anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

miercuri, 05.10.2022

Advertorial

Recuperarea medicală, esențială pentru redarea mobilității! (P)

GALERIE
Promotie dezinfectantrecuperare-unurecuperaresala-gimnasticasala-recuperare42440923_2264645790216886_2250313673396453376_n
 • Promotie dezinfectant
 • recuperare-unu
 • recuperare
 • sala-gimnastica
 • sala-recuperare
 • 42440923_2264645790216886_2250313673396453376_n
- +

Recuperarea medicală urmărește redarea mobilității pacienților de orice vârstă. Această nevoie poate apărea după diverse accidente, în urma unor operații sau a unei perioade lungi de imobilizare la pat, ori în numeroase afecțiuni care limitează capacitățile funcționale ale bolnavului.

Recuperarea medicală operează în principal asupra aparatului locomotor care poate fi afectat din numeroase cauze: boli neurologice, boli reumatismale, afecţiuni traumatice, etc.

Programul de recuperare medicală este stabilit de către medicul specialist, în urma consultației de profil și având în vedere tipul și stadiul bolii, dar și celelalte afecțiuni de care pacientul suferă. Astfel, este conceput un pachet de exerciții și proceduri pe care bolnavul trebuie să le urmeze, sub atenta îndrumare a asistenților specialiști, pachet care, în numeroase cazuri, trebuie reluat periodic.

Centrul de balneofiziokinetoterapie și recuperare Recumedis din Iași oferă o gamă largă de proceduri medicale din următoarele categorii:

    Kinetoterapie;

    Hidroterapie (duș subacval, masaj subacvatic, masaj cu aer, hidromasaj, baie carbonică, băi de plante);

   Electroterapie (curenți diadinamici, curenți interferențiali, curent Trabert, ultrasunet, laser, megnetodiaflux, TENS, curenți de medie frecvență, faradizare, băi galvanice);

   Masaj terapeutic;

   Magnetoterapie;

   Shockwave;

   Aplicații cu parafină;

   Lymphastim.

Centrul oferă posibilitatea efectuării procedurilor medicale de recuperare în regim decontat de către Casa de Asigurări de Sănătate Iași, dacă pacientul se prezintă cu o trimitere de la medicul de familie.

Menționăm că încă de la începutul pandemiei de coronavirus, Centrul Medical „Recumedis” Iași a inclus în planul de prevenire și protecție măsuri tehnice, igienico-sanitare și organizatorice, măsuri specifice pentru prevenirea riscurilor de infectare cu virusul SARS Cov-2 atât a pacienților cât și a personalului.

Deasemenea până la sfârștul anului 2020, la efectuarea de proceduri de recuperare medicală  la centrul Recumedis, primiți un dezinfectant de mâini.

Centrul de balneofiziokinetoterapie și recuperare Recumedis este localizat în Iași, Str. Mitropolit Varlaam, nr. 10.

Mai multe detalii puteți obține la telefon 0332/882864, fax 0332/882932 sau e-mail: office@recumedis.ro.

Nu uitaţi sănătatea dumneavoastră este pe primul loc!

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

O reformă care nu se va face (II)

Cătălin ONOFREI

O reformă care nu se va face (II)

Poveste cu doi înecaţi.

opinii

Mahalaua digitală

Florin CÎNTIC

Mahalaua digitală

Deşi nu prea îmi pierd timpul cu comentariile sterile de pe social media, nu încetez să mă minunez de ticăloşia, prostia delirantă şi reaua credinţă care parazitează până la sufocare opiniile articulate, chiar dacă uneori provocatoare din bula mea, ale lui Dan Alexe, Sorin Ioniţă sau Mădălin Hodor. Când scriam acest text, în urmă cu foarte mulţi ani, credeam că se va atenua în timp cotcodăceala otrăvită a smintiţilor care intervin obraznic şi contondent pe internet. După cum vedem azi, maladia s-a agravat.

A plecat ministrul. Ce ne facem?

Ioan Alexandru TOFAN

A plecat ministrul. Ce ne facem?

Aşadar, o lege scurtă şi clară (150 de pagini sau chiar 120 este deja prea mult), generală şi fără elanuri civilizatoare, împreună cu o responsabilitate mare acordată celor care predau şi învaţă. Nu ştiu dacă este soluţia potrivită. Dar măcar ne putem gândi la ea, ca alternativă la începuturile care nu se mai termină ale reformelor din educaţie şi la legile care vor să fie săpate în piatră cu mina de la pix.

Despre copilărie (I)

Radu PĂRPĂUȚĂ

Despre copilărie (I)

Copilăria mea a coincis cu primii ani ai deschiderii „domniei” lui Ceauşescu, când se instaurase o efervescenţă în societatea românească. M-am gândit să povestesc despre perioada aceea, fiindcă este bine să nu uităm învăţămintele de atunci. 

pulspulspuls

Amantele dezvoltatorilor imobiliari din târg. Scurt ghid erotic pentru developeri

Amantele dezvoltatorilor imobiliari din târg. Scurt ghid erotic pentru developeri

Astăzi vom trece în revistă câte ceva din comportamentul hormonal de vârsta aproape septuagenară a unor dezvoltatori imobiliari din târgul nostru, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Tractorul

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.