Rareş Bogdan: Candidatul PNL va câştiga alegerile prezidenţiale

miercuri, 12 iunie 2024, 20:10
2 MIN
 Rareş Bogdan: Candidatul PNL va câştiga alegerile prezidenţiale

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a afirmat că, în cazul în care liberalii nu merg cu candidatura comună cu PSD, atunci „candidatul PNL va câştiga alegerile prezidenţiale” şi „se va pune în spatele lui întreaga dreaptă românească”.

„Candidatul PNL va câştiga alegerile prezidenţiale. Se va pune în spatele lui întreaga dreaptă românească, în cazul în care nu mergem cu candidatura comună cu PSD. În momentul în care nu vom reuşi să mergem pe o soluţie de tandem cu cei din PSD, în cazul în care ei nu îl acceptă pe Nicolae Ciucă ca şi candidat, vom începe discuţii cu toate forţele care se revendică de dreapta pentru a obţine susţinerea lor pentru generalul Nicolae Ciucă. E firesc să facem asta, nu e nimic anormal, comportamentul nostru este deschis şi transparent”, a declarat Rareş Bogdan, miercuri la Digi 24.

Chestionat dacă acest lucru ar duce la probleme pentru guvernare, Rareş Bogdan a răspuns: „Cu cine să guvernăm? Avem nevoie de majoritate. Nu putem guverna cu partidele de dreapta, care sunt fărâmiţate”.

Preşedintele PNL Nicolae Ciucă spune că poate funcţiona coaliţia în continuare, dacă se va confrunta cu Marcel Ciolacu la prezidenţiale. ”Aici este vorba de o confruntare politică. Sigur, nu ne aşteptăm să fie un fel de tango”, a completat el.

De asemenea,  Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, că PSD va avea candidat la prezidenţiale şi a respins o susţinere a lui Nicolae Ciucă în cursa pentru Cotroceni.

Citiți și: Un moldovean vizează poziția de președinte al USR

Citiți și: Marcel Ciolacu: V-am răspuns de zece ori până acum, PSD va avea candidat la prezidenţiale

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii