot aplica pentru un credit de până la 50.000 euro, care vine la pachet cu mai multe beneficii, financiare și non-financiare. Persoanele care accesează acest tip de finanțare se pot bucura de condiții preferențiale de costuri și garantii, dar și de îndrumare pentru înscrierea în program, analiză gratuită a planului de afaceri și șansa ca ideile lor să fie validate de experți. Mai mult, antreprenorii vor avea posibilitatea să interacționeze cu specialiști în business, să câștige sesiuni de mentorat și să aibă parte de îndrumare gratuită post-finanțare.

Programul factory by RAIFFEISEN BANK se desfășoară anual, sub forma unui concurs online de proiecte.

Ce pași trebuie să urmeze antreprenorii pentru înscrierea în concurs? În primul rând, trebuie să aibă un plan de afaceri pentru ideea lor de business și să își facă un cont pe www.raiffeisenfactory.ro, după ce au parcurs regulamentul. Mai apoi, își înscriu ideea, completând formularul disponibil în secțiunea dedicată. Dacă oferă soluții sau produse necesare în lupta împotriva efectelor pandemiei, trebuie să completeze chestionarul COVID-19, disponibil în aceeași secțiune - informațiile notate aici vor permite proiectului să fie evaluat cu prioritate.  

Etapele desfășurării programului factory by RAIFFEISEN BANK sunt următoarele:

•    etapa 1 (înscrierea proiectelor) - până pe 18 mai 2020;

•    etapa 2 (evaluarea proiectelor) - până pe 22 mai 2020;

•    etapa 3 (interviuri pentru susţinerea proiectelor înscrise) - până pe 24 iulie 2020, prioritare fiind interviurile online cu antreprenorii care au completat chestionarul COVID – 19

Cine poate aplica pentru creditarea rapidă?

Pentru creditarea rapidă pot aplica atât startup-urile, cât și IMM-urile ale căror business-uri contribuie la bunăstarea comunității. Concret, aceste afaceri trebuie să fie active în unul dintre următoarele domenii:

-    producția de accesorii medicale de protecție (măști de unică folosință, halate de unică folosință, mănuși etc.);

-    producția dispozitivelor de izolare/protecție medicală (izolete, corturi medicale etc);

-    producția de substanțe pentru curățare/igienizare;

-    producția bunurilor alimentare și nealimentare de bază, inclusiv produse agricole;

-    servicii de transport/livrare pentru produse alimentare și non-alimentare;

-    servicii de curățenie/dezinfecție;

-    cursuri online, sau servicii IT care să permită prestarea muncii la distanță, ori aplicații mobile care să ajute în contextul actual;

-    farmacii și fitofarmacii;

Raiffeisen Bank a avut, în această perioadă, o comunicare strânsă și cu antreprenorii din comunitatea factory, respectiv cu cei peste 100 de finaliști ai edițiilor anterioare. Pentru aceștia, echipa factory a organizat webinar-ii în cadrul cărora le-au oferit sfaturi și recomandări privind adaptarea la situația actuală. Totodată, banca a desfășurat și o serie de acțiuni de promovare, pentru a crește notorietatea micilor afaceri în comunitățile din care fac parte.

Mai multe detalii despre condițiile de creditare rapidă sunt disponibile în ghidul creditului prioritar și în regulamentul concursului de pe platforma raiffeisenfactory.ro.  

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ce câştigă un profesor

Ioan Alexandru TOFAN

Ce câştigă un profesor

Oricum ar fi, lapte şi miere nu curg în pădurea despre care vorbesc. Dacă ea adăposteşte cumva vreo comoară, ea este aceea a frumuseţii lecturii, a pasiunii de a scrie şi a descoperirilor făcute împreună cu studenţii. Nu e puţin lucru, ba chiar aş spune că e suficient pentru a fi fericit. Dar într-o lume care preţuieşte mai ales câştigul financiar, nu e mare scofală.

Filmuletul zilei

opinii

Maestrul jocului

Codrin Liviu CUȚITARU

Maestrul jocului

Metafora „jocului” constituie nucleul „ideologic” al textului, sugerând abstracţiunea absolută, voluptatea fiinţării în raţiunea pură, nealterată de vreo „impuritate” emoţională ori instinctuală. Jucătorii lui Hesse aspiră la o stare intelectuală supremă, lipsită de orice constrângere existenţială.

Unirea şi Piaţa

George ŢURCĂNAŞU

Unirea şi Piaţa

24 ianuarie e o zi ce trebuie sărbătorită! Însă, nu doar antrenându-ne în Hora Unirii. 24 Ianuarie 1859 e o discontinuitate majoră în evoluţia noastră teritorială şi identitară, un eveniment marcant, fără îndoială, dar unul ce a avut un dublu efect. 

„Ultima tuşă”

Nicolae TURTUREANU

„Ultima tuşă”

Sub acest nou generic, reiau câteva secvenţe din receptările mele, în timp (şi în acest spaţiu), a celui care a fost pictorul, scriitorul, omul şi, peste toate, prietenul Val Gheorghiu.

pulspulspuls

Întâlnire secretă la o cabană din pădure, pentru împărţit ciolanul de la Iaşi

Întâlnire secretă la o cabană din pădure, pentru împărţit ciolanul de la Iaşi

Iacătă, stimaţi telespectatori, că abia azi s-a auzit, prin presa din zona cu pricina, despre una bucată întâlnire ultrasecretă a mai multor şefi pesedişti din Moldova, acum câteva zile, întâlnire la care cică s-ar fi pus pe masă posturile care ar reveni PSD în zonă, şi care să fie împărţite frăţeşte, doar la participanţi. 

Caricatura zilei

Auto-sanie

Editia PDF

Bancul zilei

Doi tipi, amândoi casatoriti, stau de vorba: – Nu stiu ce sa ma mai fac! De câte ori vin acasa, dupa ce am ba (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

  X