anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

duminica, 26.06.2022

Reguli noi pentru cei ce intră în contract cu CJAS pentru servicii medicale

GALERIE
casa-asigurari-sanatate-Iasi
 • casa-asigurari-sanatate-Iasi
- +

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Iaşi (CJAS) a modificat procedura de evaluare a furnizorilor de servicii medicale, dispozitive medicale, medicamente şi sanitare. Procedura de evaluare a furnizorilor de servicii medicale se derulează în baza Ordinului MS/CNAS nr. 106/32/2015. Astfel, documentaţia de evaluare se va depune la sediul instituţiei, la consilierul de contractare numit pe fiecare domeniu de asistenţă medicală. 

Pentru asistenţa medicală primară pot fi obţinute informaţii la numărul de telefon 0232/218.630 - interior 219, pentru asistenţă medicală ambulatorie de specialitate, clinic şi paraclinic, recuperare şi reabilitare medicală se pot obţine informaţii la numărul de telefon 0232/218.630 -  interior 220, pentru asistenţă medicală în ambulatoriul de medicină dentară, radiologie dentară se pot obţine detalii la numărul de telefon  0232/218.630 - interior 225, pentru asistenţă medicală spitalicească în unităţi sanitare cu paturi se pot obţine informaţii la numărul de telefon 0232/218.630 - interior 166, pentru furnizori de medicamente cu şi fără contribuţie personală în ambulatoriu se pot afla detalii la numărul de telefon  0232/218.630 interior 106, iar pentru furnizori de îngrijiri la domiciliu, furnizori de dispozitive medicale şi centre de permanenţă se pot obţine informaţii la numărul de telefon 0232/218.630 - interior 173.

„Depunerea documentaţiei de evaluare de către furnizori se va face cu minim 30 zile înainte de expirarea valabilităţii deciziei de evaluare, în cadrul programului de lucru al CAS Iaşi. Consilierul de contractare verifică şi înregistrează documentaţia de evaluare, urmând să o transmită secretarului comisiei de evaluare DSP-CAS. Comisia de evaluare DSP-CAS se întruneşte de două ori pe săptămână, în zilele de marţi şi joi, în vederea analizei documentaţiei şi finalizării procesului de evaluare, conform metodologiei-cadru prevăzută în Anexa 4 la Ordinului MS-CNAS nr. 106/32/2015“, se arată într-un comunicat al CJAS. Potrivit instituţiei, furnizorii de servicii medicale au obligaţia actualizării documentelor care au stat la baza evaluării, respectiv contractării, pe tot parcursul derulării contractului. În situaţia nerespectării procedurilor legale, contractele încheiate cu furnizorii se suspendă.

 

  

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ce urmează după David?

Nicolae GRECU

Ce urmează după David?

Va rămâne copilul minune din înotul românesc un star nemuritor, rece şi singur sau va fi pionul unei emulaţii atât de necesare în sportul autohton?

opinii

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (IV)

Eugen MUNTEANU

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (IV)

Ideile învăţaţilor ardeleni privitoare la originea romană a poporului român şi la caracterul latin al limbii române au fost receptate şi împărtăşite şi de păturile cultivate ale societăţii din Moldova şi Valahia, contribuind la accelerarea procesului de modernizare, în sensul occidentalizării.

Cât de eficiente sunt pieţele?

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Cât de eficiente sunt pieţele?

Titlul este extrem de îndrăzneţ deoarece dialectica privind eficienţa sau ineficienţa pieţelor se găseşte permanent într-un impas. Sistemele complexe nu pot fi înţelese dintr-o perspectivă simplistă. Interogaţia poate fi încadrată în ceea ce Andrei Pleşu numea întrebări „mari” sau „ruseşti”, ceea ce poate conduce spre un drum fără oprire. 

Franţa, în echilibru fragil

Alexandru CĂLINESCU

Franţa, în echilibru fragil

Dezavuarea lui Macron şi a politicii sale este fără echivoc. Partidul preşedintelui LREM (La République En Marche) a fost din capul locului o construcţie artificială, o ficţiune. LREM a canibalizat cele două mari partide tradiţionale de la dreapta şi de la stânga (...). Reformele pe care le promitea Macron au rămas, aproape toate, literă moartă. Preşedintele a preferat să apeleze la ceea ce se numeşte „democraţie directă”, organizând dezbateri naţionale (ineficiente) şi înfiinţând organisme artificiale („Convenţia cetăţenească pentru climat” - „cetăţenesc” este un cuvânt magic, sugerând racordarea la tradiţia republicană).

pulspulspuls

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Foială mare de câteva zile la poştalionul ieşean, stimaţi telespectatori. Motivul: nu vreo chestiune profesională sau vreun eveniment legat de instituţiune, ci cu totul altceva: faptul că şeful de la Iaşi, un locotenent de-al menajerului de oraş Grămadă, va candida la alegerile pemepiste din filiala judeţeană, alegeri care au loc chiar astăzi. 

Caricatura zilei

Tik Tok Yoga

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.