Răzvan Burleanu, salarii de 2.000.000€ de la FRF și FIFA

joi, 13 iunie 2024, 11:11
1 MIN
 Răzvan Burleanu, salarii de 2.000.000€ de la FRF și FIFA

Domnia neîntreruptă de 10 ani la șefia FRF i-a adus peste 2.000.000€ în conturi lui Răzvan Burleanu. Aproape 1.000.000 de euro lui Radu Vișan, pe care l-a pus în poziția de secretar general al FRF.

Cei doi au închis FRF ochilor opiniei publice, transformând-o în propria feudă. După opt ani de secetă, Răzvan Burleanu, președintele FRF, și bunul său amic, Radu Vișan, pe care l-a pus secretar general al FRF, și-au făcut bagajele pentru un turneu final cu echipa masculină de fotbal.

Campionatul European de Fotbal începe mâine cu România în grupa alături de Belgia, Slovacia și Ucraina. Cei doi conduc fotbalul românesc de 10 ani. Burleanu a încasat de la FRF și FIFA în zece ani de când conduce Federația Română de Fotbal 10,4 milioane lei.

În timp ce, Vișan a fost mai modest: 4,4 milioane lei.  Burleanu a venit la FRF din poziția de președinte al Federației Române de Minifotbal, în timp ce Vișan recunoștea deschis că nu avea nici o legătură cu fotbalul. Amândoi fuseseră anterior angajați ai Administrației Prezidențiale conduse de Traian Băsescu.

Vezi mai multe detalii pe newsweek.ro

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii