Reprezentanții Facultății de Istorie: „Dragostea lor i-a făcut să treacă până și ultimul prag”
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Reprezentanții Facultății de Istorie: „Dragostea lor i-a făcut să treacă până și ultimul prag”

GALERIE
bogdan_maleon
  • bogdan_maleon
- +

Reprezentanții Facultății de Istorie au postat un mesaj profund, impresionant, după tragedia din familia profesorului Maleon.

„Cred, Doamne! Ajută necredinţei mele!“

Facultatea de Istorie privește înmărmurită la tragedia întâmplată în aceste zile cu familia Bogdan-Petru și Anda-Elena Maleon! Nici un cuvânt nu poate zugrăvi tristețea care ne-a cernit sufletele: „Dumnezeu de sus/În inimi ne-a pus/Numai lacrimi grele”!

Noi, toți cei care l-am cunoscut pe Bogdan-Petru Maleon, profesori, colegi, studenți, personal administrativ și prieteni, dăm mărturie despre viața frumoasă, înaltele calități sufletești și valoroasele realizări profesionale ale colegului nostru. Bogdan a trăit drept și frumos, i-a iubit și respectat pe cei din jur, a muncit mult și cu spor, însă, mai presus de tot și de toate, și-a iubit soția, iar dragostea lor i-a făcut să treacă până și ultimul prag, ajungându-se la această incredibilă și zguduitoare poveste de jale.

Dumnezeu să-i ierte și să-i odihnească!

Decan, Prof. univ dr. P. Zahariuc

Facultatea de Istorie anunță că ceremonia funerară va avea loc la cimitirul Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Iași, joi, 28 decembrie 2017, orele 12.

history.uaic.ro

VEDEȚI ȘI:

Anda și Bogdan Maleon vor fi înmormântaţi joi. Sicriele, depuse la cimitirul Petru şi Pavel

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Hai cu pensiile speciale: Poliţiştii tocmai au mai rupt un gât!

Dan CONSTANTIN

Hai cu pensiile speciale: Poliţiştii tocmai au mai rupt un gât!

După cum se poate observa din cele trei cazuri, atât intervenţia, cât şi neintervenţia Poliţiei provoacă pierderi de vieţi omeneşti.

Filmuletul zilei

opinii

Şerban Axinte şi anxietăţile sale

Nichita DANILOV

Şerban Axinte şi anxietăţile sale

Consider că nu e simplu să scrii un reportaj contemplându-ţi de pe marginea prăpastiei propriul tău abis existenţial în care simţi că luneci fără să găseşti un punct de echilibru.

Noii infractori

Dana ȚABREA

Noii infractori

În cadrul Maratonului dramaturgiei israeliene pe scene româneşti, derulat între 14 şi 16 aprilie, cele cinci teatre partenere (Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti, Teatrul Evreiesc de Stat, Teatrul „Toma Caragiu” Ploieşti, Teatrul „L.S. Bulandra” Bucureşti şi Teatrul de Stat din Constanţa), propun publicului, cu ocazia Zilei Naţionale a Israelului, montări ale pieselor unor autori israelieni de prestigiu, precum Edna Mazia, Hillel Mittelpunkt, Zadok Zemach, Savyon Liebrecht sau Hanoh Levin.

„Absolutismul” libertăţii de expresie

Michael ASTNER

„Absolutismul” libertăţii de expresie

Ultima întrebare a interviului (din Die Welt) luat de Mara Delius politologului Mark Lilla (despre care am scris săptămâna trecută) pune-n discuţie declaraţia unei critici a scrisorii deschise semnată anul trecut de 150 de intelectuali din SUA (majoritatea de stânga!, cum m-a asigurat la telefon un prieten…).

pulspulspuls

Un deştept Grămadă

Un deştept Grămadă

Până mai ieri, indiferent de guvern, PSD sau PNL, fostul dipotat local PMP Grămadă avea numai cuvinte de laudă despre orice ministru al Sănătăţii.

Caricatura zilei

Cu telefonu pe trecere

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.