anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Advertorial

Renumitele șeminee PEFOC aduc acum și celor din Iași, căldura și confortul absolut! (P)

GALERIE
art2_pefoc_1
 • art2_pefoc_1
- +

Construcția unui semineu, a unei sobe sau centrale pe lemne, pe lângă un dispozitiv de încălzire performant, presupune și expertiza unei echipe de meseriași profesioniști, hornari autorizați sau profesioniști cu experiență dovedită în domeniu, care să îți furnizeze servicii de calitate, sigure și mai ales, durabile. Indiferent de tipul sau componentele care intră în structura soluției alternative de încălzire trebuie să vă asigurați că acestea sunt performante, sigure și de calitate verificată. 

Un aspect important si chiar vital pentru siguranța căminului tău, o reprezintă calitatea coșului de fum. Este obligatoriu să te asiguri că evacuarea gazelor generate în urma arderii combustibilului se va face corect, siguranță pe care o vei putea obține doar dacă serviciile la care apelați (instalare, curățare, întreținere) vor fi executate tot de către profesioniști. Și pentru că este una dintre cele mai importante piese ale sistemului termic, coșul de fum trebuie să fie foarte bine construit și racordat în siguranță la sursa de căldură. 

Construcția șemineelor și instalarea coșurilor de fum trebuie făcută cu responsabilitate și în deplină siguranță pentru integritatea locuinței și sănătatea familiei tale. În caz contrar, te vei pune în situația inutilă de a risca pierderea bunurilor tale, și în cele mai negre scenarii, chiar viața persoanelor dragi. Începând de la arhaica vatra foc, universul soluțiilor alternative a evoluat constant de-a lungul vremii, căpătând proporții fascinante care promit o sumedenie de beneficii, atât funcționale, cât și estetice, mai ales când ne referim la modelele de șeminee electrice sau cele decorative pe bază de combustibil bio. Tocmai de aceea, specialiștii sibieni de la PEFOC, companie cu renume și peste 20 ani de experiență în comercializarea și montajul profesional al soluțiilor de încălzire neconvențională, ne  recomandă să nu facem compromisuri atunci când vine vorba de calitatea sursei termice, a coșurilor de fum și a serviciilor de montaj 

Atenție la cine apelați – nu toți meseriașii sunt de încredere sau profesioniști. În acest articol îți prezentăm o echipă de meșteri calificați și cu experiență. Echipa PEFOC și partenerii lor de încredere din întreaga țară, vă vor oferi servicii prompte și de calitate superioară. Așadar, indiferent de județul în care vă aflați, vă veți putea bucura de produse și servicii cu adevărat profesionale. 

Pentru cei mai pretențioși, echipa de meseriași se ocupă și de construcția și instalarea șemineelor pe gaz, care se bucură în ultima perioadă, de o popularitate în continuă creștere printre clienți. Cu reglaj prin telecomandă, aceste modele nu necesită curățare, însă implică o responsabilitate mare în etapele de montaj, astfel, vei avea nevoie de ajutor profesionist pentru montajul și punerea în funcțiune, fără nici un fel de risc. Reușita lucrărilor de construcție este garantată de finisajele realizate cu materiale premium: plăci din silicat de calciu, plăci de vermiculită, adezivi și mortare refractare termorezistente și ignifuge - dedicate special sistemului termic și procesului de izolare și finalizare a construcțiilor, în condiții optime de siguranță și funcționalitate. Alegerea, instalarea și punerea în funcțiune a unui șemineu, necesită așadar, întregul suport și expertiza unor profesioniști desăvârșiți, precum sunt și cei care formează echipa PEFOC. Aceștia beneficiază de toate calificările și experiența necesare domeniului termic, fiind instruiți periodic la traininguri și cursuri de specialitate susținute, atât în țară, cât și în țări cu o tradiție recunoscută precum, Germania, Cehia sau Polonia.

Sub sloganul “Noi facem tot, tu pui pe foc!” firma sibiană este printre singurele companii de specialitate din România, capabile să furnizeze din stocul propriu, produse și materiale specifice universului termic. Începând de la șemineul tradițional și până la cel mai simplu gratar din fier, calitatea produselor este superioară majorității ofertei disponibile pe piața de specialitate din România. În plus, echipele de montaj profesional PEFOC sunt disponibile oriunde în țară, deplasându-se acolo unde este nevoie sau punând în contact clientul, cu alte echipe de parteneri sau colaboratori locali de încredere.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Pohtiţi la fotbal!

Nicolae GRECU

Pohtiţi la fotbal!

N-a fost nevoie de îndemnuri bombastice precum cele din titluri; românii reîncep să vină la fotbal pentru că au pentru cine.

opinii

Mitocanul de la volan (I)

Eugen MUNTEANU

Mitocanul de la volan (I)

Suntem asaltați zilnic cu știri și imagini despre accidente de circulație atroce. Statisticile spun că România este țara europeană cu cei mai mulți morți în accidente de circulație. Dincolo de precaritatea șoselelor, cred că o cauză a acestei situații îngrijorătoare este și existența în libertate a fiarei sălbatice pe care am ales să o numesc mitocanul de la volan.

Dobânda, de la păcat (medieval), la virtute (modernă)

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Dobânda, de la păcat (medieval), la virtute (modernă)

Știința economică modernă s-a desprins din ceea ce era cunoscut în mediul academic timpuriu drept filosofie morală. Acțiunile și comportamentele din sfera economică (de exemplu, comerțul, formarea prețurilor, rolul dobânzii în tranzacțiile comerciale, etc.) erau reglementate de Biserică vreme de secole întregi. 

O limbă din prefabricate

Alexandru CĂLINESCU

O limbă din prefabricate

Un fenomen frapant care se petrece astăzi este ceea ce aş numi proliferarea prefabricatelor. Nu e ceva nou, dar devine tot mai accentuat şi, pentru cine ţine la expresivitatea limbii, tot mai supărător. Spun „prefabricate” pentru că e vorba de cuvinte şi formule luate de-a gata şi puse uneori în cele mai neaşteptate contexte. Au făcut de pe acum o glorioasă carieră la televiziune, politicienii şi jurnaliştii le rostesc cu o voluptate solemnă, convinşi că impresionează publicul printr-un limbaj elevat.

pulspulspuls

O cabală preoţească ţesută pe îndelete de multă vreme

O cabală preoţească ţesută pe îndelete de multă vreme

Ehehei, iubiţi dreptcredincioşi, iată că încurcate mai sunt căile Domnului de când treburile lumeşti şi dorinţele de parvenire şi câştig şi-au băgat coada tot mai adânc în sânul şi buzunarele largi de popă ale unor înalţi prelaţi din mitropolia noastră de la Iaşi, atât de greu încercată în ultima vreme. Iacătă aşadar, dragilor, ce au mai putut zămisli minţile întunecate de aceste lucrături diavoleşti: citiţi şi vă cruciţi, nu alta! 

Caricatura zilei

Ambulanța

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.