anunturi
grandchef
Mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

miercuri, 30.11.2022

Reparații de peste 400 de mii de lei la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie, aprobate de Consiliul Județean Iași (P)

GALERIE
costel-alexe (2)
 • costel-alexe (2)
- +

Consilierii județeni ai Partidului Național Liberal au votat în ședința ordinară a Consiliului Județean din această lună aprobarea creditelor bugetare și a creditului de angajament în vederea realizării lucrărilor de reparații la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie. Peste 400 de mii de lei vor fi investiți în vederea înlocuirii pardoselii existente, puternic degradată, a corpurilor de iluminat, dar și a lavoarelor. Parte din tâmplăria existentă va fi înlocuită, iar pereții și tavanele mai multor saloane vor fi reparate, zugrăvite și vopsite. Astfel, peste 210 mp din cadrul clădirilor Secției a II-a Pașcanu și Secției a IV-a Dr. Clunet din Șoseaua Bucium vor fi reamenjați.

Administrația liberală de la Consiliul Județean Iași este într-o permanentă colaborare cu managerii spitalelor în vederea creării celor mai bune condiții atât pentru pacienți, cât și pentru întregul aparat de specialitate din sistemul medical ieșean. Fiecare investiție și fiecare proiect de reamenajare și modernizare este esențial atât timp cât ne gândim la siguranța medicilor și pacienților.

Costel Alexe, Președintele Consiliului Județean Iași:De mai puțin de doi ani de când am preluat conducerea Consiliului Județean, alături de întreaga echipă a PNL Iași, depunem toate eforturile pentru ca spitalele ieșene să beneficieze de fiecare oportunitate de modernizare. Recunoaștem că nu doar Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie are nevoie de reparații urgente, însă pas cu pas vom reuși să oferim ieșenilor condiții esențiale și de bun simț atunci când intră într-un spital din județul nostru.”

Pentru PNL Iași, investițiile în sănătate sunt prioritare, luându-ne angajamentul că vom reabilita spitalele publice din subordinea Consiliului Județean Iași la nivelul normelor de funcționare și dotare din Uniunea Europeană. Pe lângă acestea, conducerea Consiliului Județean Iași, alături de aparatul administrativ, colaborează constant cu celelalte instituții abilitate pentru a avea la Iași Institutul Regional de Medicină Cardiovasculară, acesta fiind un proiect asumat de administrația liberală de la nivelul județului Iași. Astfel, ne dorim ca Iașul să devină un adevărat centru medical regional est-european care să asigure servicii medicale de înaltă calitate pentru toți pacienții.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Upgrade pe flancul estic al NATO

Lucian DÎRDALA

Upgrade pe flancul estic al NATO

Agenda miniştrilor de externe nu se putea limita la situaţia din estul Europei, dată fiind anvergura geopolitică globală a Alianţei. Vom vedea, probabil, un efort de consolidare a unei poziţii unitare faţă de China, principalul competitor strategic al Occidentului.

opinii

Mândru că sunt

Florin CÎNTIC

Mândru că sunt

De Ziua Naţională, pe lângă pocnetele sticlelor de şampanie şi exploziile artificiilor, mai stăruie un zgomot de fond: concertul înfundat al pumnilor bătuţi în piept de compatrioţii care, asemenea popcornului în tigaia încinsă, se înfoaie bombastic, „mândri că sunt români”.

Să nu-i jignim pe ruşi

Radu PĂRPĂUȚĂ

Să nu-i jignim pe ruşi

Aşa spunea preşedintele Macron cu ceva timp în urmă: Vai, vai, să nu-i jignim pe ruşi!

Muzicieni români în lume

Alex VASILIU

Muzicieni români în lume

Este titlul potrivit unei rubrici săptămânale de ziar, al unei emisiuni radiofonice cu acelaşi ritm de difuzare pentru că, fără intenţia părtinirii Eutherpei faţă de alte muze artistice, în limbajul sonor cult se exprimă pe înţelesul auditorilor de pretutindeni cei mai mulţi autori şi interpreţi români. Aleg numai câteva exemple:

pulspulspuls

Pro şi contra părintelui Calistrat, căruia pe drept i se mai spune şi „Ciocanul Sfântului Vasile”

Pro şi contra părintelui Calistrat, căruia pe drept i se mai spune şi „Ciocanul Sfântului Vasile”

Multă lume îl sună pe amicul nostru Archibald Tănasă ca să pună o vorbă bună în dreptul părintelui Calistrat, căruia după moliftelnic i s-ar mai putea spune şi „Ciocanul Sfântului Vasile”, în engleză „Master of monk’x boxing”, sau „Ninja de la Vlădiceni”, după ce a pocnit şi a trântit la pământ una sau două enoriaşe la intrarea în mănăstirea unde slujea. 

Caricatura zilei

Iohannis, cu așteptările înșelate

Editia PDF

Bancul zilei

Tata, tata! Avem lupi în bloc? Nu, puiule, vecinii îsi citesc facturile la curent si gaze!

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.