Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Advertorial

Răsfăț, frumusețe & sănătate: la DONNA CARINA ai servicii complete de înfrumusețare și în 2023! Descoperă propunerile experților noștri și profită de ofertele noastre în noul an! (P)

GALERIE
salon_donna_carina (2)salon_donna_carina (4)salon_donna_carina (7)salon_donna_carina (6)salon_donna_carina (5)academia_donna_carinasalon_donna_carina (9)salon_donna_carina (13)salon_donna_carina (10)salon_donna_carina (15)siga_uomo_studio (1)salon_donna_carina (14)salon_donna_carina (11)salon_donna_carina (3)salon_donna_carina (1)
  • salon_donna_carina (2)
  • salon_donna_carina (4)
  • salon_donna_carina (7)
  • salon_donna_carina (6)
  • salon_donna_carina (5)
  • academia_donna_carina
  • salon_donna_carina (9)
  • salon_donna_carina (13)
  • salon_donna_carina (10)
  • salon_donna_carina (15)
  • siga_uomo_studio (1)
  • salon_donna_carina (14)
  • salon_donna_carina (11)
  • salon_donna_carina (3)
  • salon_donna_carina (1)
- +

Anul acesta investește mai mult în TINE! Când ai fost ultima oară la un tratament facial sau la un masaj de relaxare? Dar la un tratament de remodelare corporală? În plus, vara se apropie cu pași repezi, iar de cele mai multe ori vine și cu multe nesiguranțe ce privesc momentul probării costumului de baie. De data aceasta, trebuie să faci ceva diferit, iar noi venim cu soluții pentru orice buzunar și pentru orice nevoie!

Ne-am gândit cum am putea veni în ajutorul tău, așa că am ales să prezentăm pe scurt, câteva dintre soluțiile propuse de experții noștri în frumusețe și serviciile de beauty pe care le poți găsi în locațiile Donna Carina!

În afara departamentelor clasice precum: frizerie, coafor, manichiură& pedichiură, la noi poți apela cu încredere pentru servicii de cosmetică ( pensat, vopsit, vopsit cu Henna, micropigmentare sprâncene, laminare gene/sprâncene, epilare cu ceară/ zahăr, gene fir cu fir, tratamente faciale pentru orice nevoie a tenului (Aqua Pure, Meso-Skin Therapy, BB Glow, Cromlite Foto-Terapie, gamele Maria Galland/Dermedics/Academy 5 in 1,  & epilare definitivă de ultimă generație Lasermach Diode ), servicii de remodelare corporală cu cele mai cunoscute aparate de pe piață ( Venus Legacy, LPG, ULFIT ) și ședințe de masaj corporal în camere special amenajate pentru relaxarea clienților noștri! ( masaj de relaxare femei/bărbați, masaj anticelulitic, masaj decontracturant, masaj cu bețe de bambus/ventuze, masaj cu pietre vulcanice, reflexo-terapie, împachetări parafină ).

Înainte de a înțelege puțin mai multe despre serviciile de înfrumusețare pe care ți le recomandăm anul acesta, avem o SURPRIZĂ pentru tine!

Promoția Lunii: Doar în IANUARIE și FEBRUARIE, la Donna Carina, ai 5 ȘEDINȚE + 1 GRATUITĂ sau 10 ȘEDINȚE + 2 GRATUITE la toate pachetele de:

  • Epilare Definitivă
  • Tratamente corporale ( Venus Legacy, LPG, Ulfit)
  • Tratamente faciale ( Aqua Pure, Meso-Skin Therapy, BB Glow )
  • Masaj corporal ( orice tip )

P.S: pentru a afla mai multe detalii despre ofertă sau pentru a primi un pachet personalizat, așteptăm mesajul tău pe oricare dintre paginile noastre de socializare sau te așteptăm fizic în locațiile noastre!

Acum că știi câte ceva despre serviciile pe care le poți găsi în locațiile noastre, haide să vedem de ce ar trebui să le alegi și ce beneficii aduc sănătății, psihicului și fizicului tău!

Fă-ți viața mai ușoară și pielea mai catifelată cu Epilarea Definitivă: LaserMach DIODE: pentru reducerea permanentă și garantată a firului de păr!

Dacă te- ai săturat să tot încerci să scapi de părul nedorit cu metodele tradiționale, știm ce spui! Aproximativ 75% dintre femei și-ar dori să scape definitiv de grija aceasta! Acum ai soluția și e mai aproape de tine decât crezi!

Tratamentul LaserMach utilizează pulsații intense și rapide de energie prin lumină, de 180 de ori pe minut, cu scopul de a atinge foliculii firului de păr și a distruge direct cauza creșterii dese și continue. Creat și testat de experți medicali, Epilarea Definitiva LaserMach este extrem de sigură și garantează reducerea cantitativă a firelor de păr pe termen foarte lung.

Față de alte lasere sau metode de epilare, aceasta nu este deloc dureroasă, simțindu-se doar o ușoară căldură asupra pielii. Intensitatea pulsațiilor poate fi modificată în funcție de rezistența fiecăruia și de culoarea pielii, tocmai pentru ca rezultatele să se vadă în cel mai scurt timp!

Durata unei ședințe de epilare definitivă cu acest tip de laser este extrem de scurtă și vei fi gata pentru a continua provocările tale zilnice, mai repede decât te-ai fi așteptat!

Este o variantă potrivită pentru orice tip de piele, chiar și pentru cea mai închisă la culoare sau pentru cea mai sensibilă, atât pentru femei, cât și pentru bărbați!

În ceea ce privește numărul de ședințe recomandate, depinde de zona pe care o tratezi. Recomandat ar fi să te prezinți la minim 6-8 ședinte de tratament, însă rezultatele se vor observa după primele 2 ședințe! Ședințele se recomandă a fi făcute o dată la o lună, apoi la 6-8 săptămâni, până la de doar o dată sau de 2 ori pe an!

Ceea ce puțină lume știe, este faptul că epilarea definitivă nu oprește creșterea firelor de păr în totalitate, pe durata întregii vieți! Aceasta este o variantă optimă pentru a-ți ușura viața de zi cu zi, rărind și încetinind creșterea părului, până la a nu se mai observa deloc. Cu toate acestea, este necesar să vii la ședințele de intreținere de minim 2 ori pe an pentru ca rezultatele să se păstreze în timp.

Ai aici câteva exemple de prețuri pentru Epilare Definitivă, la locația noastră din Palas Mall Iași:

1 ședință axila: 135 RON

1 ședință inghinal total: 350 RON

1 ședință brațe total: 360 RON

Renunță la grijile legate de siluetă! Încearcă tratamentul de remodelare corporală LPG sau Venus Legacy!

LPG este recunoscut pe planul tratamentelor de remodelare corporală ca fiind lider mondial datorită efectelor pe care le are pentru sănătate, frumusețe și starea de bine. Stimularea mecanică a celulelor, numită endermologie, reactivează stimularea celulară în mod natural și fără durere, ce-ti mai poți dori mai mult?

Este soluția perfectă pentru a combate toate aspectele inestetice precum ridurile, pielea lăsată, grăsimea localizată ori aspectul celulitei. Este o procedură non-invazivă, neagresivă, nedureroasă și sigură! O piele sănătoasă și respectată, cu siguranță reprezintă cheia către o siluetă de invidiat și o piele strălucitoare și tânără!

Mai mult decât atât, prețurile procedurii de remodelare corporală LPG chiar sunt pentru orice buzunar și te asigurăm de faptul că vei vedea rezultate de la primele ședințe!

Exemple prețuri per ședință în locația Donna Carina Palas Mall Iași:

 LPG Abdomen: 65 Ron

 LPG Picioare: 85 Ron

 LPG General: 150 Ron

Venus Legacy Concept este de asemenea, un tratament de remodelare corporală pe care îl poți găsi în locația noastră din Palas Mall Iași. Reprezintă o procedură non-invazivă avansată, ce rezolvă eficient nevoile estetice faciale și corporale, precum conturarea corpului sau întărirea musculaturii. Are un rol important în reducerea ridurilor, întinderea pielii și reducerea circumferinței în cm, nu și kg, ceea ce este extrem de sănătos pentru corpul nostru!

Pentru a rezerva o consultație sau a încerca o astfel de ședință cu acest tip de tratament, te așteptăm în locațiile Donna Carina pentru a discuta cu un specialist și a găsi împreună soluția optimă pentru silueta și stilul de viață sănătos pe care ți-l dorești!

Menține-te în forma ideală cu tratamentul de remodelare corporală ULFIT !

ULFIT by CLUEDERM, unic în orașul nostru, reprezintă noua variantă pentru liftingul facial și sistemul de remodelare corporală! Este o procedură cu ultrasunete de înaltă intensitate, ce tratează fermitatea pielii, conturează corpul, reduce celulita, reduce intensitatea vergeturilor și stimulează fibrele de elastină, producându-se colagen nou, ce refcae structura dintre fibre.

O ședință cu ULFIT este extrem de scurtă ca timp, în jur de 20-25 de minute pentru zonele mai mari precum abdoimenul sau partea lombară, astfel încât să poți reveni imediat la activitățile tale de zi cu zi!

Avantajul acestei proceduri este faptul că, după efectuarea unei ședințe de tratament, trebuie să revii la un interval de 3 luni de zile. DA, ai calculat bine! Doar 4 ședințe pe an pentru a avea un corp așa cum îți dorești! Rezultatul final poate fi unul optim doar atâta timp cât vei duce și un stil de viață echilibrat!

P.S: Pentru prețuri și detalii despre procedurile de remodelare corporală, te așteptam cu drag în locațiile noastre! Specialiștii noștri abia așteaptă să îți aducă zâmbetul pe buze!

Ai grijă de tenul tău cu tratamentul facial Aqua Pure 5 in 1

Aqua Pure este un tratament facial complex, ce include o serie de pași, în urma cărora tenul rămâne uniformizat, luminos, porii sunt închiși, iar pielea este tonifiată.

Un tratament 5 în 1, ce va aduce garantate la finalul ședinței, iar tenul tău îți va mulțumi! Aquapeel, electroporație, microcurenți, termostimulare prin încălzire, apoi răcire și masca de final, aceștia sunt cei cinci pași ce vor conduce la curățarea, luminozitatea și hidratarea tenului tău!

Dacă și tu vrei să vezi difernța dintre un tratament facial clasic și unul mult mai complex, te așteptam la Donna Carina Palas Mall pentru a putea face o programare!

Nu mai amâna momentul și oferă-ți răsfățul de care ai nevoie! Suntem siguri că tratamentul facial Aquapure te va cuceri!

De ce să mergi la masaj ?

Ce tip de persoană ești? Te regăsești în categoria celor care au aflat deja cât de important este să vină la masaj în mod regulat sau în categoria celor care nu au aflat beneficiile masajului și din păcate, nu merg deloc sau foarte rar?

De aceea, am redactat acest articol! Ne dorim să ajutăm cât mai multe persoane să înțeleagă beneficiile pe care le aduce o ședință de masaj, atât asupra sănătății, cât și asupra fizicului și stării de bine.

Indiferent de tipul de masaj corporal pe care îl vei alege, de la cel anticelulitic până la cel de relaxare ori cu pietre vulcanice, important este să îți creezi un obicei și să investești mai mult în relaxarea ta!

Printre numeroasele aspecte pozitive pe care le poate aduce masajul terapeutic se numără: eliminarea stresului, relaxarea, corectarea posturii, îmbunătățirea circulației, reglarea tensiunii, detensionarea mușchilor, creșterea flexibilității și îmbunătățirea respirației ori creșterea imunității.

O ședință de masaj poate scădea ritmul cardiac, nivelul de cortisol și cel de insulină, acestea fiind responsabile de apariția stresului. În situația în care te găsești într-o stare continuă de pilot automat, este recomandat să acționezi cât mai repede, pentru a nu te îmbolnăvi! În timpul masajului, corpul intră în modul de odihnă și recuperare, atât de necesar în viața de zi cu zi.

Sfatul nostru este să ai grijă de sănătatea ta psihică, mentală și fizică și să nu uiți: Relaxează-te! Resetează-și ritmul! Și repetă din nou ceea ce simți că îți face bine!

Așadar, sperăm că te-am convins ca anul acesta să încerci să te relaxezi puțin mai mult și să vii să încerci pe propria piele beneficiile unei ședințe de masaj!

Prețurile noastre sunt mai mult decât accesibile, iar colegele noastre de la acest departament sunt extrem de bine pregătite în acest domeniu și îți vor răspunde la orice întrebare înainte de a cădea de comun acord asupra tipului de masaj pe care dorești să îl încerci!

Exemple de prețuri per ședință în locația Donna Carina Palas Mall Iași:

 Masaj Anticelulitic: 90 Ron

 Masaj cu pietre vulcanice: 140 Ron

 Masaj cu bețe de bambus: 80 Ron

În final, sperăm că ți-am fost de folos cu cele discutate în acest articol și îți dorim un 2023 în care să ai multă încredere în tine, să te simți bine în pielea ta & corpul tău, să investești corect în ceea ce conteaza  și să petreci mai mult timp cu persoana ta!

Ne revedem în saloanele Donna Carina! Până atunci, ai grijă și acasă de frumusețea ta!

Echipa Donna Carina

Rețele socializare Donna Carina:

 

 

Site Donna Carina & Donna Carina Academy

http://www.donnacarina.ro/?fbclid=PAAaZSLrC4KjCFvuZuL5FbRlou693FJ4ft7gIs0KKTM2pCVa-Gvf6jfc3Cmu8

Locații & Contact

Donna Carina Palas Mall: 0748 284 343

Donna Carina Iulius Mall: 0742 836 185

Donna Carina Copou: 0722 666 166

Uomo Studio & Uomo B-shop: 0741 281 428

Academia Donna Carina: 0755 952 473

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri