Recuperarea medicală, esențială pentru redarea mobilității! (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Advertorial

Recuperarea medicală, esențială pentru redarea mobilității! (P)

GALERIE
Promotie dezinfectantrecuperare-unurecuperaresala-gimnasticasala-recuperare42440923_2264645790216886_2250313673396453376_n
 • Promotie dezinfectant
 • recuperare-unu
 • recuperare
 • sala-gimnastica
 • sala-recuperare
 • 42440923_2264645790216886_2250313673396453376_n
- +

Recuperarea medicală urmărește redarea mobilității pacienților de orice vârstă. Această nevoie poate apărea după diverse accidente, în urma unor operații sau a unei perioade lungi de imobilizare la pat, ori în numeroase afecțiuni care limitează capacitățile funcționale ale bolnavului.

Recuperarea medicală operează în principal asupra aparatului locomotor care poate fi afectat din numeroase cauze: boli neurologice, boli reumatismale, afecţiuni traumatice, etc.

Programul de recuperare medicală este stabilit de către medicul specialist, în urma consultației de profil și având în vedere tipul și stadiul bolii, dar și celelalte afecțiuni de care pacientul suferă. Astfel, este conceput un pachet de exerciții și proceduri pe care bolnavul trebuie să le urmeze, sub atenta îndrumare a asistenților specialiști, pachet care, în numeroase cazuri, trebuie reluat periodic.

Centrul de balneofiziokinetoterapie și recuperare Recumedis din Iași oferă o gamă largă de proceduri medicale din următoarele categorii:

    Kinetoterapie;

    Hidroterapie (duș subacval, masaj subacvatic, masaj cu aer, hidromasaj, baie carbonică, băi de plante);

   Electroterapie (curenți diadinamici, curenți interferențiali, curent Trabert, ultrasunet, laser, megnetodiaflux, TENS, curenți de medie frecvență, faradizare, băi galvanice);

   Masaj terapeutic;

   Magnetoterapie;

   Shockwave;

   Aplicații cu parafină;

   Lymphastim.

Centrul oferă posibilitatea efectuării procedurilor medicale de recuperare în regim decontat de către Casa de Asigurări de Sănătate Iași, dacă pacientul se prezintă cu o trimitere de la medicul de familie.

Menționăm că încă de la începutul pandemiei de coronavirus, Centrul Medical „Recumedis” Iași a inclus în planul de prevenire și protecție măsuri tehnice, igienico-sanitare și organizatorice, măsuri specifice pentru prevenirea riscurilor de infectare cu virusul SARS Cov-2 atât a pacienților cât și a personalului.

Deasemenea până la sfârștul anului 2020, la efectuarea de proceduri de recuperare medicală  la centrul Recumedis, primiți un dezinfectant de mâini.

Centrul de balneofiziokinetoterapie și recuperare Recumedis este localizat în Iași, Str. Mitropolit Varlaam, nr. 10.

Mai multe detalii puteți obține la telefon 0332/882864, fax 0332/882932 sau e-mail: office@recumedis.ro.

Nu uitaţi sănătatea dumneavoastră este pe primul loc!

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Pandemos

Cătălin ONOFREI

Pandemos

Profitorii şi (de)mobilizaţii.

Filmuletul zilei

opinii

Răul învinge

Briscan ZARA

Răul învinge

Răul învinge aproape de fiecare dată pentru că noi, oamenii, îl supraestimăm. Victoria binelui poate fi cel mult de moment, dar pe termen lung se dovedeşte mereu că răul îşi revendică izbânda înzecit. Şi asta numai din cauza reacţiei noastre, a oamenilor, la spaimă.

Câţi (mai) suntem?

Ciprian IFTIMOAEI

Câţi (mai) suntem?

Un răspuns din perspectiva statisticii oficiale.

Cearta cu istoria. Cazul Octavian Goga

Mihai DORIN

Cearta cu istoria. Cazul Octavian Goga

Mai bine mai târziu decât niciodată, s-a dezvelit la Iaşi, în contextul Centenarului Marii Uniri, un bust al lui Octavian Goga. Corifeii revizionismului progresist au reacţionat nervos. Nu mai este loc pentru ctitorii Marii Uniri şi ai ideii naţionale, dacă nu corespund grilei lor de lectură. Câteva generaţii de români au crescut cu versurile, ideile şi idealurile lui O. Goga, crezând în România şi datorită geniului poetului „patimii noastre”. A venit se pare vremea să curmăm această tradiţie periculoasă şi să-l sacrificăm din nou pe Goga. Comuniştii nu au procedat altfel.

pulspulspuls

Are sau nu Iaşul om ca să-l ungă ministru plin? Madam, aveţi legătura!

Are sau nu Iaşul om ca să-l ungă ministru plin? Madam, aveţi legătura!

Auzim că s-a discutat la vârf în coaliţie, mai ales ieri, ca ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, să fie schimbat din funcţie în urma gafelor, chiar dacă discutabile, din ultima perioadă. 

Caricatura zilei

Mutare

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.