Şi-a dublat afacerea de când a devenit ales al ieşenilor. Care e secretul şefului Comisiei de Urbanism?
Consilierul USR a avut venituri de 100.000 euro la biroul sau de arhitectura în 2021, mai mult (...)
citeste totduminica, 03.07.2022
Cursul Full-Stack Developer by Codecool atrage anual profesioniști cu experiență interesați de domeniul tech și programare, care au înțeles avantajele unui job bine plătit si a unui viitor sigur și doresc să își construiască o carieră în Iași, Cluj, Timișoara sau București.
Peste 50% dintre studenții Codecool vin cu un important background de 5-10 ani în diverse alte domenii precum HoReCa, educație, servicii, administrație locală, banking, finanțe, vânzări sau marketing. Sunt avantaje ce pot aduce o contribuție semnificativă la proiectele la care vor lucra pentru viitorul angajator din domeniul IT, odată ce au absolvit cursul Codecool, Full-Stack Developer.
Pentru a răspunde nevoilor tot mai frecvente de formare venite din afara capitalei, singurul curs de programare ce oferă garanția jobului după absolvire a luat și o formă online începând din noiembrie 2021, dând acces tuturor celor interesați de o reconversie profesională, la o metodă de școlarizare de foarte bună calitate precum și la contact permanent cu mentorii Codecool. În acest fel, toți cursanții pot beneficia de aceeași calitate a trainingului ca și colegii lor din sala de curs.
Acesta este singurul curs de programare din România care amână complet orice taxă de școlarizare, care oferă primele 2 luni de probă gratuit și care după 10 luni de curs dă cursanților garanția contractuală a unui job de Junior Full Stack Developer.
Până pe 15 iunie 2022 școala oferă 35% discount pentru cei care se înscriu la cel mai intensiv curs de programare de pe piață: Full-Stack Developer după metoda Codecool. Concret, cursantul plătește 3.250 EUR în loc de 5.000 EUR, iar dacă alege varianta rate lunare, poate plăti între 80-100 EUR/ lună. În plus, de curând am început discuții cu BCR Social unde vom accesa un produs financiar care să-i ajute pe studenții noștri să se susțină pe perioada studiului și pe care încep să-l plătească abia la 12-18 luni după primirea finanțării, moment în care ei ar avea deja un loc de muncă în IT.
Primele 2 luni sunt gratuite, iar primul modul este de probă deoarece vrem să oferim aplicanților șansa să testeze metoda, curricula, intensitatea cursului și să vadă dacă se potrivesc.
După ce vor termina cursul nostru de Full-Stack Developer absolvenții se pot așteapta la un salariu de cel puțin 6.000 RON brut și după ce capătă 2 ani de experiență, pot obține venituri chiar și de 17.000 RON. Astfel, le garantăm că timpul, banii și efortul pe care l-au investit în viitorul lor vor avea rezultate pe termen lung.
#ResetYourCareer! Potrivită pentru profesioniști între 27 și 45 de ani, formarea după metoda Codecool este ideală pentru persoane care își doresc cu adevărat o reconversie profesională după ce au acumulat experiență în alte domenii. Sau care simt efectul de burnout, sau instabilitatea din domeniul lor de activitate, sau care primesc salarii mici deși au meserii esențiale pentru economie (educație, sănătate etc). Sau care vor pur și simplu să își urmeze visul de a deveni experți în tech.
“Înainte de Codecool am lucrat ca Food and Beverages Manager, în industria HoReCa. La un moment dat, un prieten m-a rugat să-l ajut să își facă un website în WordPress. Mi s-a părut o provocare interesantă și am acceptat. Acolo m-am lovit pentru prima dată de JavaScript. Ulterior, am început să caut mai multe informații pe Google, am vrut să înțeleg mai multe. Când am găsit Codecool eram deja hotărât să învăț programare și cochetam cu mai multe școli de IT din România, să fiu sincer. Am ajuns pe website-ul Codecool unde am devorat toată informația de acolo și cred că tot conceptul mi s-a părut foarte potrivit pentru mine. Bineînțeles, partea de job garantat de la final a fost cireașa de pe tort și a cântărit foarte mult în decizia pe care am luat-o” povestește Alex Oancea, absolvent Codecool.
Pentru a începe, viitorii cursanți trebuie să aibă minim o diplomă de bacalaureat, să știe limba engleză cel puțin la nivel intermediar și să aibă skill-uri logice de bază (capacitatea de a rezolva o problemă, de a găsi soluții logice la o temă dată). E musai să își dorească o schimbare în carieră, indiferent de ce îl/o motivează și, ideal, să aibă economii sau susținerea familiei pentru a putea să se concentreze timp de 10 luni pe terminarea cursului.
Ce se învață la Codecool? Cursanții învață 4 până la 6 limbaje de programare într-un an intens de scoală, alături de mentori cu experiență care investesc timp și energie pentru ca studenții să își fixeze și un set impresionant de abilități interpersonale, cum ar fi time managementul, inteligența emoțională, comunicarea asertivă, abilitățile de prezentare și inclusiv modul de lucru Agile, simulând astfel un mediu de lucru real.
Studenții vor face primii pași în programarea în Python, vor învață elementele de bază ale interacțiunii cu bazele de date și limbajul SQL, vor face cunoștință cu tehnologiile utile în dezvoltarea front-end – HTML, CSS și JavaScript. De asemenea vor învăța limbajul – C# sau Java, elementele de bază ale OOP și principiile SOLID. La final vor explora și aspecte tehnologice mai avansate, inclusiv multithreading, structuri de date și tranzacții în SQL, Spring sau ASP.NET pe partea de back-end. Însă, foarte important, fiind în contact permanent cu partenerii noștri de business, adaptăm curricula conform nevoilor lor. Tehnologiile evoluează foarte rapid și ne dorim să ținem pasul.
După ce au finalizat cursul, absolvenții intră într-o fază de job hunt la companiile partenere Codecool. Domeniul IT fiind din ce în ce mai căutat în România și oferta de locuri de muncă și specializări bogată, Codecoolerii pot opta pentru joburi precum Front-End developer, App Developer, Analist Programator sau Software Developer, însă posibilitățile sunt nenumărate.
În acest moment, în aria Europei Centrală avem peste 300 de parteneri în Ungaria, Polonia și Austria (de exemplu - Vodafone, Motorola, General Electric și alții), iar în România avem peste 50, dintre care putem enumera companii ca Asseco CEE, Edenred, Iqnox sau Sparware, astfel că oportunitățile sunt importante, aici dar și în străinătate.
Cuvinte cheie: + curs de programare, reconversie profesională, discount, job garantat,
© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.
Elon Musk a revenit pe Twitter. El a postat o fotografie în care se află alături de papa Francisc
Iga Swiatek, liderul WTA, a fost eliminată în turul trei de la Wimbledon
Simona Halep o va înfrunta pe Paula Badosa în optimi la Wimbledon
Femeie dată dispărută la începutul săptămânii, găsită cu ajutorul unui câine poliţist
Bărbat în stop cardio-respirator, după ce a fost lovit de trăsnet, la Sângeorz Băi
Armata ucraineană susţine că se duc lupte violente pentru Lisichansk, dar oraşul "nu este încercuit"
Papa Francisc regretă că nu a putut face călătoria în Africa
Un bărbat şi-a reclamat soţia la Poliţie că face scandal şi distruge lucrurile din casă
Tehnicianul croat Igor Tudor, principalul favorit să preia Olympique Marseille
Simona Halep s-a calificat în optimi la Wimbledon. A făcut totuşi 18 erori neforţate
Separatiştii pro-ruşi susţin că au încercuit oraşul Lisichansk
Andy Goram, fostul portar al clubului Glasgow Rangers, a murit la 58 de ani
O nouă taxă pe facturile la gaze. Vor plăti toţi consumatorii din Germania
Elicopterul H145M, care a lansat o rachetă Spiker ER în România, prezentat la Paris
Încă un accident pe şoseaua morţii: două persoane au ajuns la spital
Dinamo a început vara cu o înfrângere. A pierdut cu Concordia Chiajna
Doi copii, de 6 şi 8 ani, răniţi de maşina lui Mihai Leu la un raliu, la Târgu Mureş
VIDEO - Micka, voluntar german din Legiunea Internaţională, luptă în Ucraina
Paula Seling şi Radu Bucura trăiesc de 17 ani o frumoasă poveste de dragoste, însă nu au încă copii
Fotomodelul Jerry Hall divorţează de miliardarul Rupert Murdoch. A depus deja actele
Maria Sole Ferrieri Caputi, prima femeie care arbitrează în Serie A
Vera Pauw, antrenoare olandeză, a dezvăluit că a fost abuzată sexual
Selecţionata Angliei a câştigat titlul de campioană europeană la fotbal U19
Femeie omorâtă în bătaie şi îngropată de soţ. Crima a ieşit la iveală după un an
Va mai concerta Whitesnake la Bucureşti pe 16 iulie? Anunţ de ultimă oră pe reţelele de socializare
Simona Halep evoluează astăzi în turul trei la Wimbledon. O va întâlni pe Magdalena Frech
Valul de căldură se menţine în zonele joase din vestul, sudul şi, local, în estul ţării
Schimbare fără precedent în domeniul căsătoriilor! A fost emis şi un timbru comemorativ
Germania va restitui Nigeriei bronzurile din Benin. Ele au fost furate în perioada colonială
Radu Stoleriu, elev la Colegiul Naţional "Emil Racoviţă", medalie de aur la Balcaniada de matematică
Schimbare majoră în domeniul criptomonedelor! În UE companiilor vor avea nevoie de licenţă
Apple va facilita plata automată a combustibilului prin CarPlay
Polonia dă 1,83 miliarde dolari pe 32 de elicoptere AW149 de la producătorul italian Leonardo
Tineri din Iaşi prinşi că au şantajat o fată să se prostitueze în folosul lor
Lamborghini va investi în următorii doi ani cel puţin 1,8 miliarde de euro în electrificare
Ieşenii plătesc cu 17% mai puţin la pensiile private faţă de bucureşteni
Două autoturisme s-au izbit frontal: o tânără a murit, iar alte trei persoane au ajuns la spital
A murit Peter Imre. Omul de afaceri avea doar 60 de ani si suferea de cancer
Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (V)
Semnificaţii şi coincidenţe stranii legate de disputa mitropoliilor actuale şi viitoare
"Jocurile copilăriei” la Palat: ateliere creative pentru copii, în vacanţă
Cum poţi să rămâi fără permis de şofer din pricina căldurii? Iată ce a păţit un ieşean!
Ghionul vieţii lui: a început o ceartă taman când repara cerdacul casei, cu ciocanul în mână
Estimările ZdI - Mediile de admitere la colegiile de elită ieşene. Creştere cu 10-20 de sutimi
Nicolae GRECUEfectul mediatic David PopoviciBanii, decoraţiile şi capra vecinilor sunt subiectele la modă după performanţa tânărului înotător. |
Eugen MUNTEANUCurentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (V) |
pr. Constantin STURZUCrize, amăgiri şi limpeziri |
arh. Ionel OANCEAMarele plan urbanistic zonal |
Semnificaţii şi coincidenţe stranii legate de disputa mitropoliilor actuale şi viitoare |
Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.