Recuperare medicala la RECUMEDIS (P)

luni, 24 ianuarie 2022, 05:30
1 MIN
 Recuperare medicala la RECUMEDIS (P)

Secția de recuperare și balneofiziokinetoterapie "Recumedis" a fost înființată în anul 2011 și extinsă în anul imediat următor, devenind astfel  o bază de tratament modernă și performantă în cadrul căreia primează grija pentru oameni.

În cadrul secției de recuperare și balneofiziokinetoterapie oferim fiecărui pacient un grad sporit de siguranță și supraveghere medicală și recuperăm afecțiuni cu deficit funcțional ușor până la sever. Recuperarea medicală urmărește obținerea normalității sau a unui status aproape de normal al persoanei tratate și este adaptată fiecărui pacient în parte, în funcție de tipul, gravitatea bolii și afecțiunile coexistente. Scopul echipei "Recumedis" este de a restabili, pe cât posibil, prin profesionalism și căldură, capacitățile funcționale pierdute de către pacient. Pe baza necesităților fiecărui pacient, se întocmește un program personalizat de recuperare, care include procedurile adecvate stării sale de sănătate.

În cadrul secției oferim atât servicii de recuperare medicală, cât și programe de întreținere corporală.

Pentru mai multe informații, ne găsiți la sediul nostru din strada Mitropolit Varlaam, nr. 10, Iași, sau la telefon: 0332.882.864

https://recumedis.ro/spitalul-recumedis.php

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii