Reclamele la videochat stârnesc „pasiuni” războinice între Primărie şi tinerii liberali ieşeni

duminică, 01 februarie 2015, 16:32
2 MIN
 Reclamele la videochat stârnesc „pasiuni” războinice între Primărie şi tinerii liberali ieşeni

Explozia de reclame stradale ale firmelor de videochat este „oferta” Primăriei pentru tineri, după aproape 15 ani de administație PSD, susţine tineretul liberal din Iaşi.

„Într-o conferință de presă recentă, dl. Mihai Chirica, viceprimar al Municipiului Iași, a declarat că au fost notificați toţi agenţii de publicitate exterioară să ia măsuri de îndepărtare a tuturor reclamelor care invită la videochat pentru că „e o chestiune foarte serioasă, se profită şi se manipulează sărăcia sau nivelul de trai scăzut”.
Printre ultimele locuri în țară la investițiile străine directe. 560 euro, datoria fiecărui ieșean în urma împrumuturilor contractate de Primărie şi irosite pe proiecte care nu generează creștere economică. Valoare PIB per capita cu 20% mai scăzută decât media înregistrată la nivel naţional. Printre cei mai mari angajatori – instituțiile de stat. Lipsa unei viziuni la nivelul administrației locale pentru a valorifica atuurile și oportunitățile Iașului. Nivelul taxelor si impozitelor locale – unul dintre cele mai mari din România. Deși este al doilea oraș din țară ca mărime,  Iașul exporta sub 2 % din volumul total al exporturilor românești. Lipsa unui parc industrial și tehnologic.
Toatea acestea sunt câteva date care caracterizează economia Iașului, după aproape trei mandate de primar ale dlui. Gheorghe Nichita. Explozia de reclame stradale ale firmelor de videochat nu este altceva decât „oferta” Primăriei pentru tineri, după aproape 15 ani de administație PSD și domnul Chirica ar face bine să se preocupe de aceste mari probleme ale orașului nostru, nu să fardeze realitatea prin tot felul de interdicții.“, a declarat Răzvan TIMOFCIUC, co-președintele Organizației Municipale a TNL Iaşi

Reacţia liberalilor a venit după ce săptămâna trecută viceprimarul Chirica a anunţat că va interzice afişarea stradală a reclamelor la videochat, aşa cum scrie mai jos:

Panourile „indecente“ cu reclame la firmele de videochat vor dispărea din Iaşi

Viceprimarul Mihai Chirica a catalogat reclamele drept „indecente“. „Am notificat toţi agenţii de publicitate exterioară să ia măsuri de îndepărtare a tuturor reclamelor care invită la videochat. Facem acest lucru în temei cu legea.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii