Regina Ana a vorbit cu multă căldură despre cele cinci fiice ale sale
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Regina Ana a vorbit cu multă căldură despre cele cinci fiice ale sale

GALERIE
regina-ana-a-romaniei
  • regina-ana-a-romaniei
- +

Regina Ana a murit luni, 1 august, la vârsta de 92 de ani, vegheată de Regele Mihai I al României și fiicele sale.

În primul interviu acordat de Majestatea Sa unei televiziuni din România, în 2008, regina vorbea cu multă căldură despre Principesele Margareta, Elena, Sofia, Irina și Maria, pe care le educase în același spirit în care fusese crescută la rândul ei, într-o perioadă foarte dificilă.

”Este un dar de la Dumnezeu! Fiecare copil este un dar. Cum să nu primești un dar de la Dumnezeu”, a răspuns cu însuflețire Regina Ana în 2008, când realizatoarea emisiunii ”Profesioniștii”, Eugenia Vodă, a întrebat-o cum de s-a încumetat să crească cinci copii în vremuri atât de dificile precum cele care au urmat izgonirii regelui din țară.

”Fiicele mele muncesc toate. Trebuie să muncească pentru a-și câștiga existența. Margareta are o fundație pentru copiii săraci, dar și pentru bătrâni. Fundația funcționează foarte bine. Călătorește enorm, ca să adune fonduri. Elena lucrează în Anglia, cu al doilea soț. Primul a murit. Soțul ei e avocat, iar ea lucrează la o firmă, e contabilă. Irina a fost măritată cu un suedez, dar a divorțat. Acum se ocupă de cai, în America, în Oregon. Sofia locuiește în Franța, în Bretania, unde îi place foarte mult. Are o fetiță, Elisabeta, scrie cărți pentru copii și pictează foarte bine. Ea ne-a făcut toate felicitările de Crăciun. Maria, a cincea fiică, trăiește în America, în New Mexico, și lucrează la cabinetul unor medici, se ocupă de programări ”, a spus, cu nedisimulată mândrie, regina, în 2008, insistând asupra acestui detaliu care i-a marcat întreaga existență. Și-a educat fetele să muncească, așa cum ea însăși a fost învățată să facă.

Aflați amănunte despre fiicele reginei de pe click.ro

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

PNL Iaşi, mână moartă în jocurile de putere din partid

Cosmin PAȘCA

PNL Iaşi, mână moartă în jocurile de putere din partid

Fără un transfer rapid şi real de putere la nivel local, PNL Iaşi nu va avea niciun cuvânt de spus în transferul de putere de la Bucureşti. Va rămâne o organizaţie orfană, o gaşcă tolerată în partid, cu lideri lăsaţi să-şi facă şmenurile prin judeţ, atâta vreme cât nu emit pretenţii la funcţii şi bani de la centru.

Filmuletul zilei

opinii

Tutoriat

Codrin Liviu CUȚITARU

Tutoriat

Drăguşilă a fost întrerupt de un tinerel apărut subit lângă noi: „Nenea îndrumătoru’, nenea îndrumătoru’, ce bine că te întâlnesc! Plănuiam să te textuiesc, dar mai bine-i face-to-face. Sunt Ţiţi Bâtă de la anul I. Nu vrei să mergi matale la Becanat să-mi iei adeverinţă de student? Îmi trebuie iute pentru abonamentul la transporturi.”

Despre oraşele creative ale României (IV)

George ŢURCĂNAŞU

Despre oraşele creative ale României (IV)

Domeniile considerate creative au înregistrat o creştere importantă a numărului de angajaţi, de la 335,9 mii, în 2011, primul an de creştere economică semnificativă după criza de la finalul primului deceniu al secolului actual, la 506,2 mii angajaţi, în 2019, ultimul an pentru care avem date. Din perspectiva procentuală, creşterea e de aproape 50,7%.

Intermedierea financiară şi băncile străine

Alin ANDRIEȘ

Intermedierea financiară şi băncile străine

În România se înregistrează cel mai scăzut nivel al intermedierii financiare din Uniunea Europeană, nivelul creditelor acordate mediului privat fiind de doar 24,7% din Produsul Intern Brut, comparativ cu un nivel mediu în ţările UE de 85,8%. Acest nivel scăzut al intermedierii financiare are ca efect un acces dificil şi redus la finanţare a populaţiei şi a firmelor private, precum şi costuri mai mari de finanţare. 

pulspulspuls

Ce să te faci cu aceşti bambilici politici împiedicaţi, nene Relu?

Ce să te faci cu aceşti bambilici politici împiedicaţi, nene Relu?

Am zis că, pe azi, să sărim faza cu jongleriile de bambilici ale băieţilor ăştia noi de la liberalii ieşeni unşi pe funcţii, căci, ne sugerează amicul Archibald Tănase, îi enervăm deja prea tare pe cei ce i-au votat şi văd acuma cât de tare s-au păcălit. 

Caricatura zilei

La un pahar cu extraterestru

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.