Reacţie violentă la adresa şefului ANPC, care a cerut unui comerciant să informeze că produsele vândute nu sunt tradiţionale

luni, 20 noiembrie 2023, 13:54
2 MIN
 Reacţie violentă la adresa şefului ANPC, care a cerut unui comerciant să informeze că produsele vândute nu sunt tradiţionale

Un comerciant dintr-o piaţă volantă din faţa Academiei Militare îl ameninţă “cu nenorociri” pe preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu (FOTO JOS), care îi ceruse să informeze cumpărătorii că produsele vândute nu sunt tradiţionale.

Horia Constantinescu a postat imagini pe pagina sa de Facebook de la o piaţă volantă din faţa Academiei Militare, unde a fost în cursul zilei de duminică.

Un comerciat are o reacţie violentă la adresa preşedintelui ANPC. “E produs tradiţional, nu bio. Nu mi-e frică de tine. Hai să ne omorâm. Eu sunt un nebun al Bucureştiului. Pe sănătatea mea, că m-ai adus în halul ăsta, eu fac nenorociri. (…) Nu mi-e frică de tine. Ai băgat în sperieţi în toată lumea asta. Nu mi-e frică de tine”, afirmă bărbatul respectiv.

Vezi video aici

Horia Constantinescu îi informează pe consumatori că produsele vândute acolo nu sunt tradiţionale, ci este vorba de produse industrializate. Şeful ANPC explică, în postarea de pe Facebook, că reacţii violente au întotdeauna cei prinşi cu mâţa în sac.

“Reacţii violente au întotdeauna cei prinşi cu mâţa-n sac sau, în cazul de faţă, cu tradiţia mânărită. Ieri, în piaţa volantă din faţa Academiei Militare, a fost un mic front, pentru că tot se potriveau noţiunile. Nu am cerut altceva, în afară de a vă informa că, produsele respective, nu sunt tradiţionale. Atunci, s-a risipit vraja. Trist este, că aşa este respectată o autoritate a statului”, a scris Horia Constantinesc. Acesta precizează că, la venirea Poliţiei, s-a legitimat cu legitimaţia de serviciu.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii