Rareş Bogdan: Domnul Tuţă a câştigat alegerile, Clotilde Armand ar trebui să se împace cu ideea

luni, 10 iunie 2024, 21:10
2 MIN
 Rareş Bogdan: Domnul Tuţă a câştigat alegerile, Clotilde Armand ar trebui să se împace cu ideea

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat luni că George Tuţă a câştigat alegerile la Sectorulul 1 şi Clotilde Armand ar trebui să se împace cu ideea, să nu mai ameninţe, să nu mai facă presiune şi să nu mai facă plângeri penale împotriva preşedinţilor de secţii.

”Doamna Clotilde uită că în România autoritatea statului este puternică. Doamna Clotlde Armand a învăţat că dacă strigă, plânge, ne spune cum este agresată, cum statul român nu îi repsctă drepturile, va câştiga. De data aceasta, părerea mea este că ar trebui să se uite strict pe numărarea voturilor”, a spus Rareş Bogdan în emisiunea România Politică de la Prima News.

Prim-vicepreşedintele PNL a arătat că ”voturile sunt foarte clare”.

”Domnul Tuţă a câştigat alegerilor şi cred că doamna Armand ar trebui să se împace cu ideea. Nu doreşte să se împace cu ideea (..) îşi închipuie că noi vom fi impresionaţi şi vom trece la anularea unor buletine. Nu vom anula buletine, George Tuţă a câştigat alegerile şi doamna Armand trebuie să se împace cu această idee. Noi vrem să nu mai ameninţe, să nu mai facă presiune şi să nu mai facă plângeri penale împotriva preşedinţilor de secţii şi a reprezentanţilor din secţii, nişte oameni care au intrat ieri la ora 4 dimineaţa”, a arătat Rareş Bogdan.

El a precizat că ceea ce face primarul Clotilde Armand, blocarea depunerii proceselor verbale, este modelul practicat în urmîă cu 4 ani.

”Doamna Armand face o mare greşeală, îşi închipuie că România este Africa neagră. România nu este nici colonie, suntem stat mebru al UE cu drepturi”, a completat liberalul.

Citiți și: Rareş Bogdan: Domnul Stănescu încearcă să îl împingă pe scări pe domnul Ciolacu

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii