anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

sambata, 25.06.2022

Comunicat de presă

Restart în organizația municipală PSD Iași! (P)

GALERIE
maricel popa psd iasibogdan balaniscu iasiadunare psd iasimembri psd iasibogdan balaniscu
 • maricel popa psd iasi
 • bogdan balaniscu iasi
 • adunare psd iasi
 • membri psd iasi
 • bogdan balaniscu
- +

PSD continuă la Iași procesul de reformare. Astfel, în cadrul unui eveniment organizat astăzi de Organizația Municipală au fost primiți 127 de noi membri.

 Noii social-democrați provin din toate categoriile sociale, înglobând ieșeni de toate vârstele, de la tineri studenți și până la seniori cu experiență, care apreciază măsurile și programele PSD.

Suntem pe drumul cel bun. Am cunoscut astăzi tineri entuziaști, motivați și preocupați pentru viitorul orașului în care trăiesc. De asemenea, am întâlnit oameni cu experiență, trecuți prin viață, echilibrați și pragmatici, care ne-au încurajat să continuăm procesul de reformă din PSD și să deschidem partidul spre ieșeni. Mă bucură să văd acest interes al oamenilor și sunt convins că împreună vom reuși să schimbăm imaginea PSD la Iași. Iașul are nevoie de o schimbare și la nivelul administrației. Fie că va fi în 2024 sau mai devreme, acest lucru este neapărat necesar. Administratorii Iașului ne-au făcut de rușine. Ieșim în evidență doar prin știrile despre dosarele penale ale primarului și președintelui Consiliului Județean. Din păcate, niciun proiect major nu poartă amprenta celor doi. Ne reformăm pentru ieșeni. Acesta este motto-ul nostru! Sunt optimist și privesc cu încredere spre viitor. Vom crea o simbioză între noii veniți și membrii cu experiență și pricepere din partidul nostru. Vom continua să promovăm tineri competenți în funcțiile publice, așa cum s-a întâmplat recent cu prefectul Bogdan Cojocaru și secretarul de stat Bogdan Balanișcu” a declarat senatorul Maricel Popa, președintele PSD Iași.

PSD își dorește să devină partidul numărul 1 în preferințele și opțiunile ieșenilor, iar pentru acest lucru, social-democrații din municipiul Iași propun un parteneriat cu ieșenii, alături de care doresc să construiască un viitor corect și un oraș care să se dezvolte cu o viteză accelerată, nu în ritmul lent de până acum.

Filiala municipală Iași a PSD are, de astăzi, 127 de membri noi. Tineri și vârstnici, din toate straturile sociale, aceștia au decis să ni se alăture. Și ei, și noi vrem același lucru: un Iași puternic, un Iași prosper. Acest lucru se poate realiza doar prin muncă, cu hărnicie, competență și solidaritate. Iașul trebuie să iasă din zodia cârpelii, a lucrului făcut de mântuială, a încropelii și a pospăielii. De-ajuns cu Olimpiada „Panseluțelor”! Iașul are nevoie de pasaje sub și supraterane, autogară modernă, stadion și sală polivalentă, șosea de centură, bazin olimpic de înot, parcări și parcuri, piste de biciclete și autobuze electrice. Reconectăm partidul cu ieșenii, este doar prima etapă. Împreună vrem să identificăm problemele și să găsim soluțiile. Filiala municipală va fi activă, vie, angajată în viața Iașului. Deschidem larg ușa celor care vor să se implice alături de noi pentru a da o nouă viteză dezvoltării orașului. Om cu om facem Iașul!” a precizat secretarul de stat Bogdan Balanișcu, președintele Organizației Municipale PSD Iași.

La începutul evenimentului a fost păstrat un moment de reculegere în memoria celor care și-au pierdut viața în conflictul armat din Ucraina. De asemenea, tinerii social-democrați au organizat o strângere de fonduri în rândul participanților pentru a ajuta cu produse alimentare refugiații care fug din calea războiului.

Departamentul de comunicare al PSD Iași

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ce urmează după David?

Nicolae GRECU

Ce urmează după David?

Va rămâne copilul minune din înotul românesc un star nemuritor, rece şi singur sau va fi pionul unei emulaţii atât de necesare în sportul autohton?

opinii

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (IV)

Eugen MUNTEANU

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (IV)

Ideile învăţaţilor ardeleni privitoare la originea romană a poporului român şi la caracterul latin al limbii române au fost receptate şi împărtăşite şi de păturile cultivate ale societăţii din Moldova şi Valahia, contribuind la accelerarea procesului de modernizare, în sensul occidentalizării.

Cât de eficiente sunt pieţele?

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Cât de eficiente sunt pieţele?

Titlul este extrem de îndrăzneţ deoarece dialectica privind eficienţa sau ineficienţa pieţelor se găseşte permanent într-un impas. Sistemele complexe nu pot fi înţelese dintr-o perspectivă simplistă. Interogaţia poate fi încadrată în ceea ce Andrei Pleşu numea întrebări „mari” sau „ruseşti”, ceea ce poate conduce spre un drum fără oprire. 

Franţa, în echilibru fragil

Alexandru CĂLINESCU

Franţa, în echilibru fragil

Dezavuarea lui Macron şi a politicii sale este fără echivoc. Partidul preşedintelui LREM (La République En Marche) a fost din capul locului o construcţie artificială, o ficţiune. LREM a canibalizat cele două mari partide tradiţionale de la dreapta şi de la stânga (...). Reformele pe care le promitea Macron au rămas, aproape toate, literă moartă. Preşedintele a preferat să apeleze la ceea ce se numeşte „democraţie directă”, organizând dezbateri naţionale (ineficiente) şi înfiinţând organisme artificiale („Convenţia cetăţenească pentru climat” - „cetăţenesc” este un cuvânt magic, sugerând racordarea la tradiţia republicană).

pulspulspuls

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Foială mare de câteva zile la poştalionul ieşean, stimaţi telespectatori. Motivul: nu vreo chestiune profesională sau vreun eveniment legat de instituţiune, ci cu totul altceva: faptul că şeful de la Iaşi, un locotenent de-al menajerului de oraş Grămadă, va candida la alegerile pemepiste din filiala judeţeană, alegeri care au loc chiar astăzi. 

Caricatura zilei

Tik Tok Yoga

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.