Razie cu trei şoferi beţi la volan, ultimul la 3 dimineaţa

luni, 13 septembrie 2021, 01:50
1 MIN
 Razie cu trei şoferi beţi la volan, ultimul la 3 dimineaţa

Poliţiştii au identificat pe drumurile din judeţ, în mai puţin de 24 de ore, trei şoferi care se aflau beţi la volanul maşinilor. Cele trei cazuri au fost descoperite de oamenii legii atât în municipiul Iaşi, cât şi în Paşcani şi Comarna. Sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 3:30, poliţiştii de la Biroul de Ordine Publică Paşcani au depistat un bărbat în vârstă de 34 de ani care conducea o maşină fiind beat. 

Testarea cu aparatul etilotest a indicat o alcoolemie de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat. Un al doilea caz a fost identificat ziua în amiaza mare, pe o stradă din comuna Comarna. Poliţiştii de la Serviciul Rutier Iaşi au depistat un bărbat în vârstă de 52 de ani care conducea o maşină având, în urma testării alcoolscopice, 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeaşi zi, de această dată în jurul orelor 23, tot poliţiştii de la Serviciul Rutier Iaşi au depistat un şofer care conducea beat o maşină pe o stradă din municipiu. După ce a fost oprit în trafic, bărbatul de 37 de ani a fost supus unui control cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma identificării cazurilor, cei trei şoferi au fost conduşi la spital pentru prelevarea de mostre biologice de sânge, iar ulterior au fost întocmite trei dosare penale pentru conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii