Reprezentanți ai Spitalului de Neurochirurgie din Iași, în căutare de investitori în domeniul medical la Washington

marți, 25 iunie 2024, 03:00
1 MIN
 Reprezentanți ai Spitalului de Neurochirurgie din Iași, în căutare de investitori în domeniul medical la Washington

Reprezentanții Spitalului Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași au participat la Ambasada României la Washington, unde s-au întâlnit cu Excelența Sa Kathleen Kavalec, Ambasador al Statelor Unite ale Americii în România, și cu Excelența Sa Andrei Muraru, Ambasadorul României în Statele Unite ale Americii.

Discuțiile s-au axat pe identificarea de noi căi de colaborare care să aducă beneficii semnificative atât pentru pacienți, cât și pentru comunitatea medicală.

„Un eveniment de mare importanță pentru cooperarea economică dintre cele două națiuni. Am discutat despre potențialul de investiții al României în sectorul medical și despre oportunitățile de dezvoltare și inovație în domeniul neurochirurgiei în ceea ce privește robotica medicală, Radiochirurgia Stereotactică de tip CybeKnife si Protonterapia. Mulțumim AmCham România! Suntem profund recunoscători pentru oportunitatea de a reprezenta Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” în Statele Unite ale Americii”, au transmis reprezentanții Spitalului Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu”.

Întâlnirea a avut loc în cadrul Forumului Economic SUA – România organizat de AmCham România. Eveniment care subliniază parteneriatul solid dintre cele două țări și potențialul de a stimula cooperarea economică și investițională.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii