Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

O singură aplicație pentru călătoriile tale urbane

Redescoperă frumusețea orașelor din România cu Star Taxi (P)

GALERIE
CP - O singură aplicație pentru călătoriile tale urbane (1)
  • CP - O singură aplicație pentru călătoriile tale urbane (1)
- +

România este o țară frumoasă, cu numeroase obiective turistice care merită explorate, așa că, vara aceasta, fie că eşti pasionat de cultură, istorie, arhitectură, natură sau gastronomie, redescoperi bucuria călătoriilor urbane smart cu Star Taxi.

Disponibilă gratuit în București, Cluj, Iași, Constanța, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș, Oradea, Timișoara, Călărași, Râmnicu Vâlcea, Buzău, Bârlad, Alba Iulia și Deva, aplicația îți facilitează rapid și ușor o vizită la muzeul preferat, la parcul în care voiai să ajungi de mult sau la restaurantul cu mâncare delicioasă pe care-l preferă toți prietenii tăi.

Călătoriile tale urbane într-un singur loc

Ce ar fi să ai taxiul în fața casei în maximum 60 de secunde de la momentul în care ai dat comanda și să ajungi cât ai clipi la Palatul Culturii din Iași, Biserica Neagră din Brașov, Piața Unirii din Cluj sau Podul Minciunilor din Sibiu? Nicicând nu a fost mai simplu.

Intri în aplicația Star Taxi, imediat ești localizat pe hartă, apeși butonul comadă taxi, introduci adresa sau obiectivul turistic pe care vrei să-l vizitezi, dai click pe plasează comanda și cât te pregătești să ieși pe ușă taxiul a și venit. Ce e cool e că aplicația se actualizează în timp real, oferind șoferului cea mai scurtă rută către destinația ta. Cu peste 2,5 milioane de descărcări și peste 20.000 de șoferi atestați, Star Taxi îți oferă diversitatea de ofertă de care ai nevoie pentru a găsi serviciile de transport urban de care să fii cu adevărat mulțumit.

Rute corecte și șoferi profesioniști

Plimbările prin centrul Timișoarei, admirând cu nesaț palatele în stil baroc vienez de pe cele două alei principale, sau vizitele la Cetatea Medievală din Oradea, cu o istorie de aproape 1000 de ani, devin o activitate îndrăgită de întreaga familie. Cu aplicația Star Taxi, ai acces la toate taxiurile din orașul tău și te bucuri de sprijin personalizat pentru călătorii cât mai reușite. Practic, alegi orice cursă vrei, la orice oră vrei, cu orice șofer vrei, iar dacă ți-au plăcut serviciile taximetristului îl adaugi în lista Șofer Favorit, ca pe viitor să pornești la drum cu o persoană deja familiară.

„Cu Star Taxi, călătoriile devin o plăcere. Scapi de grija parcării, plătești din aplicație, direct din telefon, și ai mereu certitudinea că feedback-ul tău este luat în considerare. Opinia clienților este foarte importantă pentru noi, de aceea investim constant în optimizarea aplicației, care încorporează opțiuni de rating șofer, review, șofer favorit și blochează șofer pentru acele situații mai puțin plăcute. Confortul și calitatea serviciilor noastre sunt esențiale în activitatea pe care o derulăm și vrem să ne asigurăm că răspundem cât mai bine nevoilor de transport urban ale utilizatorilor noștri ”, a evidențiat Vicol Moldoveanu, Project Manager Star Taxi

Indiferent de scopul călătoriei tale, cu Star Taxi totul este gândit ca tu să te bucuri de moment și să savurezi magia orașelor și locurilor unice din România. Așa că nu mai sta pe gânduri și descarcă aplicația din App Store, Google Play sau AppGallery.

###

Despre Star Taxi

Star Taxi este cea mai cunoscută aplicație de comandă taxi din România, disponibilă gratuit în App Store, Google Play și AppGallery. Lansată în 2012, aplicația Star Taxi a înregistrat, în doar două zile, o creștere spectaculoasă a numărului de descărcări, ajungând pe prima poziție în topul aplicațiilor gratuite în România pentru iPhone și iPad în Apple App Store. În 2021, aplicația are peste 2,5 milioane de clienți care optează zilnic pentru un transport urban rapid, sigur și comod în cele mai mari orașe din țară: București, Cluj, Iași, Constanța, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș, Oradea, Timișoara, Călărași, Râmnicu Vâlcea, Buzău, Bârlad, Alba Iulia și Deva. www.startaxi.com

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Alianţa PSD-PNL, mai puternică decât Putin?

Cosmin PAȘCA

Alianţa PSD-PNL, mai puternică decât Putin?

Să luăm exemplul Iaşului. Peste un an-doi, Marius Ostaficiuc va afirma că filiala AUR a fost „capturată” şi va reveni la PSD, Tudor Ciuhodaru îşi va redescoperi „umanismul” şi se va întoarce la partidul lui Dan Voiculescu (aripa televizată a PSD), iar Ciprian Paraschiv îşi va aminti că a fost cândva liberal. Şi mulţi alţii, totul multiplicat cu 41 la nivel de ţară. Controlează azi PSD-PNL România cu 55%? Să vedeţi peste doi-trei ani când o să râdă de Putin cu alea 87% ale lui.

opinii

Bunici obraznici

Briscan ZARA

Bunici obraznici

Bunicii îşi descoperă în nepoţi un scop în viaţă şi nu-i lasă pe aceştia să înveţe nimic din propriile greşeli. Având mult timp la dispoziţie, ei execută toate treburile, odraslele neavând voie să mişte un deget. Mâncarea li se serveşte la pat, în faţa televizorului, totul este aranjat în farfurie în aşa fel încât plodul să nu facă altceva decât să îşi bage singur în gură. Dacă lenea e prea mare, chiar şi acest mic inconvenient se rezolvă de către mereu atenţii şi mereu săritorii bunici: copilul e hrănit în gură. El nu trebuie să îşi aleagă hainele, să îşi spele vasele din care a mâncat, nu mai vorbesc de gătit. Copiii crescuţi de bunici nu ştiu să facă nimic! Pentru că nu au fost lăsaţi să facă. Li s-a pus totul la nas.

Noi, femeile

Cristina DANILOV

Noi, femeile

O fată nu trebuie să rupă cămașa colegului pentru a scăpa de batjocura lui. O adolescentă are dreptul de a citi pe o bancă în parc, așa cum citeam eu cândva, fără să fie agresată și apoi umilită de autorități doar pentru că este femeie. Se poate? Desigur, egalitatea între sexe e un principiu care se învață și societatea de azi ne cere tuturor să facem efortul de a ieși din stereotipurile în care ne-am format și să participăm deschiși la această lecție a umanității.

Între artă şi credinţă

Nichita DANILOV

Între artă şi credinţă

Se pare că noi nu încercăm să ne împăcăm cu gândul că trăim într-o lume imperfectă şi dorim, cu tot dinadinsul să transformă imperfecţiune în perfecţiune, gândind şi, mai ales, acţionând, cât mai corect politic. Aliniindu-ne, cu alte cuvinte, la noile standarde ale politicilor culturale, care dau naştere la noi aberaţii ideologice, la fel de nocive ca şi cele din perioada comunismului, la ameninţări şi la vărsări de sânge.

pulspulspuls

Câteva observaţii din dronă asupra întâmplărilor nefericite de la Vniversitate

Câteva observaţii din dronă asupra întâmplărilor nefericite de la Vniversitate

Acuma, dacă tot s-a terminat cu agitaţia de la Vniversitatea din Copou, haideţi să facem două-trei observaţiuni mai detaşate, fără presiunea votului, presiune care a tot apăsat şi în afara instituţiei în aceste ultimel zile. 

Caricatura zilei

Putin a mai câștigat un mandat de președinte al Federației Ruse

Vladimir Putin a câstigat alegerile prezidentiale din Rusia cu 87,97 la suta.  

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri