anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

miercuri, 29.06.2022

Comunicat de presa

Refugiații din Ucraina vor primi tratamente dentare de urgență gratuite la clinicile Life Dental Spa (P)

GALERIE
Poza-Profil-450x300
 • Poza-Profil-450x300
- +

Problemele noastre medicale nu țin cont de locul sau de contextul în care ne aflăm, și nici de resursele financiare de care dispunem, cu atât mai puțin durerile dentare, care necesită o intervenție rapidă. Sunt premisele de la care echipa Life Dental Spa, centrul medical care aduce stomatologia mai aproape de pacient, a pornit o nouă acțiune umanitară!

Din solidaritate cu suferința prin care trece acum un întreg popor, cei 100 de medici specialiști ai clinicii își pun întreaga pricepere, gratuit și voluntar, pentru a rezolva cele mai urgente probleme stomatologice cu care s-ar putea confrunta refugiații ucraineni, aflați temporar în țara noastră.

Tratamentul gratuit poate fi obținut din 28 februarie 2022 în toate clincile marca Life Dental Spa din România. Echipele medicale sunt pregătite să ofere ajutor de urgență. Este vorba despre puncte din Iași, Cluj, Oradea, Brașov, Sibiu, Arad și București, acolo unde peste 100.000 de pacienți și-au rezolvat, de-a lungul vremii, problemele dentare. Tot ceea ce trebuie să facă cei interesați este să intre pe site-ul oficial al clinicii Life Dental Spa, unde găsesc un formular de contact, dar și numerele de telefon necesare la care pot primi toate informațiile de care au nevoie.

De altfel, lanțul de clinici stomatologice Life Dental Spa face apel și la celelalte centre de profil să se alăture acestui demers, pentru un efort colectiv consistent.

LIFE DENTAL SPA, ALĂTURI DE OAMENI

Nu este pentru prima dată când Life Dental Spa se implică în acțiuni de acest gen. De la înființare, specialiștii de aici au lansat și au susținut proiecte umanitare, de educație și de sprijin comunitar, până la voluntariat medical în Nepal. În 2021, Life Dental Spa a contribuit la „stomatologia de mâine”, prin instalarea de aparatură performantă în cabinetele stomatologice din județele Ilfov, Vrancea, Iași și Brașov, în cadrul proiectului Stomatologia SOS.

Dr. Cristina Obreja, Fondator și Director Medical Coordonator LIFE DENTAL SPA: „Lanțul nostru de clinici stomatologice s-a implicat și în dotarea cu instrumentar a mai multor cabinete stomatologice din Uganda. Life Dental Spa a încheiat un parteneriat și cu Direcția Generală de Asistență Socială și Persoane cu Dizabilități, AEDOPS ROMÂNIA, prin care persoanele defavorizate au beneficiat gratuit de tratarea problemelor dentare.”

STOMATOLOGIA VIITORULUI, ÎN PREZENT!

Life Dental Spa este un concept unic, de succes, creat pentru a duce stomatologia la standarde internaționale și un loc în care pacienții vin mereu cu plăcere. Astăzi, lanțul de clinici este un brand respectat și dinamic în România, care oferă servicii stomatologice minim-invazive, ultra-tehnologizate, fără durere și cu materiale biocompatibile.

Dr. Cristina Obreja, Fondator și Director Medical Coordonator LIFE DENTAL SPA: „Life Dental Spa a transformat total abordarea convențională a stomatologiei într-una holistică și înalt integrată biologic, în primul rând, prin utilizarea în toate procedurile stomatologice a super tehnologiei viitorului: laserul dentar.”

Peste un milion de afecțiuni gingivale au fost tratate în cadrul Life Dental Spa, unul dintre cele mai puternice branduri stomatologice din țară!

Refugiații din Ucraina, care vor beneficia în această perioadă absolut gratuit de tratamentele dentare de urgență marca Life Dental Spa, dar și toți cei care au nevoie de intervenții premium au la dispoziție următoarele date de contact:

Telefon: 0318 282 274

Email: office@lifedentalspa.ro

WhatsApp: +40.770.647.110

Site:https://www.lifedentalspa.ro

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

G7 reîncărcat

Lucian DÎRDALA

G7 reîncărcat

În sine, ideea ca G7 să devină un centru de coordonare spune multe despre aşteptările liderilor occidentali în privinţa următorilor ani: competiţie strategică acerbă, punctată de riscuri militare. Ar fi un mediu în care această structură de cooperare între „Cei Şapte” şi-ar putea dovedi utilitate, după spulberarea optimismului legat de globalizare şi noua concordie între democraţii şi dictaturi.

opinii

„Războiul sfânt” al rasei

Florin CÎNTIC

„Războiul sfânt” al rasei

Astăzi, 29 iunie, la ora 14.30, la Ateneul Naţional din Tătăraşi, Marius Turda, istoric şi universitar de clasă internaţională, profesor la Universitatea Oxford Brooks, lansează ediţia românească a unei cărţi esenţiale pentru înţelegerea ideilor şi politicilor consacrate rasei şi eugenismului în Ungaria secolulului XX. Evenimentul cuprinde şi vernisajul unei expoziţii itinerante, care va rămâne o lună pe simezele Ateneului, şi care merită şi ea a fi urmărită.

The Show must go on!

Radu PĂRPĂUȚĂ

The Show must go on!

Fraţilor şi surorilor, merită să vorbim puţin despre pandemia consensuală şi dementocratică planetară. Ce-i drept, acum se stinge uşor, dar nimic nu ne face să credem că nu mai poate reapărea: din nou sau sub alte forme, mai atroce, iar „măsurili” tot mai erect comunistoide, de ar rânji cu gura până la urechi Ceaşcă de ar mai trăi: „V-am zis eu că măsurili trebui luate”.

Bill Evans - un romantic al avangardei

Alex VASILIU

Bill Evans - un romantic al avangardei

La sfârşitul lunii februarie 1957 era publicat în America de Nord albumul discografic New Jazz Conceptions - momentul impunerii lui Bill Evans printre cei mai inovatori, mai influenţi muzicieni din istoria acestui tip de artă. Raportul inovaţie - influenţă a fost rar stabilit în jazz-ul modern, însă Bill Evans poate fi considerat un caz fericit, mai ales că a rămas în istorie cu preafrumoasa, cuprinzătoarea formulă un romantic al avangardei.

pulspulspuls

Cum a stat şăful cel mare pân’ la ziuă-n club, dând peste cap programul?

Cum a stat şăful cel mare pân’ la ziuă-n club, dând peste cap programul?

Pentru că ieri am auzit că a ieşit oleacă de tevatură prin politichia de Bahlui legat de ceea ce remarcam noi într-un pulsuleţ, am zis că musai să venim cu oarece precizări suplimentare pe astăzi, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Ro-Alert te sperie de-acu și în străinătate

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.